Kunststof koffers

Kunststof koffers zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. En hoewel ze allemaal van elkaar verschillen, hebben ze één ding met elkaar gemeen. Een plastic koffer is het ideale hulpmiddel wanneer jij jouw producten wilt opbergen, transporteren of presenteren. Dankzij ons ruime aanbod zit er altijd één (of meerdere) bij die past bij jouw toepassing. Uiteraard wordt jouw bestelling gratis verzonden binnen de Benelux. 

Waar ga je jouw kunststof koffer voor gebruiken?

transportkoffer

Transportkoffers

Breed assortiment oersterke transportkoffers.

opbergkoffer

Opbergkoffers

Berg jouw spullen veilig op in ons ruim aanbod opbergkoffers.

laptopkoffer

Laptopkoffers

Laptopkoffers voor laptops van maximaal 17 inch

 • Gratis verzending
 • Scherpe prijzen
 • Topmerk SKB
 • Ruim aanbod maten en sterktes; altijd een optie voor jouw toepassing

Wij leveren het topmerk SKB!

waterdichte transportkoffer

De SKB iSerie is een range waterdichte koffers met een robuust ontwerp en mooi uiterlijk. Deze kunststof koffers combineren een relatief licht gewicht met een nagenoeg onverwoestbare kwaliteit.

 • Waterdicht (IP67)
 • SKB levenslange garantie
 • "Trigger release" - krachtloos te openen sluitingen
 • Beschikbaar als trolley en met plukschuim of vakverdelers

Bekijk onze Universal Line

goedkope kunststof koffer

Ben je op zoek naar een robuuste allround koffer met een mooie prijs/kwaliteitverhouding? Dan is onze Universal Line precies wat je nodig hebt:

 • Scherpe prijzen - vanaf 20 Euro
 • Licht
 • Gebruiksvriendelijk
 • Made in Holland

Een kunststof koffer kopen? De voordelen!

Wanneer je waardevolle spullen als computeronderdelen, drones, of audio- en videoapparatuur transporteert, wil je dat deze goed beschermd worden. Met een kunststof koffer zorg je ervoor dat jouw artikelen heelhuids op hun eindbestemming aankomen. De inhoud van jouw transportkoffer is onder andere beschermd tegen schokken (mede dankzij de schokdempers), uv-straling, stof, corrosie, stoten en zelfs water. 

Maar deze koffers hebben nog veel meer voordelen! Neem het relatief lage gewicht ervan. Hierdoor zijn de plastic koffers makkelijk te verplaatsen. Het optillen en dragen van deze lichtgewicht kunststof koffers is dankzij het ergonomische handvat een fluitje van een cent. Tijdens de ontwerpfase hield de producent zelfs rekening met opslag. Om ruimte te besparen stapel je ze eenvoudig op elkaar. 

Op zoek naar een waterdichte kunststof koffer?

Wanneer je op zoek bent naar een waterdicht kunststof koffer, dan kies je voor de 3i-serie van het merk SKB. Zij staan bekend om hun hoogwaardige ontwerpen die volgens de IEC 60529-norm voldoen aan de eisen voor een waterdichte behuizing. Met andere woorden: ze zijn stofdicht én waterdicht. Zo vervoer jij jouw (elektrische) apparaten zonder zorgen. 

Bang dat jouw koffer per ongeluk open gaat tijdens transport? Nergens voor nodig. Dit gebeurt namelijk alleen wanneer jij dat wilt, dankzij het handige trigger release -systeem. Verrassend eenvoudig. Zelfs met handschoenen! 

Plastic koffers in alle soorten en maten

Bij Koffersenkisten.nl zijn we van alle markten thuis. Je vindt hier altijd een kunststofkoffer die bij jou past, in alle gangbare maten. Deze standaardmaten zijn gekozen omdat je hiermee de meest voorkomende apparatuur en onderdelen zonder schade kunt vervoeren. Vul via de kofferconfigurator jouw gewenste afmetingen in en je ziet direct wat we voor jou in de aanbieding hebben. 

Jouw koffer helemaal personaliseren? Bijvoorbeeld omdat je meerdere producten in één koffer wilt vervoeren of omdat de inhoud een afwijkende maat heeft? Ook daar helpen we je graag bij. Daarom bestel je via CaseCreator.com (onderdeel van ons moederbedrijf) eenvoudig een op maat gemaakt foam interieur.

Online professionele kunststof koffers kopen

Het verplaatsen van elektronische apparatuur kan een lastige klus zijn. Versterkers, speakers en mengpanelen zijn zwaar en onderdelen van industriële apparaten hebben een verpakking nodig die tegen ieder stootje kan dat ze te verduren krijgen. De koffer of kist waarin dit soort spullen vervoerd worden moet dus meer doen dan alleen heel blijven als er iets tegenaan stoot. Bij Koffersenkisten.nl kun je uiterst betrouwbare koffers en kisten kopen die alle schokken opvangen en jouw apparaten dus optimaal beschermen voor de risico’s van het transport, ongeacht met welk vervoermiddel dit is.

Wie op zoek is naar waterdichte koffers kan altijd op de SKB 3i-serie rekenen. Deze kunststof koffers zijn leeg verkrijgbaar, maar als u verschillende kleine onderdelen moet vervoeren, kun je er ook voor kiezen om een waterdichte SKB 3i koffer met vakverdelers en plukschuim te kopen. Deze houden alles netjes op zijn plek en voorkomen dat de onderdelen elkaar tijdens transport beschadigen. Is het budget beperkt, maar ben je toch op zoek naar kwaliteit? Je zult nog versteld staan van de fantastische prijs-kwaliteitverhouding van de kunststof koffers uit de Universal Line.

Het team achter Koffersenkisten.nl bestaat uit enthousiaste verpakkingsexperts. Je kunt er daarom van op aan dat de kunststof en aluminium koffers en kisten in onze webshop een uitstekende keuze zijn om jouw producten onbeschadigd te vervoeren.