Over Koffersenkisten

Koffersenkisten.nl is dé site voor de beste kwaliteit koffers en kisten. Uiteraard heeft dit betrekking op de kwaliteit van de producten, maar zeker op de service die wij bieden. Zo hebben de meeste SKB producten die we aanbieden een million-mile-warranty, oftewel een levenslange garantie. KoffersenKisten levert uitsluitend absolute top merken. SKB voor kunststof koffers, kisten en racks en Defender voor aluminium kisten. Daarnaast bieden we u:

  • Gratis verzending
  • Scherpe prijzen
  • Ruim aanbod maten en sterktes, altijd een optie voor uw toepassing

 

SKB logo

Defender logo

 

 

Zoekt u een sterke en duurzame koffer of kist waarin uw spullen perfect passen? Dan bent u bij koffersenkisten.nl aan het juiste adres.


logo faes cases

Koffersenkisten.nl is onderdeel van Faes Cases BV. Faes Cases is meer dan puur een producent van maatwerk flightcases en koffers, ze zijn een “partner in packaging”.

Faes Cases is in 1987 als eenmanszaak opgericht door de huidige CEO Johan Faes onder de naam Faes Flightcases.

De engineers van Faes Cases vertalen de eisen en wensen van de klant naar een concrete flightcase, koffer of kist. Ze adviseren welke materialen- en productietechnieken het meest geschikt zijn en bepalen de optimale positie van eventuele sloten, handvaten, scharnieren en/of wielen. Ze meten de te verpakken producten van de klant en ontwerpen op basis hiervan een logische, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke indeling van het interieur.

Het gedreven team van verkopers, ontwerpers en productiemedewerkers werkt snel, flexibel en anticipeert op de wensen van de klant.

Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid staan hierbij voorop. Vandaar de slogan "Your business, our case".