Aluminium opbergkoffer


Een aluminiumkoffer kies je niet zomaar. Je zoekt een lichtgewicht koffer die geschikt is voor het opbergen van jouw kostbare spullen. De aluminiumkoffer is licht van gewicht maar tegelijkertijd oersterk. Laat de aluminiumlook toevallig ook een stoere en luxueuze uitstraling hebben. Mooi meegenomen!

Je kunt het zo gek niet bedenken. Een aluminiumkoffer kan voor heel veel toepassingen gebruikt worden. Over het algemeen wordt de koffer ingezet door mobiele professionals. Denk bijvoorbeeld aan kappers, schoonheidsspecialisten, monteurs, fotografen, muzikanten etc. Ook een computer, fotocamera, videocamera of ander meetapparatuur kun je opbergen in aluminiumkoffer.

Aluminium opbergkoffer online kopen


Aluminium opbergkofferEen aluminium opbergkoffer koop je eenvoudig online op koffersenkisten.nl. Er zijn koffers in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Ook zijn er aluminiumkoffers verkrijgbaar met opties zoals rolwieltjes of sloten. Het online bestellen van een koffer gaat als volgt:

  • Bepaal het gewenste koffermaat;
  • Leg de objecten die je in de koffer wilt opbergen op een tafel. Positioneer de objecten waarbij je voldoende ruimte tussen de objecten houdt;
  • Meet nu de omtrek en de hoogte voor een indicatie van de koffermaat.
Wil je de spullen in jouw koffer goed organiseren en veilig vastzetten? Kies voor een interieur op maat. Een maatwerk schuim interieur ontwerpt je op casecreator.com.

 


Aluminium koffer met schuim

Een aluminium koffer met schuim is de ideale combinatie voor het beschermen van jouw kostbare spullen. Jouw spullen zijn beschermd door dat ze in individuele compartimenten worden bewaard en omringd door schokabsorberend schuim. Ontwerp vandaag nog jouw interieur op casecreator.com