Camerakoffers

Camerakoffers
Een barst in de lens van je camera. En dat terwijl dit bij vertrek nog niet het geval was. Het is menig fotograaf of videograaf al eens overkomen. Dit soort situaties wil je natuurlijk voorkomen. Koop daarom een professionele camera koffer. Deze beschemt jouw camera, lenzen en andere toebehoren tijdens vervoer én opslag. Zo kom je op locatie nooit meer voor vervelende verrassingen te staan.
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Een waterdichte camera koffer

Een goede bescherming onderweg is essentieel voor jouw kostbare camera apparatuur. Bescherm jouw bagage dan ook goed met een camera koffer van professionele kwaliteit. Je kunt bij Koffers & Kisten terecht voor camera cases van het merk SKB. Deze hebben een harde buitenkant, gemaakt van kunststof, waardoor jouw spullen beschermd zijn tegen water, schokken, hoge druk en stof. En een mooi extraatje? SKB biedt levenslange garantie op haar koffers. Zorgeloos reizen én werken dus.

Deel jouw camera koffer naar wens in

Wanneer je een camera koffer koopt, deel je deze het liefst in op een manier die bij jou past. Wij geven je die vrijheid. Je kunt kiezen voor twee soorten interieurs: een koffer gevuld met plukschuim of gevuld met vakverdelers. We leggen de verschillen kort aan je uit: Een camera koffer met plukschuim is ideaal voor iedere foto- of videograaf die zelf de touwtjes in handen wil hebben. Dit plukschuim wordt namelijk in één stuk geleverd. Zelf pluk je kleine blokjes uit het schuim om de juiste gaten te creëren. Op die manier voorkom je dat jouw apparatuur verschuift tijdens transport. Het eierdoppen schuim aan de bovenkant zorgt ervoor dat alles optimaal beschermt is. Het enige nadeel? Geplukt is geplukt. Bij nieuwe apparatuur zul je dus nieuw foam moeten bestellen. Een camera flightcase met vakverdelers is daarentegen super flexibel. De verdelers zitten vast met klitteband waardoor je ze keer op keer anders kunt ‘vastplakken’. Ook is het eenvoudig om ze helemaal te verwijderen.

Op zoek naar een geschikte camera case?

Wij begrijpen dat het knap lastig kan zijn om een geschikte camera flightcase uit te zoeken. Maak daarom gebruik van onze configurator om op basis van jouw gewenste afmetingen een koffer te zoeken. Jouw bestelling wordt uiteraard - binnen de Benelux - kostenloos verzonden. Wil je graag een groot aantal spullen of spullen met een afwijkend formaat meenemen? Dan verwijzen we je graag door naar ons moederbedrijf Faes. Hier kun je een koffer op maat laten maken. Let wel: een koffer in een standaard maat is altijd voordeliger dan een koffer op maat.