Koffer met plukschuim

Koffer-met-plukschuimEen koffer met plukschuim is een uitstekende oplossing voor het schadevrij vervoeren en opslaan van spullen met afwijkende vormen of formaten. Een interieur van plukschuim biedt u veel flexibiliteit en zorgt ervoor dat uw spullen goed op hun plek blijven. Zelfs als u meerdere kleine apparaten of onderdelen in dezelfde koffer wilt bewaren. Bij Koffersenkisten.nl kunt u verschillende kunststof koffers bestellen die gebruiksklaar met een plukschuim interieur geleverd worden.

Koopt u uw koffer met plukschuim bij Koffersenkisten.nl, dan bieden we u de volgende voordelen:

  • Gratis verzending naar ieder adres in Nederland en de rest van de EU
  • Topkwaliteit kunststof koffers van SKB
  • Levenslange garantie op alle SKB kunststof koffers
  • Een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Wat zijn de voordelen van een koffer met plukschuim?

Ons assortiment aan koffers en kisten is gebaseerd op gebruikelijke maten voor apparaten die ermee vervoerd of opgeslagen worden. Servers, versterkers, CPU-kasten, mengpanelen en allerlei andere video-, IT- en audioapparatuur passen perfect in een koffer of kist uit ons aanbod. Veel van dit soort apparaten hebben namelijk standaardafmetingen en daar past ook een kist of koffer met een standaardmaat bij. Dat lijkt in eerste instantie wat lastiger wanneer u met verschillende kleinere of niet-rechthoekige apparaten wilt gaan reizen. Stopt u deze spullen gewoon in een koffer waarin ruimte overblijft, dan zullen ze gaan bewegen tijdens het transport en kunnen ze elkaar beschadigen.

In zo’n geval is een kunststof koffer met plukschuim een uitstekende optie. U kunt deze koffers gebruiken voor gereedschappen en onderdelen, zoals boren, schroeven, accu’s en opladers. Maar ook als u bijvoorbeeld met een aantal telefoons, GoPro’s of andere kleine camera’s op locatie wilt filmen en er zeker van wilt zijn dat deze het op de bestemming nog goed doen, is een koffer met plukschuim de best mogelijke manier om met uw spullen te reizen. Het zachte schuim houdt de inhoud precies waar het moet blijven zitten en dient daarnaast als een soort extra schokdemper. Zo is een zorgeloze reis ook mogelijk als uw spullen afwijkende maten hebben.

Hoe werkt plukschuim?

Bestelt u bij ons een koffer met plukschuim, dan zit het schuimen interieur er al in wanneer u de koffer voor het eerst openmaakt. In tegenstelling tot een koffer met gelaagd schuim is er bij een koffer met plukschuim een soort raster in het schuim geperforeerd. Het plukschuim bestaat in feite uit een aantal blokjes die maar op enkele punten aan elkaar zitten. Zo kunt u eenvoudig de blokjes eruit plukken, maar blijven de blokjes die u erin laat zitten stevig aan elkaar vast zitten. Op die manier zorgt het resterende deel van het plukschuim interieur ervoor dat zowel de inhoud als de rest van het interieur op zijn plek blijft.

Zijn de spullen die u wilt vervoeren rechthoekig van vorm? Dan hoeft u alleen maar uit te tellen hoeveel blokjes u uit het plukschuim hoeft te halen en kunt u de voorwerpen direct in de vrijgekomen ruimte plaatsen. Wilt u een voorwerp met een andere vorm in de koffer stoppen? Dan raden we u aan om de vorm eerst op het plukschuim uit te tekenen en dan met een scherp mes uit te snijden. Het is eveneens raadzaam om voor de zekerheid een marge van een halve centimeter tot een centimeter aan te houden.

Zoals u ziet is een koffer met plukschuim uiterst eenvoudig in gebruik. Bij rechthoekige objecten heeft u niet eens een mes of andere hulpmiddelen nodig. Een koffer met plukschuim biedt dus de bescherming van een maatwerk koffer zonder dat u daar veel geld aan kwijt bent. Kiest u toch liever voor de zekerheid van een op maat gemaakt interieur? Kijk dan eens op onze site casecreator.com voor de mogelijkheden.

Hoe kies ik het juiste formaat koffer met plukschuim?

Koffer met plukschuim zoeken op afmetingBij een groot apparaat dat precies in een koffer moet passen is het makkelijk om de best passende koffer te vinden. U meet simpelweg de lengte, breedte en hoogte van het apparaat op, voert deze in onze kofferconfigurator in en ons systeem zal meteen een koffer op afmeting zoeken. Omdat een koffer met plukschuim doorgaans gebruikt wordt om meer dan een voorwerp in te doen, ligt het bij dit type koffers iets ingewikkelder, maar ook hiervoor kunt u onze configurator gebruiken. U moet er dan alleen rekening mee houden dat de maat van het interieur leidend is.

Het beste kunt u dit aanpakken door de spullen die u wilt verplaatsen op een tafel of bureau te leggen en ze zo te plaatsen dat u zo efficiënt mogelijk gebruik maakt van de ruimte in de koffer. Sommige spullen zijn immers makkelijk te kantelen, zodat er op een andere plek weer ruimte ontstaat. Heeft u de ideale indeling gevonden? Meet dan de lengte en de breedte van de spullen op en tel daar zeker een centimeter aan alle kanten bij op. Zo heeft u een veilige marge tot de rand van de koffer. Doe dit ook met de hoogte van het hoogste voorwerp en vul in de tool de maten in.

Kies daarna voor “kunststof koffers” om alle kunststof koffers te zien die wij in deze afmetingen hebben. In de zoekresultaten zal meteen te zien zijn of er een kunststof koffer met plukschuim in die afmetingen leverbaar is. Eventueel kunt u dezelfde tool ook gebruiken om naar aluminium koffers, kunststof kisten en aluminium kisten te zoeken. Sommige van deze producten zijn ook met plukschuim verkrijgbaar.

Koffer met plukschuim online kopen

We hebben bij Koffersenkisten.nl een ruim assortiment aan kisten en koffers waarmee grote apparatuur te beschermen is. We zijn ons er echter van bewust dat ook kleinere apparaten kwetsbaar zijn en onze koffers met plukschuim zijn dan een uitstekende keuze voor een transport zonder schade. Niet in de laatste plaats omdat onze kunststof koffers afkomstig zijn uit de fabriek van het Amerikaanse topmerk SKB. Deze koffers worden overal ter wereld gebruikt om ervoor te zorgen dat breekbare spullen heelhuids op hun bestemming aankomen. Daar heeft SKB zelfs zoveel vertrouwen in dat het bedrijf levenslange garantie op de koffers biedt. Dat is overigens ook het geval bij de kunststof kisten van SKB.