Met vakverdelers

Met vakverdelers
Vakverdelers. Ideaal om producten als kleine gereedschappen of kostbare apparatuur van elkaar te scheiden in een koffer. Zo beschadigen ze zichzelf - en elkaar - niet tijdens transport of opslag. Onze koffers met vakverdeling zijn over het algemeen modulair in te zetten. Je ‘plakt’ een verdeler zelf op de juiste plek. Zo creëer je in een handomdraai een interieur op maat. Lees meer

Een koffer met vakken: de voordelen

Een koffer met vakverdeling heeft twee grote voordelen. We hebben het hierboven al even kort aangestipt. Zo’n koffer is namelijk ideaal wanneer je kleine gereedschappen, kostbare apparatuur als camera’s en bijbehorende accessoires en andere producten van elkaar wilt scheiden. Zo zit product veilig en beschermd tegen krassen en stoten op z’n eigen plek. Fijn extraatje? De koffers van SKB zijn water- en stofdicht. Dat is niet het enige voordeel. Vakverdelers zijn namelijk ontzettend handig om het overzicht in jouw koffer te bewaren. Je houdt deze gestructureerd en netjes en hoeft niet telkens alles overhoop te halen wanneer je op zoek bent dat ene specifieke product. Deze heb je namelijk in één oogopslag gevonden.

Koffers met vakverdeling in ieder formaat

Handig, zo’n koffer met vakken. Maar welke maat kies je? De afmetingen van onze koffers zijn gebaseerd op de meest voorkomende standaard toepassingen. De kans is dus groot dat er eentje bij zit voor jou. Om het juiste formaat te bepalen, doorloop je de volgende stappen:

• Om de gewenste maat te bepalen, leg je de spullen die je in het koffer wilt opbergen op een tafel. Leg deze niet te dicht op elkaar. Probeer de objecten ook eens staand in de koffer te plaatsen om ruimte te besparen. Het is even puzzelen en meten, maar dan heb je ook wat.
• Meet vervolgens de omtrek en hoogte voor een indicatie van juiste maat. De vakverdelers aan de binnenkant zet je eenvoudig zelf op de goede plek.
• Nu je weet in welke richting je moet zoeken, is het tijd om te shoppen! Ga naar de koffer configurator in onze webshop en voer je maten in. Het best passende exemplaar komt vanzelf naar boven. Zo makkelijk is het.

Koffersenkisten.nl, voor al jouw koffers met vakken

Beslissing genomen? Bestel jouw koffer dan online bij Koffersenkisten.nl. Wanneer een product op voorraad is, wordt deze zo snel mogelijk verzonden. Naar adressen binnen de Europese Unie is dit zelfs gratis.

Geen producten gevonden voor deze selectie.