Waterdichte koffer

Waterdichte kofferJe zoekt een waterdichte koffer die geschikt is voor het opbergen van jouw kostbare spullen? Dan is een koffer uit de SKB 3i serie een uitstekende keuze. Een waterdichte koffer van SKB is licht van gewicht, maar tegelijkertijd oersterk en waterdicht (IP67). Daarnaast zijn de koffers stofdicht en bovendien schokbestendig. Water is dus niet het enige waar de waterdichte koffers uit het assortiment van Koffersenkisten.nl bescherming tegen bieden. In onze webshop kun je verschillende soorten kunststof koffers kopen die totale bescherming tijdens het vervoeren van jouw spullen garanderen. En dat tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Alle SKB kunststof koffers die wij verkopen zijn waterdicht en stofdicht. Verder biedt onze webshop je de volgende voordelen:

  • Gratis verzending naar ieder adres in de EU
  • Waterdichte koffers van het hoogwaardige merk SKB
  • SKB biedt levenslange garantie op al zijn kunststof koffers en kisten

Stof- en waterdichte koffers

Optimale bescherming tegen water en vocht


Waterdichte kofferEen SKB koffer is te gebruiken voor een breed scala aan toepassingen. Over het algemeen wordt de koffer ingezet door mobiele professionals. Denk bijvoorbeeld aan fotografen, meettechnici, monteurs en muzikanten. Ook computers, fotocamera’s, videocamera’s of meetapparatuur is op te bergen in een waterdichte cover. Met name beroepen met outdooractiviteiten hebben veel baat bij een stofdichte en waterdichte koffer van SKB. Regenbuien of diepe plassen kunnen bijvoorbeeld schade aan jouw elektronica aanrichten en dat is in de buitenlucht een groter risico dan binnen. Maar ook tijdens de reis tussen twee indoorlocaties kan een kunststof koffer van SKB de nodige bescherming bieden tegen riskante omstandigheden.

De behuizing van alle koffers uit de SKB 3i serie is gemaakt van injectiegegoten polyethyleen, dat voldoet aan alle eisen in de militaire normering MIL-C-4150J. Concreet houdt dit onder meer in dat de behuizing IP67 stofdicht en dompeldicht is. Als deze kunststof koffers minder dan een half uur lang op een meter diepte onder water liggen, zal het water niet door de koffer heen dringen. Voor de meeste omstandigheden is dit ruim voldoende om de kwetsbare inhoud te beschermen tegen de invloeden van water. Deze koffers zijn daarmee ook geschikt om een langere tijd in een vochtige ruimte te laten staan.

SKB 3i kunststof koffers zijn daarnaast bestand tegen schimmels, oplosmiddelen, corrosie, uv-straling en schokken. Ook deze bescherming is geheel conform militaire normen (MIL-STD-810F). Je bent met een kunststof koffer uit deze reeks dus voorbereid op verschillende risico’s. Zelfs de laptopkoffers van SKB zijn waterdicht.

Een waterdichte koffer in de gewenste maat

Een waterdichte koffer koopt u eenvoudig online op Koffersenkisten.nl. Er zijn koffers in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Ook zijn er kunststof koffers verkrijgbaar met opties zoals rolwieltjes of sloten. Het online bestellen van een koffer gaat als volgt:

  • Bepaal de gewenste maat van uw koffer: Leg de spullen die je in de koffer wilt opbergen op een tafel. Houd hierbij voldoende ruimte tussen de objecten aan. Soms is het handiger om objecten staand in plaats van liggend in de koffer te plaatsen. Hierdoor kun je mogelijk ruimte besparen en daarmee voor een kleinere koffer gaan. Probeer verschillende combinaties uit om te zien wat het beste uitpakt, of beter gezegd 'inpakt'.
  • Meet nu de omtrek en de hoogte voor een indicatie van de koffermaat. Wil je de spullen in jouw koffer goed organiseren en veilig vastzetten? Kies voor een interieur op maat. Een maatwerk schuim interieur kun je op casecreator.com ontwerpen en bestellen.

Voor een perfect passende waterdichte koffer verwijzen we je graag door naar onze kofferconfigurator. Hier kun je een kunststof koffer op afmeting zoeken door simpelweg de maten van de inhoud in te voeren. Dat is handig als je een enkel object erin wilt passen, zoals een instrument of een effectenrack. Als je bovenstaande stappen gevolgd heeft, weet je echter ook welke afmeting nodig is voor meerdere spullen. Wil je alleen waterdichte kisten en koffers vinden? Let er dan op dat je voor de categorie “kunststof koffers” of “kunststof kisten” kiest. Ook onze rackproducten bevatten enkele waterdichte transportkisten.

Waterdichte koffers met plukschuim of vakverdelers

Waterdichte koffer met vakverdelersEen waterdichte koffer met schuim is de ideale combinatie voor het beschermen van jouw kostbare spullen. Jouw spullen zijn beschermd doordat ze in individuele compartimenten worden bewaard en omringd zijn door schokabsorberend schuim. Tussen dit schuim kun je eenvoudig kleinere onderdelen plaatsen. Gereedschappen en bevestigingsmiddelen zijn zo gemakkelijk te vervoeren zonder dat je zich zorgen hoeft te maken of de onderdelen niet over elkaar bewegen en elkaar zo beschadigen.

Vakverdelers hebben een vergelijkbare functie. Een waterdichte koffer met vakverdelers is een aanrader als je veel varieert in de spullen die je meeneemt. Fotografen zullen voor verschillende soorten opdrachten bijvoorbeeld niet altijd dezelfde objectieven meenemen. Met vakverdelers kun je verschillende lenzen meenemen zonder dat deze tegen elkaar aan stoten of elkaar op een andere manier beschadigen. De vakverdelers zijn met klittenband zo te plaatsen dat ze jouw spullen optimaal beschermen.

Online waterdichte koffers kopen

Bij Koffersenkisten.nl heb je de keuze uit meer dan 150 stofdichte en waterdichte koffers in verschillende afmetingen. Deze verscheidenheid aan configuraties is zo groot dat ook de waterdichte koffer voor jouw toepassing daartussen te vinden is. Met een waterdichte koffer uit het assortiment van Koffersenkisten.nl ben je vele malen voordeliger uit dan een waterdichte koffer op maat. Bovendien betaal je bij ons geen verzendkosten.