Lichtgewicht

Lichtgewicht
Met een lichtgewicht koffer haal je het beste van twee werelden in huis. Je bagage is niet alleen goed beschermd tegen invloeden van buitenaf, je kunt ook nog eens meer meenemen dankzij het lage gewicht van de behuizing! En dat betekent: comfortabeler reizen. Neem een kijkje in onze webshop, je vindt altijd een lichtgewicht koffer die bij jou past.
Tonen als Foto-tabel Lijst

50 producten

Van hoog naar laag sorteren

Licht van gewicht, maar oersterk

Onze lichtgewicht koffers wegen misschien weinig, dat betekent niet dat ze minder bescherming bieden tegen risico’s en beschadigingen. Integendeel zelfs! We hebben ze in drie varianten:

Kunststof koffers met een harde buitenkant. Van het merk SKB.
Aluminium kisten voor het grote werk. Van het merk Viking of Defender.
Softcase koffers met een zachte buitenkant. Van het merk Shell Case.

Al deze koffers en kisten beschermen in meer en mindere maten tegen stof, water, uv-straling, corrosie en andere vervelende zaken. Jij hoeft dus niet bang te zijn dat er iets met de inhoud gebeurd. In welke situatie jij ook terecht komt: jouw spullen zijn veilig.

Een lichtgewicht koffer kiezen? Zo doe je dat!

Lichtgewicht koffers zijn er in allerlei soorten en maten. Maar welke koffer past bij jouw wensen? Om te helpen maak je gebruik van onze koffer configurator. Je voert de juiste afmetingen in en de meest geschikte koffer verschijnt binnen enkele seconden op je scherm. Nog geen idee welke afmetingen je nodig hebt? Ga dan als volgt te werk:

• Leg de spullen die je mee wilt nemen op een tafel. Plaats deze op zo’n manier dat je zo efficiënt mogelijk gebruiktmaken van de ruimte in een koffer.
• Probeer een product ook eens andersom neer te leggen om ruimte te besparen.
• Ideale indeling gevonden? Meet dan de lengte en breedte op en tel hier één centimeter aan alle kanten bij op. Doe dit ook met de hoogte van de hoogste voorwerpen.
• Gebruik vervolgens onze configurator om jouw koffer te vinden.

Zit er toch geen geschikt exemplaar voor je bij? Kies dan voor een koffer op maat. Ons moederbedrijf Faes is hierin gespecialiseerd. Zij kunnen iedere verpakkingsuitdaging aan.

Lichtgewicht koffer kopen?

Of je nu gaat voor lichtgewicht koffer met een harde of een zachte buitenkant, je vindt ‘m bij Koffersenkisten.nl. Is jouw product op voorraad? Dan heb je ‘m snel in huis. Uiteraard versturen we jouw bestelling gratis naar een adres binnen de Benelux.