Aluminium opbergkoffer


Een aluminiumkoffer kiest u niet zomaar. U zoekt een lichtgewicht koffer die geschikt is voor het opbergen van uw kostbare spullen. De aluminiumkoffer is licht van gewicht maar tegelijkertijd oersterk. Laat de aluminiumlook toevallig ook een stoere en luxueuze uitstraling hebben. Mooi meegenomen!

Je kunt het zo gek niet bedenken. Een aluminiumkoffer kan voor heel veel toepassingen gebruikt worden. Over het algemeen wordt de koffer ingezet door mobiele professionals. Denk bijvoorbeeld aan kappers, schoonheidsspecialisten, monteurs, fotografen, muzikanten etc. Ook een computer, fotocamera, videocamera of ander meetapparatuur kunt u opbergen in aluminiumkoffer.

Aluminium opbergkoffers

Aluminium opbergkoffer online kopen


Aluminium opbergkofferEen aluminium opbergkoffer koop je eenvoudig online op koffersenkisten.nl. Er zijn koffers in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Ook zijn er aluminiumkoffers verkrijgbaar met opties zoals rolwieltjes of sloten. Het online bestellen van een koffer gaat als volgt:

  • Bepaal het gewenste koffermaat;
  • Leg de objecten die u in de koffer wilt opbergen op een tafel. Positioneer de objecten waarbij u voldoende ruimte tussen de objecten houdt;
  • Meet nu de omtrek en de hoogte voor een indicatie van de koffermaat.
Wilt u de spullen in uw koffer goed organiseren en veilig vastzetten? Kies voor een interieur op maat. Een maatwerk schuim interieur ontwerpt u op casecreator.com.

 


Aluminium koffer met schuim

Een aluminium koffer met schuim is de ideale combinatie voor het beschermen van uw kostbare spullen. Uw spullen zijn beschermd door dat ze in individuele compartimenten worden bewaard en omringd door schokabsorberend schuim. Ontwerp vandaag nog uw interieur op casecreator.com