Lichtgewicht koffers en kisten

Lichtgewicht koffers en kistenBreekbare apparatuur kan van zichzelf al vrij zwaar zijn. Als je daarmee gaat reizen, gebruik je daarvoor idealiter een koffer of kist die zo min mogelijk kilo’s aan het totaalgewicht van de lading toevoegt. De lichtgewicht koffers en kisten uit de webshop van Koffersenkisten.nl zijn dan de perfecte keuze voor het transport van jouw kwetsbare spullen. We werken uitsluitend samen met fabrikanten die door slim materiaalgebruik koffers en kisten hebben kunnen produceren die niet veel wegen, maar toch uiterst robuust zijn. Zo wordt het schadeloos vervoeren van jouw kostbare goederen niet moeilijker gemaakt dan noodzakelijk.

Robuuste koffers en kisten van lichtgewicht materialen

Lichtgewicht camera kofferMengpanelen, speakers, computerkasten, gegevensdragers... Het zijn allemaal artikelen die bij vervoer schade op kunnen lopen als ze onvoldoende beschermd worden. Schokken en stoten kunnen veel schade aanrichten, maar ook uv-straling, water, vocht, corrosie, stof en vuil zijn bedreigingen voor jouw apparatuur. Vereisten voor een transport zonder beschadigingen zijn goede schokdempers en een robuuste behuizing. Het lijkt misschien of dat laatste alleen mogelijk is als er zware, stevige materialen voor gebruikt worden, maar dat is helemaal niet nodig. Aluminium en polyethyleen wegen bijvoorbeeld niet veel, maar bieden wel een uitstekende bescherming tegen bovengenoemde risico’s. Soms zelfs volgens militaire normen.

Onze kunststof koffers en kunststof kisten hebben bijvoorbeeld een behuizing van lineair lage dichtheid polyethyleen (LLDPE) of lineair middelmatige dichtheid polyethyleen (LMDP). Dit levert een lichtgewicht koffer of kist op, waarmee je jouw rug en knieën niet extra belast. Deze soorten polyethyleen bieden de bescherming die jouw spullen nodig hebben. SKB kunststof koffers en kisten zijn bijvoorbeeld stof- en waterdicht. Ze kunnen zelfs tegen extreme weersomstandigheden. Waar jouw reis ook naartoe gaat: jouw spullen komen heelhuids aan en zullen ook op de plaats van bestemming doen waar je ze voor meeneemt.

De lichtgewicht koffers en kisten in ons assortiment zijn daarom geliefd bij professionals in de muziekindustrie en de IT-branche. Zij reizen vaak met dure apparaten waar hun werkzaamheden van afhankelijk zijn. Maar hoewel onze koffers en kisten geschikt zijn voor professioneel gebruik, lenen ze zich ook uitstekend voor privégebruik. Onze kunststof laptopkoffers beschermen jouw computer veel beter dan een gewone laptoptas; ideaal voor een duurdere laptop. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan aluminium kisten die zowel voor professioneel vervoer als voor privédoeleinden gebruikt kunnen worden. Sommige koffers en kisten kunnen zelfs worden geleverd met een maatwerk interieur.

Lichtgewicht koffers en kisten van SKB

De absolute top in kunststof koffers en kisten zijn de producten van het Amerikaanse merk SKB. Deze fabrikant heeft zelfs zoveel vertrouwen in zijn koffers en kisten dat SKB levenslange garantie biedt op al zijn kunststof producten. Dat is natuurlijk niet zomaar het geval. De kisten, koffers en rackproducten van SKB zijn uitgebreid getest op de bescherming die ze bieden als de koffers vallen of ergens tegenaan stoten. Stuit SKB daarin op problemen, dan passen ze het ontwerp aan om de bescherming alsnog te kunnen garanderen. De kunststof koffers uit de SKB 3i-serie en de kunststof kisten uit de SKB 3R-serie zijn dus een uitstekende keuze voor het beschermen van jouw spullen.

Jouw gebruiksgemak is echter ook belangrijk voor SKB en dat begint al bij het lichte gewicht van de koffers en kisten. Met het robuuste polyethyleen dat het merk voor zijn kisten en koffers gebruikt blijft de inhoud goed beschermd, maar zwaar is de behuizing niet. Dat maakt de lichtgewicht koffers en kisten van SKB een uitstekende keuze voor als je jouw spullen regelmatig moet verplaatsen, bijvoorbeeld op tournee. En niet alleen door het lichte gewicht: ook de soft-touch handgrepen en de trekhandgreep in sommige modellen maken het vervoeren eenvoudig. De stapelnokken zorgen er vervolgens voor dat de transportkisten en opbergkisten goed op elkaar blijven staan; zelfs als je een kist of koffer met wielen gebruikt.

Lichtgewicht koffers en kisten in alle soorten en maten

Lichtgewicht kofferMisschien denk je dat je voor optimale bescherming een maatwerk koffer of kist nodig heeft. Het grote voordeel aan producten als versterkers, mengpanelen en draadloze geluidssystemen is echter dat deze vaak in standaardmaten geleverd worden. Een lichtgewicht koffer of kist in een standaardmaat kan je dan alle bescherming geven van een maatwerk oplossing, maar dan tegen een veel lagere aanschafprijs. Ons aanbod aan lichtgewicht producten is zeer groot en gevarieerd. Hiermee hebben we het grootste deel van de mogelijke toepassingen voor dit soort transportboxen afgedekt en is er dus ook eenvoudig een lichtgewicht koffer of kist voor jouw doel te vinden.

Maar hoe weet je zeker of er een koffer of kist in de gewenste maat beschikbaar is? Door onze configurator hoef je niet urenlang te zoeken en de afmetingen van het interieur naast die van jouw spullen te leggen. Met deze configurator kun je namelijk koffers en kisten op afmeting zoeken door simpelweg de lengte, breedte en hoogte van de inhoud in te voeren. Je kan door ons volledige assortiment zoeken. En als je al weet wat voor soort koffer of kist je wilt hebben, kun je ook een categorie selecteren om gericht te zoeken.

 

Lichtgewicht koffers en kisten online kopen

Lichtgewicht koffers en kisten zijn onze specialiteit. Alle koffers en kisten in ons assortiment zijn gemaakt van lichtgewicht materialen, maar desondanks ijzersterk. Ze bieden hiermee alle bescherming die je nodig hebt voor een overtocht zonder beschadigingen aan jouw apparatuur of andere kwetsbare spullen. Bovendien profiteer je bij ons van een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding. Alle kunststof SKB producten en Defender aluminium kisten bieden een uitmuntende kwaliteit voor een scherpe prijs. Heb je een wat krapper budget? Dan raden we aan om de Universal Line eens te bekijken. Deze productlijn biedt al kunststof koffers vanaf 20 euro.

Iedere bestelling die we via Koffersenkisten.nl binnen krijgen wordt gratis verzonden, zolang het verzendadres binnen de Europese Unie is. Verder leveren we alle handige accessoires die je nodig zou kunnen hebben om optimaal van de eigenschappen van jouw lichtgewicht koffer of kist te profiteren. Dat kan om sloten gaan, maar ook om bevestigingsmiddelen of railsets voor jouw rackproducten. KoffersenKisten.nl helpt je graag met totaaloplossingen voor het vervoer van jouw goederen. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice.