Koffer met plukschuim

Koffer-met-plukschuimJouw spullen - met afwijkende vormen of afmetingen - schadevrij vervoeren en opslaan? Dit doe je  met een koffer met plukschuim. Een interieur van plukschuim geeft je namelijk alle flexibiliteit die je nodig hebt. Het schuim zorgt ervoor dat al jouw spullen veilig op hun plek blijven zitten. Ook als deze heel klein zijn of als je veel verschillende onderdelen wilt opbergen. Bij koffersenkisten.nl ontzorgen we je volledig op dit gebied. Jij bestelt jouw koffer met schuim en wij leveren ‘m gebruiksklaar én gratis binnen de Benelux.  

Koop je jouw koffer met plukschuim bij Koffersenkisten.nl, dan bieden we je de volgende voordelen:

  • Gratis verzending naar ieder adres in Nederland en de rest van de EU
  • Topkwaliteit kunststof koffers van SKB
  • Levenslange garantie op alle SKB kunststof koffers
  • Een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Een koffer met plukschuim? Dit zijn de voordelen!

In veel gevallen kun je met een koffer in een standaardmaat prima uit de voeten. Maar wat nou als je veel verschillende producten wilt vervoeren? Of producten met een afwijkende maat? Dan blijft er ruimte over tussen de producten en hun behuizing, waardoor ze bewegen tijdens transport en potentieel kunnen beschadigen.

Dat probleem los je op met een koffer met plukschuim. Het grote voordeel van zo’n koffer is namelijk dat je het schuim op maat kunt maken. Het zachte schuim houdt de inhoud op z’n plek en dient daarnaast als schokdemper. Ideaal wanneer je gereedschappen en losse onderdelen als schroeven, boren en accu’s wilt opbergen. Maar ook als je bijvoorbeeld een aantal telefoons, GoPro’s of andere camera’s wilt vervoeren.

Zo werkt een koffer met plukschuim

Bestel je bij ons een koffer met schuim? Dan wordt jouw koffer geleverd met het schuim er al in. In het foam zit een soort raster geperforeerd. Het plukschuim bestaat in feite uit een aantal blokjes die maar op een paar punten aan elkaar zitten. Je plukt (vandaar de naam) de blokjes die je niet nodig hebt uit het schuim, waarna de overgebleven blokjes jouw producten veilig op hun plek houden.

Wil je iets rechthoekigs vervoeren of opslaan? Dan hoef je alleen maar het aantal blokjes te tellen dat je eruit wilt halen. Een voorwerp met een afwijkende de vorm in de koffer stoppen? Teken dan de vorm uit op het plukschuim. Vervolgens snijd je dit met een mes uit. Een marge van een halve centimeter is aan te raden. 

Het juiste formaat koffer kiezen

Koffer met plukschuim zoeken op afmeting

Idealiter kies je een koffer uit die al goed om jouw producten past. Om te bepalen welk formaat je nodig hebt, meet je simpelweg de lengte, breedte en hoogte van je apparaat in. Deze afmetingen voer je in in onze kofferconfigurator. Het juiste exemplaar komt meteen naar boven. 

Omdat een koffer met plukschuim vaak gebruikt wordt om meer dan één voorwerp in te stoppen, is het iets ingewikkelder. Pak het als volgt aan: 

  • Leg de spullen op een tafel. Plaats deze zo dat je zo efficient mogelijk gebruikt maakt van de ruimte in een koffer. 
  • Probeer een product ook eens andersom neer te leggen om ruimte te besparen. 
  • Ideale indeling gevonden? Meet dan de lengte en breedte op en tel hier een centimeter aan alle kanten bij op. Doe dit ook met de hoogte van de hoogste voorwerpen. 
  • Gebruik vervolgens onze configurator om jouw koffer te vinden. 

Het enige wat je dan nog hoeft te doen? Op de bestelknop te klikken! Jouw bestelling wordt snel verzonden. Binnen de Benelux zelfs helemaal gratis. Precies zoals je van ons gewend bent.

Koffer met plukschuim online kopen

We hebben bij Koffersenkisten.nl een ruim assortiment aan kisten en koffers waarmee grote apparatuur te beschermen is. We zijn ons er echter van bewust dat ook kleinere apparaten kwetsbaar zijn en onze koffers met plukschuim zijn dan een uitstekende keuze voor een transport zonder schade. Niet in de laatste plaats omdat onze kunststof koffers afkomstig zijn uit de fabriek van het Amerikaanse topmerk SKB. Deze koffers worden overal ter wereld gebruikt om ervoor te zorgen dat breekbare spullen heelhuids op hun bestemming aankomen. Daar heeft SKB zelfs zoveel vertrouwen in dat het bedrijf levenslange garantie op de koffers biedt. Dat is overigens ook het geval bij de kunststof kisten van SKB.