Koffers en kisten met interieur

Koffers en kisten met interieurSommige apparaten passen perfect in onze koffers en kisten. Die kunnen op optimale bescherming rekenen. Maar wat als je bijvoorbeeld kleine gereedschappen of elektronische onderdelen wilt vervoeren en je er meer in een enkele koffer wilt meenemen? Dan kun je koffers en kisten met interieur gebruiken, zodat ze toch maximaal beschermd worden tegen schokken en stoten. Dit is ook een goede oplossing voor apparaten en gereedschappen die niet rechthoekig of vierkant zijn. Op Koffersenkisten.nl kun je koffers en kisten met verschillende soorten interieurs bestellen.

Koop je jouw koffer of kist met interieur bij Koffersenkisten.nl, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Jouw bestelling wordt gratis verzonden
  • Je hebt de keuze uit koffers en kisten van kunststof en aluminium
  • Verschillende artikelen van het topmerk SKB beschikbaar, zoals de 3i koffers, 3R kunststof kisten en Defender aluminium kisten
  • Al onze koffers en kisten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Het is mogelijk om bij ons een maatwerk interieur te bestellen

Soorten interieurs voor koffers en kisten

Bij Koffersenkisten.nl hebben we een uitgebreid aanbod aan koffers en kisten in verschillende standaardmaten. Daarmee kunnen we je in een groot aantal mogelijke toepassingen voorzien, omdat deze maten zijn vastgesteld op basis van hoe de koffers en kisten vaak gebruikt worden. Wil je gaan reizen met spullen die afwijkende maten hebben? Dan hoef je niet direct extra te betalen voor een maatwerk koffer of kist. Het is namelijk ook mogelijk om een interieur in de kist of koffer te plaatsen waardoor jouw spullen tijdens het transport op hun plaats blijven. Vaak vangt zo’n interieur ook de schokken op waar de inhoud tijdens de reis mee te maken krijgt.

Er zijn verschillende soorten interieurs voor koffers en kisten die allemaal hun eigen voordelen hebben. We staan graag even stil bij de voordelen van de soorten interieurs en hoe je ze het beste kunt gebruiken. Dan weet je direct of je beter kunt kiezen voor een kist of koffer met plukschuim, met vakverdelers of misschien zelfs met een maatwerk interieur. Deze opties zijn allemaal via Koffersenkisten.nl te verkrijgen. En omdat onze koffers en kisten van bewezen topkwaliteit zijn, is een goede bescherming van jouw kwetsbare goederen gegarandeerd.

Kisten en koffers met plukschuim interieur

Kist met plukschuim interieurKoop je een kist of koffer met plukschuim, dan krijg je een koffer met een schuimen interieur waarvan de oppervlakte gelijk is aan de binnenzijde van jouw koffer of kist. Plukschuim dankt zijn naam aan het feit dat er gemakkelijk blokken uit het schuim te plukken zijn. Dat komt doordat deze blokken in het schuim geperforeerd zijn. Je hoeft zich geen zorgen te maken dat het plukschuim makkelijk uit elkaar valt, want de blokken zijn niet helemaal doorgesneden. Als je jouw koffer met plukschuim nieuw krijgt, zit alles dus stevig aan elkaar en kun je zelf aan de slag met het schuim.

Als je weet hoe groot de voorwerpen zijn die je met het interieur wilt beschermen, kun je schuim uit het interieur gaan plukken. Bij vierkante en rechthoekige voorwerpen is het gewoon een kwestie van het juiste aantal blokken uittellen; standaard zijn deze anderhalve centimeter bij anderhalve centimeter. Ideaal voor kleine camera’s, batterijpacks, ontvangers van draadloze microfoons, effectenpedalen en andere kleinere apparatuur. Wil je artikelen vervoeren met een andere vorm, zoals boormachines of microfoons? Teken dan de vorm van deze spullen uit op het schuim en snij de vorm er met een mes uit. Een marge van een halve centimeter tot een centimeter vanaf de rand is voldoende.

Koffers en kisten met vakverdelers

Koffers en kisten met interieur online kopenFotografen zijn ongetwijfeld bekend met vakverdelers. Zelfs de meest simpele cameratassen zijn doorgaans uitgerust met enkele vakverdelers om te garanderen dat camera’s, lenzen en andere accessoires onbeschadigd blijven als u ermee reist. Deze vakverdelers zitten vaak met klittenband vast aan de randen van de tas. Deze verstevigde, gevulde wanden voorkomen dat jouw spullen direct over elkaar heen bewegen en op die manier voor krassen of andere beschadigingen zorgen. Een professionele fotograaf reist echter vaak met een grote hoeveelheid dure objectieven. Onderweg moeten deze wel allemaal op dezelfde bescherming kunnen rekenen. Kies daarvoor simpelweg voor een koffer of kist met vakverdelers.

De kunststof of aluminium buitenzijde van jouw koffer of kist beschermt uw spullen tegen schokken. SKB kunststof koffers en kisten beschermen zelfs tegen water, uv-straling, chemicaliën en extreme temperatuurverschillen. Aan de binnenkant zorgen de vakverdelers ervoor dat uw lenzen heel blijven. Ook voor lichttechnici en binnenhuisarchitecten zijn kisten en koffers met vakverdelers handig. Losse lampen krijgen zo immers ook de nodige bescherming tegen beschadigingen.

Vakverdelers bieden een behoorlijke flexibiliteit. De vakken in jouw koffer of kist zijn eenvoudig breder of smaller te maken door de vakverdelers los te trekken en op een andere plek vast te zetten aan het klittenband.

Koffers en kisten met maatwerk interieur

Lijkt een schuimen interieur je wel iets, maar weet je niet zeker of je handig genoeg bent met een mes om het interieur in de juiste vorm te snijden? Dan raden we je aan om eens op onze site casecreator.com te kijken. Hier kun je namelijk heel gemakkelijk een maatwerk interieur voor MIO profielkoffers, SKB koffers en Universal Line FMA-X koffers ontwerpen. Het interieur wordt dan precies naar jouw wensen uitgesneden. Je kan ervan op aan dat het schuiminterieur de bescherming biedt die jouw spullen nodig hebben. Het maatwerk interieur voor jouw koffer of kist wordt binnen vijf werkdagen geleverd op het door jou opgegeven adres.

Koffers en kisten met interieur online kopen

In het ruime assortiment van Koffersenkisten.nl vind je koffers en kisten voor al jouw kwetsbare spullen. Voor spullen met gestandaardiseerde maten, zoals versterkers, laptops, mengpanelen, servers en andere computerhardware kun je vaak al op ons standaardaanbod vertrouwen. Passen jouw spullen niet perfect in een van onze kisten of koffers? Dan is er nog geen man overboord: met een koffer of kist met interieur worden jouw spullen alsnog uitstekend beschermd tegen de risico’s van transport.

We rekenen geen verzendkosten voor alle bestellingen die naar een adres in de Europese Unie gaan. Een koffer of kist uit onze webshop is dus altijd een voordelige keuze, zelfs als je een koffer of kist met interieur nodig heeft.