SKB koffers

SKB KofferSKB koffers zijn de eerste keuze van veel professionals die met kwetsbare spullen reizen. Deze robuuste koffers houden uw spullen heel wanneer ze onderweg met onder meer schokken, stoten, water en stof te maken krijgen. Voor maximale bescherming tegen dit soort risico’s kunt u op de kunststof koffers van SKB rekenen. Ook de kunststof kisten van SKB vallen op door hun uitmuntende kwaliteit.

Bij de webshop van Koffersenkisten.nl kunt u eenvoudig deze koffers en kisten bestellen. We bieden u daarnaast de volgende voordelen:

SKB Koffers

Robuuste, waterdichte koffers van SKB

SKB Koffer waterdichtGeluidstechnici, muzikanten en IT-medewerkers verlangen een grote mate van bescherming van hun transportkoffers. Het is voor deze professionals belangrijk dat hun apparatuur de reis zonder schade overleeft. Niet alleen omdat de goederen die zij vervoeren vaak kostbaar zijn; doorgaans moeten ze de apparaten op de plaats van bestemming direct kunnen aansluiten en gebruiken. Tijdens het transport moeten de gevoelige onderdelen van deze apparatuur voldoende bescherming krijgen tegen de risico’s van de reis. Schokken en stoten horen daarbij, maar ook water, stof en uv-straling. Een waterdichte koffer van SKB is dan de ideale oplossing. Deze lichtgewicht koffers zijn eenvoudig in gebruik en houden uw spullen heel.

Dat komt onder meer doordat SKB voor de koffers uit zijn 3i serie ijzersterk rotatiegegoten polypropyleen gebruikt. Dit materiaal weegt niet veel, maar zal uw spullen volgens militaire normen beschermen tegen bovengenoemde risico’s. Het is namelijk nagenoeg onverwoestbaar materiaal. Bovendien beschermt een SKB 3i koffer tegen schimmels, oplosmiddelen en corrosie. Daar heeft SKB zoveel vertrouwen in dat het merk levenslange garantie op al zijn kunststof koffers biedt. Dat geldt ook voor de kunststof kisten uit de SKB 3R serie. De sublieme bescherming die SKB koffers bieden wordt nog verder versterkt door de ingegoten scharnieren van alle SKB 3i koffers.

Het gemak van SKB koffers

Hoe belangrijk de mate van bescherming ook is, een koffer is pas echt geschikt voor professioneel gebruik als hij eenvoudig in gebruik is. Daar is SKB zich van bewust en daar houdt het bedrijf dan ook rekening mee in de ontwerpfase. Het lichte gewicht is slechts een kleine schakel in het gemak van SKB koffers. Ook de sluitingen zijn zeer gebruiksvriendelijk. Deze maken gebruik van het trigger release systeem, waardoor u ze krachteloos kunt openen. Zelfs met handschoenen. Sommige grotere modellen hebben een trekhandgreep en wielen, waardoor u ze als trolley kunt gebruiken. Zo kunt u uw rug en knieën ontzien.

We hebben bij Koffersenkisten.nl meer dan 150 verschillende SKB 3i koffers in de aanbieding. Wilt u zo snel mogelijk weten of we een SKB koffer hebben waar uw spullen in passen? Maak dan gebruik van onze kofferconfigurator. Hiermee kunt u een SKB koffer op afmeting zoeken. Voer hiervoor de afmetingen van de inhoud in en kies voor “kunststof koffers” in het menu. Dan zult u meteen zien welke SKB koffers er allemaal in deze afmetingen beschikbaar zijn. Wilt u daarna ook nog weten of we SKB 3R kisten in het gewenste formaat hebben? Selecteer dan “kunststof kisten” in datzelfde menu.

Past het niet helemaal of wilt u verschillende kleinere spullen in één SKB koffer vervoeren? Dan is een SKB koffer met interieur een mooie oplossing. We hebben verschillende SKB koffers met plukschuim, vakverdelers en gelaagd schuim. Via casecreator.com kunt u zelfs een maatwerk schuimen interieur bestellen voor de koffers. Daarmee heeft u dezelfde bescherming als een maatwerk koffer, maar bent u veel voordeliger uit!

Over SKB

Over SKB LogoDe oorsprong van SKB ligt in het Amerikaanse Anaheim, net buiten Los Angeles. Daar begonnen oprichters Dave Sanderson en Steve Kottman in 1977 in een garage aan hun eerste product: een gitaarkoffer. Van daaruit is SKB snel uitgegroeid tot een van de grootste producenten op het gebied van kunststof koffers en kisten van rotatiegegoten en injectiegegoten polymeer. Hun muzikale oorsprong is het bedrijf nooit vergeten: muzikanten en geluidstechnici maken nog altijd graag gebruik van SKB koffers en kisten voor het transport van hun instrumenten, versterkers, mengpanelen en effectenapparatuur. De koffers en kisten van het merk zijn echter ook geschikt voor militaire, industriële en medische toepassingen.

Voor de Europese markt werkt SKB exclusief samen met het bedrijf achter Koffersenkisten.nl, de Faes Group BV. SKB heeft de verkoop, marketing en opslag van zijn producten voor zijn Europese klanten aan de Faes Group toevertrouwd, zodat hun klanten nooit lang hoeven te wachten tot ze hun hoogwaardige SKB koffers of kisten in huis hebben. Om diezelfde reden heeft SKB Europe samen met de Faes Group een productielocatie opgestart voor maatwerk interieurs. Samen hebben we een groot aantal oplossingen voor uw verpakkingswensen ontwikkeld. En door de kennis en ervaring die de Faes Group met de Europese markt heeft, kunnen we ervoor zorgen dat u snel en gemakkelijk aan de juiste koffers en kisten kunt komen.

Online SKB koffers kopen

Wie op zoek is naar de sterkste koffers voor het transport van kwetsbare goederen stuit al snel op de praktisch onverwoestbare kunststof koffers van SKB. SKB koffers zijn de eerste keuze van veel professionals in de IT en de A/V-branche, maar ze zijn ook te gebruiken voor industriële toepassingen. De bescherming van de koffer voldoet aan alle belangrijke militaire normen die aan deze koffers worden gesteld. Soms overschrijden SKB koffers die zelfs. De beste bescherming van apparatuur met gevoelige onderdelen kunt u dus wel aan SKB koffers toevertrouwen. Voor SKB kisten hanteert het merk overigens dezelfde hoge eisen. Daarvan mag u dus dezelfde kwaliteit verwachten.

In de webshop van Koffersenkisten.nl kunt u gemakkelijk uw SKB koffers online kopen. We houden meest gebruikte modellen altijd op voorraad en kunnen die daardoor snel leveren. Maar zelfs minder gangbare modellen kunt u eigenlijk nergens met een kortere levertermijn bestellen dan bij ons. Is een deel van uw bestelling niet voorradig? Geen probleem: net als de rest van uw bestelling zullen we de nalevering gratis verzenden. Een SKB koffer bestellen bij Koffersenkisten.nl betekent hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service.