Harde koffers

Harde kunststof kofferHarde koffers zijn een uiterst betrouwbare optie als je breekbare apparatuur wilt gaan vervoeren. De harde behuizing van de koffers vangt de ergste klappen op waar de onderdelen onderweg mee te maken krijgen. Goede modellen hebben daarnaast schokdempers en andere beschermende eigenschappen. Met een harde koffer uit het assortiment van Koffersenkisten.nl weet je zeker dat de apparatuur en andere breekbare spullen waar je mee reist het transport onbeschadigd doorstaan. Alle kunststof koffers uit onze webshop zijn geschikt voor professioneel gebruik.

De hoogwaardige kwaliteit van onze kunststof koffers is slechts een van de vele voordelen die je ervaart als je jouw harde koffers of kisten bij Koffersenkisten.nl bestelt. Andere voordelen zijn:

  • Gratis verzending op alle bestellingen die naar adressen in de EU gaan
  • Het merendeel van onze kunststof koffers is van het topmerk SKB
  • Op al zijn kunststof koffers biedt SKB levenslange garantie
  • Onze producten zijn gunstig geprijsd

De betrouwbare bescherming van harde koffers

Professionals in de muziekbranche, de IT en andere technische beroepen waarbij veel gereisd wordt met apparatuur maken graag gebruik van harde koffers. De onderdelen van elektronische apparaten zijn bijna altijd kwetsbaar en hebben daarom een goede bescherming voor onderweg nodig. Vooral als je niet zeker weet hoe het terrein waarover het transport gaat eraan toe is, is een harde koffer een belangrijke investering. Een rit over een onverharde weg levert altijd schokken en stoten op en dat geldt ook voor een vlucht waarbij sprake is van turbulentie. Een goede harde koffer vangt deze schokken op en zorgt ervoor dat jouw spullen heel blijven.

Een hardcase koffer is in de meeste vallen gemaakt van kunststof. Dat is ook zo bij de harde koffers in ons assortiment. De behuizing van de koffers uit de SKB 3i-serie is bijvoorbeeld gemaakt van uiterst sterk polyethyleen dat voldoet aan de eisen in militaire normen of deze in sommige gevallen zelfs overschrijdt. Dat wil zeggen dat de kunststof koffers van SKB niet alleen de impact van bewegingen opvangt, maar ook bestand is tegen water, stof, uv-straling, oplosmiddelen en schimmels. Met zo’n stofdichte en waterdichte koffer ben je dus goed voorbereid op alle risico’s waar je onderweg of in de opslag mee te maken kunt krijgen.

SKB biedt in zijn 3i serie ook een laptopkoffer aan, die jouw laptop veel beter beschermt dan een standaard laptoptas. Een harde behuizing vangt klappen immers beter op dan een zachte stoffen buitenzijde. De harcase koffers uit de Universal Line voldoen niet aan de militaire normen waar SKB 3i koffers wel aan voldoen, maar zijn wel een bijzonder voordelige optie voor de bescherming van jouw spullen.

Harde koffers van SKB

Harde koffer 3r SerieWe noemden de koffers uit de 3i serie van SKB al een aantal keer en dat is niet zonder reden. De hardcase koffers van dit Amerikaanse merk zijn namelijk overal ter wereld een populaire keuze als het om een beschermd transport van jouw spullen gaat. Voordat de kunststof koffers en kunststof kisten van het bedrijf in de verkoop gaan, test SKB ze eerst uitgebreid op hun werking bij onder meer vallen of stoten. Alle kunststof koffers uit deze reeks zijn dus robuuste koffers die jouw computers, mengpanelen, servers, camera’s, instrumenten en andere kostbare spullen goed zullen beschermen.

Daarnaast besteedt SKB veel aandacht aan een ontwerp waarbij het gebruiksgemak van hun harde koffers zo groot mogelijk is. Dat begint al bij de lichtgewicht behuizing van de koffers, die het totaalgewicht van de koffers nauwelijks verhoogt. En dat is niet het enige voordeel bij het optillen van de koffers: alle SKB 3i koffers hebben een soft-touch handgreep met een beschermlaag, waardoor prettig in de hand blijft liggen. Verder blijven de koffers onderweg dicht, maar eenmaal op de bestemming aangekomen zijn ze eenvoudig te openen door het trigger release systeem.

Ben je op zoek naar de bescherming die SKB 3i koffers bieden, maar is een koffer toch niet de juiste vorm voor je? Bekijk dan ook eens de kunststof kisten in de SKB 3R reeks. Deze zijn volgens dezelfde hoge eisen vervaardigd en ook daar heb je de keuze uit een groot aantal verschillende configuraties.

Harde koffers met de perfecte afmetingen

Tussen de configuraties in ons aanbod vind je alle standaardmaten voor professioneel gebruik van deze harde koffers. Veel computeronderdelen en audio- en videoapparatuur heeft immers een gestandaardiseerd formaat. Met een harde koffer in een standaardmaat heb je daardoor vaak al alle bescherming die je zoekt voor jouw breekbare spullen. Zo ben je aanzienlijk minder geld kwijt dan wanneer je een maatwerk harde koffer zou bestellen, maar kun je jouw spullen wel dezelfde bescherming bieden als zo’n op maat gemaakte koffer. Eventueel is daarvoor ook een interieur bij ons te bestellen, zodat je jouw koffer met plukschuim of vakverdelers kunt uitrusten.

Naar een koffer in de juiste maat hoef je niet uren door ons assortiment heen te bladeren. Gebruik onze kofferconfigurator en je weet met één muisklik of we een koffer in de gewenste maat in het assortiment hebben. Hiervoor hoef je alleen maar de lengte, breedte en hoogte van de inhoud in te vullen. Ons systeem zal dan een harde koffer op afmeting zoeken. Je kunt hier kiezen voor de categorie “kunststof koffers”, maar je kunt ook tussen onze kunststof kisten, aluminium kisten, aluminium koffers en rackproducten zoeken.

Ga je verschillende kleine onderdelen in een plukschuim interieur vervoeren? Dan kun je de indeling alvast nabootsen op een tafel of bureau en die afmetingen gebruiken. Op casecreator.com kun je meteen het interieur voor de koffer ontwerpen en bestellen. We zorgen ervoor dat je het schuimen interieur binnen vijf dagen binnen heeft.

Online harde koffers kopen

Bij Koffersenkisten.nl kun je voor een goede prijs hoogwaardige harde koffers kopen. In onze harde koffers blijven jouw breekbare goederen heel en hoef je zich dus geen zorgen te maken of jouw apparatuur het nog wel doet wanneer je bij jouw bestemming aankomt. De harde koffers uit ons assortiment kunnen als transportkoffers gebruikt worden, maar ook als opbergkoffers. Hun handige ontwerp zorgt ervoor dat de koffers goed blijven staan en makkelijk op elkaar te stapelen zijn.