Aluminium transportkisten

Kies voor een aluminium transportkist waarin jouw spullen perfect passen. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat je de kisten gemakkelijk optilt, in en uit jouw voertuig laadt en meedraagt. Maar dit gaat zeker niet ten koste van de bescherming van jouw spullen tijdens transport! Je bespaart tevens transportkosten wanneer je de kisten gaat versturen.

Bestel jouw aluminium transportkisten via de webshop van KoffersenKisten.nl en profiteer van de volgende voordelen:

  • Absolute topkwaliteit
  • Gratis verzending
  • Scherpe prijs
  • Ruim aanbod in maten en sterktes; altijd een optie voor jouw toepassing

De Defender aluminium kisten serie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies uit ons assortiment de beste optie voor jouw toepassing:

aluminium kist ka44 serie

Defender KA44 serie

Het instapmodel uit de serie

aluminium kist ka64 serie

Defender KA64 serie

Geschikt voor het zwaardere werk

aluminium kist ka74 serie

Defender KA74 serie

Paradepaardje van absolute topkwaliteit

  • Spatwaterdicht
  • Supersterk plaatmateriaal
  • Stapelnokken voorkomen schuiven
  • Lichtgewicht
  • Afsluitbaar met hangsloten/cilindersloten
  • Roest niet

Optimale bescherming met roestvrije aluminium transportkisten

Voor het transport van goederen die gevoelig voor beschadigingen zijn, is een aluminium kist of koffer een uitstekende oplossing. Aluminium is namelijk een duurzaam materiaal dat niet veel hoeft te wegen om toch optimale bescherming te bieden. Dat laatste is een groot voordeel bij het verplaatsen van de kisten. De aluminium transportkisten uit onze verschillende Defender-reeksen voegen namelijk zo min mogelijk gewicht aan jouw lading toe. Hierdoor wordt het optillen en naar hun plek dragen van jouw spullen een stuk eenvoudiger. Daarin word je overigens ook geholpen door de handgrepen, die zijn ontworpen om zoveel mogelijk grip en comfort bij het tillen te verzekeren.

Uiteindelijk gaat het echter vooral om de bescherming die de aluminium transportkisten bieden. En daar kun je bij Defender kisten zeker van op aan. Iedere Defender-serie bestaat namelijk uit sterke, robuuste kisten die hun inhoud beschermen tegen onder meer stoten, schokken en regen. Ook kou en hitte krijgen geen kans om schade aan jouw spullen aan te richten. Alle Defender transportkisten zijn gemaakt van roestbestendig en anti-magnetisch aluminium. De kisten zijn bovendien gemakkelijk schoon te maken en daarmee ook geschikt voor plekken waar hygiëne een grote rol speelt, zoals de levensmiddelenindustrie of centra voor gezondheidszorg.

Een breed scala aan aluminium transportkisten

Onze Defender aluminium transportkisten zijn verkrijgbaar in drie verschillende series: de Defender KA44 serie, de Defender KA64 serie en de Defender KA74 serie. Deze series onderscheiden zich door de dikte van het plaatmateriaal – hoe hoger het getal in de serie, hoe dikker – en dus in hun sterkte. Verder hebben ze vooral heel veel voordelen met elkaar gemeen. De kisten zijn goed te stapelen, waardoor schuiven voorkomen wordt, en ze zijn af te sluiten met een slot. Dat is bijvoorbeeld handig voor gegevensdragers met vertrouwelijke data. Alle drie deze series bestaan uit robuuste, maar lichtgewicht transportkisten.

Als je op zoek bent naar een transportkist in een bepaalde afmeting kun je naar de afmetingen in het productoverzicht kijken. Onze kistenconfigurator gebruiken is echter aanzienlijk eenvoudiger. Door hier de afmetingen van de lading in te voeren kun je een aluminium kist op afmeting zoeken. Zo weet je met een enkele klik op de muis of er een aluminium transportkoffer verkrijgbaar is die geschikt is voor jouw toepassing. Je kunt deze configurator overigens ook gebruiken wanneer je aluminium koffers, kunststof koffers, kunststof kisten of rackproducten zoekt.

Online aluminium transportkisten kopen

Bij KoffersenKisten.nl vind je de ideale combinatie tussen een ruim aanbod, scherpe prijzen en hoogwaardige kwaliteit. Alle koffers en kisten in ons assortiment zijn namelijk met zorg en de beste materialen geproduceerd. Ook de aluminium transportkisten uit onze Defender reeks zorgen er dus voor dat jouw goederen in onbeschadigde staat op hun bestemming aankomen. In het mooie, representatieve ontwerp van deze kisten is verder veel aandacht besteed aan jouw gebruiksgemak.


aluminium transportkoffer aanhanger
aluminium transportkoffer pickup
aluminium transportkoffer fietsendrager

Kunststof transportkisten

Naast aluminium transportkisten hebben we ook een assortiment kunststof transportkisten. Zwaarder dan aluminium maar nog bestendiger tegen de ruwste invloeden tijdens transport.

Bekijk het aanbod >

kunststof transportkisten