Soft case

Gaat jouw voorkeur uit naar een lichtgewicht koffer, met een zachte buiten- en binnenkant? Kies dan voor een soft case koffer. Deze zijn gemaakt van een schokabsorberend materiaal waardoor jouw producten beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. Een softcase koffer is compact en veert een beetje mee, waardoor deze makkelijk weg te leggen zijn. De variabele indeling aan de binnenkant maakt dit een ideaal product voor vele verschillende toepassingen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Een soft case koffer? Dit zijn de voordelen!

Met een softcase koffer bescherm je niet alleen je spullen, je presenteert ze ook nog eens in stijl. Maar er zijn nog meer voordelen! Neem het gebruiksgemak bijvoorbeeld. Dankzij het lichte gewicht van de koffers zijn ze - afhankelijk van de inhoud - makkelijk te verplaatsen. Wil je veel verschillende dingen kwijt kunnen in jouw soft case koffer, zonder dat de boel een rommeltje wordt? Geen probleem. Ze zijn in verschillende standaardmaten verkrijgbaar en uit te breiden met handige, modulaire vakverdelers. Zo deel jij jouw koffer naar eigen inzicht efficiënt in. Minder zoeken, meer tijd besparen. En met de handige schouderriem draag je jouw koffer comfortabel aan je schouder.

Het verschil tussen hardcase en softcase koffers

Bij Koffersenkisten.nl ben je aan het juiste adres voor zowel hardcase als softcase koffers. Maar welke kies je? Laat ons het verschil kort toelichten: Een hardcase koffer is sterk en beschermt je bagage goed. Ze zijn in veel gevallen bestand tegen water, stof en andere risico’s. Daar tegenover staat wel dat een hard case koffer wat zwaarder is. Ook zijn krassen sneller zichtbaar dan bij een zachte variant. Een soft case koffer voorziet jouw producten ook van de nodige bescherming. Vooral kleine stoten leveren geen problemen op. Het materiaal keert gewoon terug naar z’n oude vorm. Erg kostbare of fragiele producten vervoeren? Zorg er dan voor dat jouw koffer niet onderop de stapel belandt. Hoewel deze koffers steeds beter bestand zijn tegen vocht, moet je wel oppassen met water. Ze zijn namelijk nooit helemaal waterproof. Welk koffer het meest geschikt is voor jou, is afhankelijk van jouw wensen en eisen. Ga bij jezelf na welke producten je wilt transporteren, presenteren of opbergen en bepaal hoeveel bescherming deze nodig hebben. Op basis daarvan maak jij jouw keuze.

Je vindt jouw soft case koffer bij Koffersenkisten.nl

Beslissing genomen? Bestel jouw softcase koffer dan online bij Koffersenkisten.nl. Via de kofferconfigurator voer je simpelweg de benodigde afmetingen in en jouw exemplaar komt direct naar boven. Wij verzenden jouw bestelling zo snel mogelijk. Naar adressen binnen de Benelux is dit zelfs gratis.