Kist met plukschuim

Kist met plukschuimIs jouw oog gevallen op de extreem sterke kunststof kisten in het online assortiment van Koffersenkisten.nl, maar ben je bang dat de kisten te groot zijn om jouw spullen tegen schade te beschermen? Een kist met plukschuim bied je de mogelijkheid om apparatuur met afwijkende maten of vormen te beschermen volgens militaire normen. Met een plukschuim interieur kun je zelfs verschillende voorwerpen in dezelfde kunststof kist vervoeren. Koffersenkisten.nl levert kisten met plukschuim gebruiksklaar en voor een uitstekende prijs.

Dit gemak en de scherpe prijzen zijn slechts twee van de vele voordelen die Koffersenkisten.nl je kan bieden. Bestel nu jouw kist met plukschuim bij ons en profiteer onder meer van:

  • Gratis verzending naar ieder Benelux-adres
  • IJzersterke kunststof kisten van het internationaal gewaardeerde merk SKB
  • Op al zijn kunststof kisten en kunststof koffers biedt SKB levenslange garantie

De voordelen van een kist met plukschuim

Een schuimen interieur in jouw koffer heeft een aantal voor de hand liggende voordelen. Het zachte schuim is een soort extra beschermlaag tegen schokken en stoten en zorgt er bovendien voor dat de spullen die je in de kist stopt niet beschadigd raken. Plukschuim biedt echter een gemak dat een kist met gelaagd schuim bijvoorbeeld niet heeft. Het is namelijk uiterst eenvoudig om losse blokjes schuim uit het interieur te plukken om het zo perfect passend te maken voor de apparaten of onderdelen waarmee je wilt gaan reizen. Het schuim houdt de onderdelen op hun plek, maar zal geen beschadigingen op de behuizing van jouw apparaten veroorzaken.

Bovendien zit je met een kist met plukschuim minder vast aan de standaardmaten waarin kunststof kisten verkrijgbaar zijn. In een kist met plukschuim kun je door slim in te delen bijvoorbeeld verschillende kleinere spullen in dezelfde kist bewaren. Daarnaast kun je spullen die niet rechthoekig of vierkant zijn wel in een rechthoekige kunststof kist verplaatsen. Dit bespaart je veel geld, omdat je niet meer een kunststof kist op maat hoeft te laten maken, maar wel op dezelfde mate van bescherming kunt rekenen. Een kist met plukschuim is dus een bijzonder voordelige optie die ook nog eens een grote mate van gebruiksgemak met zich meebrengt.

Een plukschuim interieur gebruiksklaar maken

Als je na levering jouw kunststof kist opent, zie je het interieur meteen zitten. Het is een groot vierkant of rechthoekig interieur waar blokjes met geperforeerde randen in zitten. Omdat deze randen geperforeerd en niet volledig doorgesneden zijn, zitten de blokjes stevig aan elkaar, maar aan de andere kant is het ook bijzonder eenvoudig om ze van elkaar los te plukken. Zo kun je meteen aan de slag om het plukschuim interieur van jouw kist klaar voor gebruik te maken. Daar heb je geen messen, scharen of andere gereedschappen bij nodig, zoals bij gelaagd schuim wel het geval zou zijn.

Standaard zijn de blokjes in een kist met plukschuim 1,5 centimeter bij 1,5 centimeter. Voor een apparaat dat rechthoekig is, zoals een telefoon of een kleine camera, hoeft je dus alleen maar uit te tellen hoeveel blokjes eruit moeten en die blokjes eruit te trekken. Je kunt het apparaat nu in de open plek plaatsen en de bescherming voor onderweg is in orde. Zijn jouw apparaten niet rechthoekig of vierkant? Ook dan kun je jouw spullen beschermen in een kist met plukschuim door met een scherp mes aan de slag te gaan. Wel raden we aan om de vorm vooraf uit te tekenen op het schuim en een marge van minimaal 0,5 centimeter en maximaal een centimeter aan te houden.

Ben je hier niet zo handig mee of wilt je liever een interieur dat perfect op de vormen en afmetingen van jouw spullen aansluit? Dan kun je op casecreator.com ook een maatwerk schuimen interieur voor jouw koffer of kist bestellen.

Snel een kist met plukschuim op afmeting zoeken

Kist met plukschuim op maatWe hebben bij Koffersenkisten.nl een zeer ruim aanbod aan stootvaste en waterdichte kisten uit de 3R serie van de Amerikaanse fabrikant SKB. Hier zitten verschillende modellen tussen die standaard met plukschuim geleverd worden. Door ons assortiment bladeren kan door de grootte van ons aanbod een wat tijdrovende klus zijn en daarom wijzen we je graag op onze kistenconfigurator. Hier kun je eenvoudig een kist op afmeting zoeken door simpelweg de maten in te voeren. Dat vergt bij een kunststof kist met plukschuim iets meer voorbereiding dan bij rechthoekige apparaten, maar het is zeker mogelijk om met onze configurator snel een SKB kist met plukschuim in de juiste afmetingen te vinden.

De voorbereiding bestaat uit het efficiënt indelen van het interieur. Het beste kun je dit doen door de inhoud waarvoor de kist bedoeld is voor je te leggen en de spullen zo te schuiven dat je optimaal gebruik maakt van de ruimte. Houd wel voldoende ruimte tussen de artikelen aan, zodat er een soort schuimen “beschermwand” tussen de spullen is. Liggen alle spullen naar wens? Meet dan op hoe lang, breed en hoog het interieur moet zijn. We raden met klem aan om wel een marge van een paar centimeter tot de rand te hanteren. Vervolgens kun je de afmetingen in onze configurator invoeren, “kunststof kisten” selecteren en dan zal ons systeem meteen op zoek gaan naar de meest passende optie.

Hebben de spullen waarmee je wil reizen een beperkte hoogte? Bekijk dan ook eens de kunststof koffers van SKB. SKB biedt namelijk ook een groot aantal koffers met plukschuim met comfortabele handgrepen.

Kist met plukschuim online kopen

Kleine gereedschappen, camera’s, telefoons, computeronderdelen en effectenapparatuur voor muzikanten: je kan ze allemaal kwijt in een kunststof kist met plukschuim. Dat scheelt onpraktische toestanden met losse kleinere koffers of kisten en bovendien levert een kist met plukschuim de perfecte bescherming voor jouw apparatuur. Sterker nog: SKB biedt levenslange garantie op al zijn kunststof producten, dus ook op de kunststof koffers uit de SKB 3i serie. De extreem sterke, duurzame polyethyleen behuizing van de koffers en kisten van het merk beschermt jouw spullen tegen schokken, stoten, water, schimmels, oplosmiddelen, uv-straling en nog veel meer risico’s.

Daarnaast hebben we bij Koffersenkisten.nl een ruim aanbod aan handige aluminium kisten en professioneel ogende aluminium koffers, die bijvoorbeeld als presentatiekoffer in te zetten zijn.