Defender kisten

Bent u op zoek naar hoogwaardige aluminium kisten voor het transport voor uw kwetsbare goederen? Dan zijn de Defender kisten uit de webshop van Koffersenkisten.nl de beste keuze voor u. Deze kisten vallen op door hun lichtgewicht constructie die desondanks stabiel en ijzersterk is. En omdat Defender kisten in verschillende sterktes verkrijgbaar zijn, gaat u zonder twijfel een aluminium kist in ons aanbod vinden kist die perfect bij uw wensen en voorkeuren past.

Bij Koffersenkisten.nl profiteert u van een gevarieerd aanbod aan aluminium kisten uit de drie Defender-reeksen, maar ook van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending naar alle adressen in de EU
  • Alle Defender kisten zijn van topkwaliteit
  • De prijs-kwaliteitverhouding van Defender kisten is uitstekend

Wat zijn Defender kisten precies?

Defender is de reeks aluminium kisten van de Amerikaanse producent SKB, die ook bekend staat om zijn robuuste kunststof koffers en kisten. Om preciezer te zijn gaat het hier om drie verschillende reeksen aluminium kisten die verschillen in de dikte van de aluminium platen waarvan ze gemaakt zijn. Dikkere platen betekent uiteraard een betere bescherming tegen schade, maar dat betekent niet dat de dikste Defender KA74 serie automatisch de beste keuze is. Dat is natuurlijk wel het geval voor het verplaatsen van apparaten met kwetsbare componenten, maar voor het verhuizen van minder breekbare spullen is de Defender KA44 serie bijvoorbeeld een zeer voordelige en gebruiksvriendelijke keuze.

Gebruiksgemak is immers net zo belangrijk als de bescherming die de aluminium kisten bieden. SKB heeft er bij het ontwerp van de verschillende Defender reeksen daarom ook op gelet dat de kisten makkelijk te verplaatsen zijn. De kisten uit al deze reeksen zijn lichtgewicht kisten die makkelijk van de ene naar de andere plek te tillen zijn. De handgrepen liggen goed in de hand en kunnen maximaal 50 kilo per stuk dragen. Bovendien zijn de kisten uitstekend te stapelen. Tijdens opslag of transport zullen ze dus niet makkelijk verschuiven, wat voor de bescherming van de inhoud een enorm voordeel is.

Wilt u voorkomen dat iemand anders de kisten openmaakt? Dan zijn alle Defender aluminium kisten af te sluiten met een hangslot of cilinderslot. Tussen de sloten en accessoires van Koffersenkisten.nl vindt u cilindersloten die speciaal voor de kisten uit deze reeksen ontwikkeld zijn. Deze sloten zijn eenvoudig op de kisten te monteren.

De voordelen van Defender kisten

Welke beschermende eigenschappen een Defender kist precies heeft is afhankelijk van welke kist u koopt, maar er zijn wel wat belangrijke overeenkomsten te noemen. Zo zijn alle Defender kisten te gebruiken in een hygiënische omgeving, omdat het aluminium roestbestendig en gemakkelijk schoon te maken is. Defender kisten zijn daarmee bijvoorbeeld ideaal als opslagkist op een plek waar met voedsel gewerkt wordt. Zelfs in een medische omgeving kunt u deze kisten gebruiken. Ook zijn alle Defender kisten anti-magnetisch. Verder tasten extreme temperaturen het aluminium van de kisten niet aan. U kunt ze dus ook inschakelen voor de opslag in koelcellen of juist een uitzonderlijk warme ruimte.

Verder raden we aan om uw keuze vooral af te laten hangen van uw budget en uw wensen. Als u alleen op zoek bent naar een robuuste aluminium kist om uw spullen in op te bergen, dan is een scherp geprijsde kist uit de Defender KA44 reeks al voldoende. Wilt u de kist in een industriële omgeving gebruiken? Dan raden we u aan om minimaal voor een heavy-duty aluminium kist uit de Defender KA64 serie te gaan. Kostbare voorwerpen en elektronische apparatuur met breekbare onderdelen worden zo beschermd tegen veel voorkomende risico’s.

Als u de Defender kist als aluminium transportkist in wilt zetten, raden we aan om voor een model uit de Defender KA74 reeks te gaan. Deze aluminium kisten beschermen uw spullen niet alleen tegen beschadigingen door stoten of schokken; ze zijn ook nog spatwaterdicht. Hierdoor kunt u deze extreem sterke kisten zorgeloos door een regenbui dragen. Ook een vochtige opslaglocatie is dan geen probleem.

Defender kisten op afmeting zoeken

De beste bescherming levert een Defender kist als de afmeting van de kist perfect op de inhoud is afgestemd. De aluminium kisten uit deze reeksen zijn in verschillende configuraties verkrijgbaar en voorzien daarmee in alle toepassingen waarvoor ze vaak ingezet worden. Onze kistenconfigurator bespaart u lang zoeken naar een aluminium kist die het beste op het formaat van uw spullen aansluit. Hier hoeft u alleen maar de maten van de inhoud in te voeren om een aluminium kist op afmeting te zoeken. De tool laat dan meteen zien of er een aluminium kist in onze webshop is die u daarvoor kunt gebruiken.

Onze configurator is overigens ook te gebruiken voor onze kunststof kisten, rackproducten, aluminium koffers en kunststof koffers. Alle producten van Koffersenkisten.nl zijn van hoge kwaliteit, dus de bescherming van uw spullen is altijd gegarandeerd. Wilt u verschillende kleinere artikelen zonder beschadigingen vervoeren? Dan kunt u het beste een koffer of kist met interieur kopen. Een interieur met plukschuim of vakverdelers voorkomt dat de onderdelen elkaar bekrassen of op een andere manier beschadigen. Via onze site casecreator.com kunt u zelfs voordelig een maatwerk interieur bestellen voor de best mogelijke bescherming.

Defender kisten online kopen

Sterke aluminium kisten met een representatief ontwerp en een groot gebruiksgemak: daar staat SKB voor met zijn Defender kisten. Dat is ook het soort kisten dat we graag in het assortiment van Koffersenkisten.nl opnemen. Alle Defender kisten zijn duurzaam en robuust. En omdat de kisten in verschillende prijsklassen en sterktes te verkrijgen zijn, vindt u in onze webshop ongetwijfeld een Defender kist die aan al uw wensen voldoet. Uw Defender kisten online kopen verenigt de topkwaliteit van deze kisten bovendien met alle gemakken van een webshop. U kunt ons assortiment wanneer u maar wilt bekijken. Wij bieden u de beste prijzen op ons assortiment.

Heeft u toch liever een kunststof transportkist van SKB-kwaliteit? Dan vindt u bij ons ook een ruim aanbod aan robuuste kisten uit de 3R-serie van SKB. Ook deze kisten staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit. Daarom biedt SKB levenslange garantie op al zijn kunststof koffers en kisten. Onze kunststof kisten worden eveneens gratis verzonden.