Kunststof koffers

Kunststof koffers van de meest duurzame materialen zijn een betrouwbare keuze als u goederen met kwetsbare onderdelen wilt vervoeren. Bij Koffersenkisten.nl vindt u een ruim assortiment aan robuuste kunststof koffers waarmee u uw spullen zonder schade van A naar B kunt verplaatsen. Onze koffers en kisten zijn eenvoudig te verplaatsen door hun lichte gewicht en comfortabele handgrepen. Bovendien verzenden wij alle producten uit onze webshop gratis naar ieder adres binnen de Europese Unie.

Waar gaat u uw kunststof koffer voor gebruiken?

transportkoffer

Transportkoffers

Breed assortiment oersterke transportkoffers.

opbergkoffer

Opbergkoffers

Berg uw spullen veilig op in ons ruim aanbod opbergkoffers.

laptopkoffer

Laptopkoffers

Laptopkoffers voor laptops van maximaal 17 inch

 • Gratis verzending
 • Scherpe prijzen
 • Topmerk SKB
 • Ruim aanbod maten en sterktes; altijd een optie voor uw toepassing

Wij leveren het topmerk SKB!

waterdichte transportkoffer

De SKB iSerie is een range waterdichte koffers met een robuust ontwerp en mooi uiterlijk. Deze kunststof koffers combineren een relatief licht gewicht met een nagenoeg onverwoestbare kwaliteit.

 • Waterdicht (IP67)
 • SKB levenslange garantie
 • "Trigger release" - krachtloos te openen sluitingen
 • Beschikbaar als trolley en met plukschuim of vakverdelers

Bekijk SKB producten >

Bekijk onze Universal Line

goedkope kunststof koffer

Bent u op zoek naar een robuuste allround koffer met een mooie prijs/kwaliteitverhouding? Dan is onze Universal Line precies wat u nodig heeft:

 • Scherpe prijzen - vanaf 20 Euro
 • Licht
 • Gebruiksvriendelijk
 • Made in Holland

De voordelen van onze kunststof koffers

Het komt regelmatig voor dat computeronderdelen, drones, industriële gereedschappen of audio- en videoapparatuur, zoals mengpanelen, microfoons, filmcamera’s en versterkers over een lange afstand getransporteerd moeten worden. Of dit nu over land of per vliegtuig gaat; er is een goede bescherming nodig om ervoor te zorgen dat de artikelen heelhuids aankomen. Daarvoor hebben we verschillende stevige transportkoffers en opbergkoffers in de aanbieding. Deze beschermen met hun schokdempers uw apparaten tegen schokken, uv-straling, stof, corrosie, stoten of zelfs water. Voor kleinere voorwerpen heeft u voor dezelfde werking baat bij een koffer met plukschuim of vakverdelers.

Toch is de bescherming die onze kunststof koffers aan uw apparatuur en onderdelen bieden slechts één kant van de medaille. We vinden het bij Koffersenkisten.nl minstens even belangrijk dat u uw kunststof koffers en kisten gemakkelijk kunt verplaatsen. Als het op materialen aankomt, gaan we altijd op zoek naar een zo groot mogelijke mate van bescherming tegen een relatief beperkt gewicht. Ook vinden we het belangrijk dat u bij het optillen en dragen van onze koffers zo min mogelijk ongemak ervaart. Daarom bestaat ons aanbod uit koffers waarvan het ergonomische handvat prettig in de hand ligt.

Om zo efficiënt mogelijk met opslagruimte of de laadruimte in een vervoermiddel om te gaan, zijn onze koffers eenvoudig te stapelen. De kunststof koffers zijn daarvoor uitgerust met handige stapelnokken. Dat is zelfs het geval als het om kunststof trolleys of andere kunststof koffers met wielen gaat.

De soorten kunststof koffers in ons online assortiment

Op Koffersenkisten.nl kunt u terecht voor koffers en kisten van aluminium of kunststof. Als uw keuze op kunststof is gevallen, kunt u kiezen uit de Universal Line en de internationaal gewaardeerde koffers van het merk SKB. De 3i-serie van SKB staat namelijk bekend om zijn meer dan veertig hoogwaardige ontwerpen. Deze kunststof transportkoffers zijn in verschillende modellen en maten te verkrijgen. Als u iets kwetsbaars wilt vervoeren, vindt u daar bij ons een passende SKB koffer voor. Deze zijn zowel met als zonder plukschuim en vakverdelers te bestellen.

Een groot voordeel aan de SKB 3i-serie is dat deze koffers volgens de IEC 60529-norm aan de eisen voldoen voor een waterdichte behuizing. Dat houdt in dat deze koffers volledig stofdicht zijn en goederen die niet nat mogen worden veilig zijn een kunststof SKB 3i koffer. Een stofdichte en waterdichte koffer dus, waarmee u uw elektrische apparaten zorgeloos kunt verschepen. De koffers blijven de hele reis dicht, maar zijn door het trigger release-systeem verrassend eenvoudig te openen, zelfs als u daarbij handschoenen draagt!

Wilt u de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan raden we u aan om de kunststof koffers uit de Universal Line eens te bekijken. Vanaf 20 euro heeft u al een uiterst stevige, gebruiksvriendelijke kunststof koffer die niet veel weegt, maar toch de gewenste bescherming biedt. Zo bent u verrassend voordelig uit!

Kunststof koffers in de juiste maat

In onze online winkel vindt u kunststof koffers in alle gangbare maten. Deze standaardmaten zijn natuurlijk niet voor niets de norm: deze afmetingen zijn gekozen omdat hiermee de meeste apparatuur en onderdelen zonder schade vervoerd kunnen worden. Dat stelt u in staat om voor een scherpe prijs het vervoer van deze spullen te regelen. Als de artikelen die u vervoeren wilt gewoon in een kunststof koffer met een standaardmaat passen, hoeft u immers niet extra te betalen voor koffers en kisten op maat.

Wilt u weten of er voor uw toepassing een kunststof koffer in ons assortiment te vinden is? Bekijk dan onze kofferconfigurator eens, waarmee u een koffer op afmeting zoeken kunt. Hier hoeft u alleen maar de afmetingen van de inhoud in te voeren en aan te geven dat u op zoek bent naar een kunststof koffer. Wanneer u op “zoeken” klikt, kunt u meteen zien welke koffers we voor die maten in de aanbieding hebben. Uiteraard werkt deze tool ook als u op zoek bent naar aluminium koffers, aluminium kisten en kunststof kisten.

Online professionele kunststof koffers kopen

Het verplaatsen van elektronische apparatuur kan een lastige klus zijn. Versterkers, speakers en mengpanelen zijn zwaar en onderdelen van industriële apparaten hebben een verpakking nodig die tegen ieder stootje kan dat ze te verduren krijgen. De koffer of kist waarin dit soort spullen vervoerd worden moet dus meer doen dan alleen heel blijven als er iets tegenaan stoot. Bij Koffersenkisten.nl kunt u uiterst betrouwbare koffers en kisten kopen die alle schokken opvangen en uw apparaten dus optimaal beschermen voor de risico’s van het transport, ongeacht met welk vervoermiddel dit is.

Wie op zoek is naar waterdichte koffers kan altijd op de SKB 3i-serie rekenen. Deze kunststof koffers zijn leeg verkrijgbaar, maar als u verschillende kleine onderdelen moet vervoeren, kunt u er ook voor kiezen om een waterdichte SKB 3i koffer met vakverdelers en plukschuim te kopen. Deze houden alles netjes op zijn plek en voorkomen dat de onderdelen elkaar tijdens transport beschadigen. Is het budget beperkt, maar bent u toch op zoek naar kwaliteit? U zult nog versteld staan van de fantastische prijs-kwaliteitverhouding van de kunststof koffers uit de Universal Line.

Het team achter Koffersenkisten.nl bestaat uit enthousiaste verpakkingsexperts. U kunt er daarom van op aan dat de kunststof en aluminium koffers en kisten in onze webshop een uitstekende keuze zijn om uw producten onbeschadigd te vervoeren.