Jouw nummer één voordelige webshop voor professionele koffers en kisten

Wie veilig vervoer van apparatuur, materiaal en gereedschap zegt, zegt KoffersenKisten.nl. Want als je op zoek bent naar professionele koffers en kisten tegen een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding, dan ben je bij Koffersenkisten.nl zeker aan het juiste (web)adres.

Het verhaal achter KoffersenKisten.nl?

KoffersenKisten.nl is een dochterbedrijf van Faes. Zij zijn al tientallen jaren een begrip op het gebied van onder andere maatwerk flightcases, transportkisten en presentatiekoffers en hebben alle disciplines in huis; engineering, productie, logistiek, service en advies. Het ruime en kwalitatief hoogstaande assortiment van KoffersenKisten.nl is dan ook vanuit deze kennis en expertise tot stand gekomen. In onze collectie koffers en kisten vind je hierdoor alleen de mooiste merken van de hoogste kwaliteit.

Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij onze ‘échte medewerkers’

Dat klinkt misschien logisch, maar in een wereld vol webshops is het zeker niet meer vanzelfsprekend dat je gewoon de telefoon kunt pakken als je een vraag, opmerking of klacht heeft. Sommige online winkels bieden alléén nog maar de mogelijkheid om contact op te nemen via contactformulieren, e-mails, social media of zelfs chatbots. Achter KoffersenKisten.nl zit een enthousiast, ervaren en deskundig team dat tijdens kantooruren altijd voor je klaar staat. Neem dus gerust contact op met onze klantenservice.

Je wilt maatwerk, maar ook een voordelige keuze

Door KoffersenKisten.nl te verbinden aan andere producten en diensten, zijn we in staat om maatwerk te leveren, maar wel tegen een hele gunstige prijs. Speciaal voor professionals die op zoek zijn naar een koffer of kist die specifiek is ingericht voor een bepaald soort gereedschap, product of apparatuur, is er CaseCreator. Dit is een tool waarmee je gemakkelijk jouw eigen maatwerk kofferinterieur ontwerpt en bestelt. Op die manier kun je een voordelige koffer of kist bestellen, in een standaardmaat, maar deze wél precies zo inrichten als je zelf wilt. Lees hier meer over onze gestandaardiseerde maatwerkoplossingen, waaronder CaseCreator.

Een greep uit het assortiment van KoffersenKisten.nl

Camerakoffers, drone koffers, gereedschapskoffers, handbagagekoffers, laptopkoffers, opbergkoffers, presentatiekoffers, racks, statiefkoffers, transportkoffers, disselbakken; je vindt ze allemaal in ons assortiment, van merken als bijvoorbeeld:

Lichtgewicht, stof-en waterdicht, van aluminium of kunststof en uit te breiden met diverse accessoires.

Wij staan voor onze kwaliteit

Door onze ervaring en de hoogwaardige merken die we voeren, staan we volledig achter de kwaliteit die we bij KoffersenKisten.nl bieden. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, dan staat onze klantenservice je netjes en begripvol te woord. Bij gebreken of defecten repareren of vervangen we jouw product, of we leveren onderdelen als sloten, handgrepen en wieltjes kosteloos na. Op onze koffers, kisten en accessoires is natuurlijk fabrieksgarantie van toepassing, maar wanneer deze verlopen is heb je ook nog altijd een wettelijke garantie. Daar doen we bij KoffersenKisten.nl dus niet moeilijk over, je hoort een kwalitatief product te ontvangen en daar zetten wij ons iedere dag weer voor in.