Transportkoffers

Transportkoffers

Wanneer jij waardevolle, breekbare of zelfs gevaarlijke spullen wilt vervoeren, wil je er zeker van zijn dat jouw bagage heelhuids op bestemming aankomt. Dat doe je met een transportkoffer van professionele kwaliteit. Bij Koffersenkisten.nl vind je deze in aluminium of kunststof uitvoering. IJzersterk, zonder dat je hierbij hoeft in te leveren op gebruiksvriendelijkheid.

Tonen als Foto-tabel Lijst

44 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een transportkoffer: de voordelen!

In principe is elke koffer een transportkoffer. Je gebruikt zo’n koffer tenslotte om je spullen van A naar B te brengen. Voor kostbare apparaten met breekbare componenten kom je echter niet weg met een standaard reis koffer. Daarom geef jij de voorkeur aan een goede transportkoffer met een sterke behuizing. Om zo jouw inhoud te beschermen tegen schokken en stoten. De transportkoffers uit de SKB 3i serie helpen je daarbij. En gaan daarin nog een stapje verder. SKB voldoet namelijk aan de militaire normen. Wat dat voor jou betekent? Naast bescherming tegen schokken en stoten, bieden deze ook bescherming tegen:

• Water
• Stof
• Uv-straling
• Corrosie
• Oplosmiddelen
• Extreme temperaturen

Dat maakt het vervoeren van jouw fragiele spullen ineens een stuk veiliger én eenvoudiger.

Zo beschermen transportkoffers jouw spullen

Onze transportkoffers hebben een sterke behuizing. Want materiaal dat snel indeukt of breekt, geeft niet de juiste - langdurige - bescherming. Alle SKB kunststof transportkoffers in ons assortiment zijn dan ook gemaakt van super sterk polyethyleen. Hiermee bescherm je zelfs je meest kwetsbare apparatuur. Er helemaal zeker van zijn dat jouw spullen optimaal beschermt zijn? Ga dan voor een transportkoffer waar jouw spullen perfect in passen. Zo voorkom je dat jouw bagage gaat rollen onderweg. Met onze handige kofferconfigurator zoek je snel een transportkoffer op afmeting. Uiteraard zoek je ook eenvoudig in andere categorieën. Vervoer je vaker kleinere, losse producten? Dan is een interieur op maat een goede optie. Via casecreator.com (onderdeel van ons moederbedrijf Faes) ontwerp en bestel je zelf een foam interieur op maat.

Nog meer mogelijkheden

Zoals de naam al doet vermoeden zijn transportkoffers uitermate geschikt om jouw spullen veilig van de ene naar de andere plek te transporteren. Maar ze zijn zoveel meer dan dat! Ze zijn niet alleen ontzettend stevig, maar ook relatief licht in gewicht. Deze koffers voegen dan bijna geen kilo’s aan het totaalgewicht toe. Bekijk ons assortiment en laat jouw bestelling gratis bezorgen binnen de Benelux. Wanneer jouw product op voorraad is, heb je ‘m zo in huis