Waterdichte koffer

Waterdichte koffer

Ben je op zoek naar een waterdichte koffer om al jouw waardevolle spullen in op te bergen? Ga dan voor een koffer uit de SKB 3i serie. Deze waterdichte koffers zijn licht in gewicht en tegelijkertijd oersterk. De koffers zijn niet alleen bestand tegen water, maar ze zijn ook stofdicht én schokbestendig. Bovendien ontvang je een leven lang garantie vanuit SKB en gratis verzending binnen de Benelux.

Alle SKB kunststof koffers die wij verkopen zijn waterdicht en stofdicht. Verder biedt onze webshop je de volgende voordelen:

  • Gratis verzending naar ieder adres in de EU
  • Waterdichte koffers van het hoogwaardige merk SKB
  • SKB biedt levenslange garantie op al zijn kunststof koffers en kisten

Water en vocht maken geen schijn van kans


Waterdichte koffer

De behuizingen van onze waterdichte koffers zijn gemaakt van injectie gegoten polyethyleen en voldoen aan alle eisen in de militaire normering MIL-C-4150. Klinkt ingewikkeld, valt gelukkig reuze mee. Concreet betekent dit dat je een koffer tot een half uur lang één meter onder water kan houden zonder dat het water de koffer binnendringt. Dit is in de meeste omstandigheden voldoende om de inhoud veilig en droog te houden.

De SKB koffers zijn daarnaast bestand tegen schimmels, oplosmiddelen, uv-straling en schokken. Met andere woorden: jij bent op het ergste voorbereid.

 

 

Waterdichte koffers in alle soorten en maten

Jij bent op zoek naar een product dat bij jouw wensen past. Om tot het juiste exemplaar (met de juiste afmetingen)  te komen, doorloop je een aantal stappen. Je gaat als volgt te werk:

  • Om de gewenste maat te bepalen, leg je de spullen die je in het koffer wilt opbergen op een tafel. Leg deze niet te dicht op elkaar. Probeer de objecten ook eens staand in de koffer te plaatsen, dit kan een hoop ruimte schelen. Het is even puzzelen en meten, maar dan heb je ook wat. 
  • Meet vervolgens de omtrek en hoogte voor een indicatie van juiste maat. Wil je de spullen goed organiseren en veilig vastzetten? Kies dan voor een foam interieur op maat. Deze bestel je eenvoudig via casecreator.com
  • Nu je weet in welke richting je zoekt, is het tijd om een koffer uit te zoeken. Ga naar de kofferconfigurator in onze webshop en voer je maten in. Het best passende exemplaar komt vanzelf naar boven. Zo makkelijk is het.

Waterdichte koffers met plukschuim of vakverdelers

Waterdichte koffer met vakverdelersEen waterdichte koffer met schuim is de ideale combinatie voor het beschermen van jouw kostbare spullen. Jouw spullen zijn beschermd doordat ze in individuele compartimenten worden bewaard en omringd zijn door schokabsorberend schuim. Tussen dit schuim kun je eenvoudig kleinere onderdelen plaatsen. Gereedschappen en bevestigingsmiddelen zijn zo gemakkelijk te vervoeren zonder dat je zich zorgen hoeft te maken of de onderdelen niet over elkaar bewegen en elkaar zo beschadigen.

Vakverdelers hebben een vergelijkbare functie. Een waterdichte koffer met vakverdelers is een aanrader als je veel varieert in de spullen die je meeneemt. Fotografen zullen voor verschillende soorten opdrachten bijvoorbeeld niet altijd dezelfde objectieven meenemen. Met vakverdelers kun je verschillende lenzen meenemen zonder dat deze tegen elkaar aan stoten of elkaar op een andere manier beschadigen. De vakverdelers zijn met klittenband zo te plaatsen dat ze jouw spullen optimaal beschermen.

Of ga voor een waterdichte kist

Is een koffer net te klein voor dat wat jij wilt vervoeren of opbergen? Kies dan voor een waterdichte kist. Deze zijn net wat groter in de omvang en hebben dan ook meer ruimte voor al jouw waardevolle en kwetsbare artikelen. Bij Koffersenkisten.nl heb je de keuze uit meer dan 150 waterdichte kisten en koffers. Er zit er dus altijd een bij die bij jou past.

Online waterdichte koffers kopen

Bij Koffersenkisten.nl heb je de keuze uit meer dan 150 stofdichte en waterdichte koffers in verschillende afmetingen. Deze verscheidenheid aan configuraties is zo groot dat ook de waterdichte koffer voor jouw toepassing daartussen te vinden is. Met een waterdichte koffer uit het assortiment van Koffersenkisten.nl ben je vele malen voordeliger uit dan een waterdichte koffer op maat. Bovendien betaal je bij ons geen verzendkosten.