SKB kisten

SKB Kist desert kleurSKB kisten staan bekend om hun extreem sterke, duurzame behuizing en hun uitstekende bescherming van breekbare apparatuur. Muziek- en IT-professionals maken daarom bijvoorbeeld graag gebruik van de kunststof kisten van SKB. Bij Koffersenkisten.nl vind je een ruim aanbod aan SKB kisten uit de 3R serie. Deze kisten beschermen jouw spullen gegarandeerd tegen de risico’s van hun transport en dat zullen ze ook nog lang blijven doen.

Bestel je jouw SKB kisten bij Koffersenkisten.nl, dan kunnen we je de volgende interessante voordelen bieden:

  • Gratis verzending naar adressen in de gehele Europese Unie
  • Een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding
  • Op al zijn kunststof kisten biedt SKB levenslange garantie
  • We hebben kisten in veel verschillende maten en sterktes in de aanbieding

Stevige kisten volgens de zwaarste militaire normen

Als apparatuur van de ene naar de andere plek gebracht moet worden, kan dat een riskante onderneming zijn. Hoe stevig de behuizing van het apparaat ook is, er zitten altijd wel kleine, kwetsbare onderdelen in die bij te hevige schokken het risico op beschadiging lopen. De SKB kisten uit ons assortiment beschermen jouw apparaten tegen de bewegingen waar ze mee te maken krijgen tijdens de rit, zelfs als deze over ruig of hobbelig terrein gaat. En dat is niet het enige waar je op kunt rekenen als je jouw spullen in een van onze SKB kisten vervoert.

Bij het ontwerpen en produceren van hun kunststof artikelen zorgt SKB er namelijk voor dat de inhoud volgens de zwaarste militaire normen beschermd wordt tegen onder meer water, oplosmiddelen, corrosie, uv-straling, stof en zelfs extreme temperaturen. Met een SKB kist heb je dus een stofdichte en waterdichte kist die voor een veilige overtocht van jouw goederen zorgt. Dit komt onder meer door de slagvaste LLDPE polyethyleen behuizing en de ijzersterke roestvrijstalen sluitingen en scharnieren. Dit levert een uiterst robuuste kist op die zich goed leent om als kunststof transportkist te gebruiken, maar ook al kunststof opbergkist. Zelfs als de ruimte waarin de SKB kist staat vochtig is.

SKB kisten: ijzersterk en makkelijk in gebruik

SKB Kisten warrantySKB belooft dat hun kisten de inhoud goed beschermen. Daar heeft SKB zoveel vertrouwen in dat ze een million-mile-warranty bieden op al hun kunststof koffers en kisten, oftewel levenslange garantie. Het bedrijf weet zeker dat ze hieraan tegemoet kunnen komen, omdat de producten uitgebreid getest worden voordat ze de verkoop in gaan. SKB laat de kisten vallen en ze stoten tegen de kisten aan. Blijkt dan dat er toch nog gebreken aan zijn? Dan passen ze die meteen aan voor ze in productie genomen worden. Je kan er dus van uitgaan dat jouw SKB kisten en koffers de gewenste bescherming bieden en ook blijven bieden.

Dat is niet het enige waar SKB op let tijdens het ontwerp van de kisten. Ze moeten ook makkelijk in gebruik zijn. Als je de kisten niet makkelijk van en naar de bus of vrachtwagen kunt dragen, heb je er immers alsnog niets aan. Dat zit bij SKB kisten wel goed. De behuizing is weliswaar ijzersterk, maar ook lichtgewicht. Dat is een groot voordeel voor het tillen. Sommige modellen hebben zelfs een trekhandgreep, waardoor je de SKB kisten als transporttrolley in kunt zetten. Ook kun je apart verkrijgbare zwenkwielen aan deze SKB kisten monteren. De montage hiervan is zeer eenvoudig.

Je hebt het meest aan jouw SKB kist wanneer jouw apparaten er perfect in passen. Met onze kistenconfigurator kun je gemakkelijk een SKB kist op afmeting zoeken door de maten van de inhoud in te voeren. Kies daarna voor de optie “kunststof kisten” in het menu en je ziet meteen welke SKB kisten bij de afmetingen passen. Vervoer je meer kleinere producten of onderdelen? Dan kun je ook een SKB kist met interieur bestellen. In dat geval heb je een kist met plukschuim, gelaagd schuim of beklede vakverdelers die de onderdelen van elkaar scheiden.

SKB kisten bij Koffersenkisten.nl

Het eerste product dat SKB ooit ontwikkelde was een gitaarkoffer. Dit was in 1977 en sindsdien is SKB uitgegroeid tot een grote naam op het gebied van beschermende koffers en kisten. De fabrikant ontwikkelt nog altijd koffers en kisten voor muzikanten, dj’s en geluidstechnici, maar heeft het assortiment inmiddels aanzienlijk uitgebreid. SKB is intussen een grote naam geworden op het gebied van kunststof kisten en koffers voor gevoelige spullen. Geen wonder dat professionals overal ter wereld voor deze stevige transportkisten en opbergkisten kiezen. SKB garandeert immers maximale bescherming voor alle artikelen die je in hun koffers en kisten vervoert.

Aanvankelijk waren de producten van SKB alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar inmiddels is SKB voor de Europese markt een samenwerkingsverband aangegaan met Faes. Faes heeft al sinds midden jaren tachtig ervaring met de Europese markt voor koffers en kisten van professionele kwaliteit. Daarmee is het bedrijf de uitgelezen kandidaat om SKB te helpen de juiste Europese klanten te vinden. Bovendien is Faes het bedrijf achter Koffersenkisten.nl, waardoor je in onze webshop altijd de nieuwste producten van SKB vindt. Bovendien kunnen wij de koffers en kisten van SKB voor een scherpe prijs aanbieden.

SKB kisten online kopen

SKB Kisten online kopenKoffersenkisten.nl heeft een omvangrijk assortiment aan SKB kisten. Dat gaat om de kunststof kisten uit de 3R serie, maar ook onze Defender kisten komen uit de fabrieken van SKB. Deze aluminium kisten zijn eveneens licht van gewicht en uiterst sterk. Voor de allerbeste bescherming tijdens transport kiest u echter voor de kunststof kisten van SKB. Deze vallen op door hun robuuste ontwerp en door hoelang ze meegaan. Bij Koffersenkisten.nl betaal je nooit te veel voor deze kisten. Ons assortiment is uitgebreid en we rekenen geen verzendkosten als we jouw bestelling naar een adres in de EU versturen.

Is een kunststof SKB kist toch niet wat je zoekt, bijvoorbeeld omdat jouw apparaten een beperkte hoogte hebben? Bekijk dan ook eens de kunststof koffers uit de SKB 3i serie. Vanzelfsprekend zijn ook deze SKB koffers makkelijk mee te nemen op reis. In deze serie vind je ook een robuuste laptopkoffer die jouw computer meer bescherming biedt dan een standaard laptoptas. Alle benodigde accessoires zijn eveneens bij ons te koop.