Betalingsinformatie

Gemakkelijk online betalen

Koffersenkisten.nl biedt je de mogelijk om met diverse betalingsmogelijkheden af te rekenen, snel, veilig en gemakkelijk. Hieronder vindt je alles over de verschillende betalingsmogelijkheden en de afhandeling van jouw betaling.

Betalingsafhandeling

Betalingen verlopen allemaal via een beveiligde verbinding van onze Payment Service Provider "MultiSafepay". Als ontvangstbevestiging van jouw online betaling ontvang je een e-mail met daarin een orderbevestiging en/of een factuur. Vóór levering van jouw bestelling dient het factuurbedrag te zijn bijgeschreven op onze bankrekening. Wij streven er naar om jouw bestelling binnen twee dagen na ontvangst van jouw betaling op het door jou aangegeven afleveradres te bezorgen. Meer weten over de levering, kijk dan op de pagina verzendinformatie.

iDEAL

Indien je voor veilig betalen met iDEAL kiest, wordt je via onze sites omgeleid naar jouw vertrouwde bank omgeving. Hier kun je met jouw bankcodes inloggen en de betaling voltooien. Dit is de snelste methode, want het bedrag is direct inzichtelijk en jouw bestelling wordt ook direct behandeld.

PayPal

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met jouw e-mail adres en wachtwoord. PayPal is één van de veiligste en één van de meest gebruikte manieren om te betalen op het internet. Jouw bestelling is zelfs volledig verzekerd! Je kunt met jouw bankrekening betalen, (via een vooraf aangemaakte- of een ter plekke aan te maken PayPal-rekening),of met een Creditcard, (zonder verdere registratie). Indien je voor veilig betalen met PayPal kiest, dan wordt je omgeleid naar het PayPal inlogscherm.

Betalen op rekening

Zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om op rekening te betalen. Je vraagt hiervoor een krediet aan. De optie om een krediet aan te vragen vindt je als je ingelogd bent in jouw account. Wij beoordelen jouw aanvraag en indien deze wordt geaccordeerd dan kun je op rekening betalen. Je kiest dan bij de betaalopties voor: 'op rekening betalen'.

Bankoverschrijving

Je kunt jouw betaling ook laten verlopen via een bankoverschrijving, echter kan het enkele dagen duren voordat jouw betaling op onze rekening is bijgeschreven. Hierdoor kan het ook enkele dagen langer duren voordat wij jouw bestelling in behandeling kunnen nemen. Neem bij een bankoverschrijving altijd het gehele IBAN nummer over.

Naam

Koffersenkisten.nl

Plaats

Reusel

Rekeningnummer (IBAN)

NL28 ABNA 0844 7738 32

Omschrijving

Vermeld a.u.b. jouw factuurnummer 
(dit kun je vinden in de e-mail met de proforma factuur).

 

Problemen met betalen? Een aantal tips:

  • Probeer het later opnieuw, het is mogelijk een tijdelijke storing bij je bank of Multisafepay.
  • Betaal als het kan met een andere betaalmethode.
  • Betaal met een andere browser of device.

Mocht de betaling alsnog problemen geven?

Neem dan contact op met onze klantenservice via: +31 (0)88 0234 302.