Hardcase koffer

Hardcase Koffer SKBVoor het transport van gespecialiseerde apparatuur kiezen veel professionals voor een hardcase koffer. Zo’n kunststof koffer met een harde behuizing is namelijk een zeer betrouwbare keuze om het om de bescherming van breekbare spullen gaat. Je vindt bij Koffersenkisten.nl een behoorlijk uitgebreid en gevarieerd aanbod aan hardcase koffers van SKB. Deze hardcase koffers staan bekend om hun duurzame, bijna onverwoestbare kwaliteit.

Koop uw hardcase koffers in de webshop van Koffersenkisten.nl en profiteer direct van een aantal belangrijke voordelen, waaronder:

  • Iedere bestelling naar een adres in de EU wordt gratis verzonden
  • Ons assortiment bestaat uit koffers en kisten van onder meer het topmerk SKB
  • SKB biedt levenslange garantie op alle hardcase kunststof koffers
  • Bij ons koop je jouw hardcase koffers tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Wat is een hardcase koffer?

Hardcase kofferEen hardcase koffer is een kunststof transportkoffer of opbergkoffer met een harde kunststof behuizing. Deze behuizing kan tegen een stootje en is daarom ideaal om jouw spullen te beschermen tegen schokken en stoten. En dat is niet de enige bescherming die je van de hardcase koffers uit de SKB 3i Series mag verwachten. Alle kunststof koffers uit deze reeks zijn stofdichte en waterdichte koffers. Ook beschermen de koffers volgens militaire normen tegen schimmels, uv-straling, corrosie en oplosmiddelen. Wat het risico voor jouw apparaten ook is tijdens het transport of de opslag: de hardcase koffers van SKB zullen er voldoende bescherming tegen bieden.

Verder is het belangrijk dat een hardcase koffer eenvoudig naar een andere plek te dragen is. Dat houdt in dat de behuizing niet al te zwaar mag zijn en dat het handvat van de koffer goed in de hand ligt. Dit zijn allebei factoren waar SKB rekening mee heeft gehouden in zijn hardcase koffers. Voor de behuizing van de kunststof koffers heeft het bedrijf injectiegegoten polyethyleen gebruikt, dat bekend staat om zijn lichte gewicht en zijn extreem sterke karakter. Je kunt deze kunststof koffers dus gebruiken om IT-artikelen en audio- en videoapparatuur eenvoudig mee te verplaatsen. Voor laptops heeft SKB zelfs hardcase laptopkoffers in de aanbieding.

De bescherming die de hardcase koffers van SKB bieden is volgens militaire normen. Dat is niet zo bij de budgetkoffers uit de Universal Line, maar ook dit zijn stevige hardshell koffers die je kunt gebruiken om jouw spullen gemakkelijk en zonder schade naar een andere locatie te brengen.

Extreem sterke hardcase koffers van SKB

Hardcase koffer vakantieEen superieure bescherming is iets waar SKB altijd al voor gestaan heeft. Al sinds het bedrijf in 1977 begon, richt SKB zich op het beschermen van kwetsbare spullen. In eerste instantie ging dat om muziekinstrumenten – de eerste hardshell koffer van het bedrijf was een gitaarkoffer – maar intussen heeft SKB een uitgebreid assortiment aan hardshell koffers en ook extreem sterke kunststof kisten voor een breed scala aan toepassingen. Professionals overal ter wereld die op zoek zijn naar een hardshell koffer komen doorgaans ook al snel terecht bij de kunststof koffers van SKB. De SKB hardshell koffers in het assortiment van Koffersenkisten.nl komen allemaal uit de actuele 3i serie van het merk.

Dat SKB het volste vertrouwen heeft in de prestaties van zijn 3i koffers en ook zijn 3R kisten blijkt ook wel uit het feit dat SKB levenslange garantie biedt op al zijn kunststof artikelen. Deze hardshell koffers en kisten blijven dus nog lang na aankoop jouw kwetsbare spullen beschermen tegen de meest uiteenlopende risico’s. In de muziekindustrie en de IT komt dat goed van pas, omdat de apparatuur na transport vaak meteen wordt aangesloten en dan ook moet werken. Met de hardshell koffers van Koffersenkisten.nl weet je zeker dat het risico op schade onderweg geminimaliseerd wordt.

Als je met kleinere apparatuur of losse onderdelen reist, zoals telefoons, camera’s, lampen, objectieven of gereedschappen, kun je het beste kiezen voor een hardcase koffer met interieur. In onze webshop hebben we onder meer hardcase koffers met plukschuim en hardcase koffers met vakverdelers. Zo kun je verschillende kleinere voorwerpen meenemen zonder het risico dat deze over elkaar heen bewegen en op die manier beschadigingen veroorzaken.

Een hardcase koffer in de juiste maat

Een hardcase koffer is de beste keuze voor het transport van goederen die wat extra bescherming nodig hebben. Deze bescherming komt het beste tot zijn recht wanneer jouw spullen er perfect in passen. Omdat we bij Koffersenkisten.nl weten hoe belangrijk de afmetingen zijn voor het maken van de juiste beslissing, hebben we het op verschillende manieren zo eenvoudig mogelijk gemaakt om een hardcase koffer in de juiste maat te vinden. Allereerst zijn de afmetingen van de binnenzijde van onze hardshell koffers altijd terug te vinden in het productoverzicht. Je kunt dan gemakkelijk een koffer in de juiste maat vinden door op de maten te letten.

Nog makkelijker is onze kofferconfigurator. Hier kun je de afmetingen van de spullen die je wilt vervoeren invullen en zo razendsnel een hardcase koffer op afmeting zoeken. Let daarvoor wel op dat je de categorie “kunststof koffers” selecteert voordat je op “zoeken” klikt. Eventueel kun je deze tool ook gebruiken voor de rest van ons assortiment. Ook de ijzersterke hardcase kisten van SKB zijn makkelijk te vinden als je in plaats van kunststof koffers voor kunststof kisten kiest.

Hardcase koffers online kopen

Hardcase koffersGa je reizen met spullen die makkelijk beschadigingen kunnen oplopen? Kies dan voor een hardcase koffer om de breekbare onderdelen van jouw apparaten en gereedschappen goed te beschermen. Het online assortiment van Koffersenkisten.nl bevat meer dan 150 verschillende hardcase koffers van het merk SKB, dat door professionals overal ter wereld geroemd wordt om zijn ijzersterke, waterdichte behuizing. Deze behuizing beschikt zelfs over beschermende eigenschappen die in de zwaarste militaire normen zijn vastgelegd. Hiermee zijn deze hardcase koffers ook voor jouw spullen de juiste keuze.

Ook de hardshell koffers uit de Universal Line helpen met een eenvoudige, schadevrije overtocht voor jouw producten. Hebben jouw spullen geen militaire bescherming nodig, maar ben je toch op zoek naar koffers en kisten waarin je ze gemakkelijk en zonder schade naar een andere plek kunt brengen? Bekijk dan ook eens de aluminium koffers en aluminium kisten in ons assortiment.