Drone koffers

Drone koffers

Een drone is een kwetsbaar en kostbaar apparaat. Deze wil je dan ook het liefst zo goed mogelijk beschermen. Met een professionele drone koffer is dit een fluitje van een cent. De binnenkant van deze koffers is voorzien van plukschuim of een interieur op maat. De hardcase buitenkant is onder andere bestand tegen krassen en vocht, die maximale bescherming biedt. Onderweg, maar ook wanneer je de drone even niet gebruikt.

Lees meer

Een koffer voor een drone, waarom zou je?

Een drone is vaak geen impulsieve aankoop. Daar gaan flink wat slapeloze nachten overheen. Heb je eindelijk de knoop doorgehakt? Dan wil je dat jouw drone heel blijft en dat deze op plaats van bestemming de lucht in kan. Daarom neem je ‘m mee en berg je ‘m op in een drone koffer. Bij koffersenkisten.nl kun je terecht voor een aantal varianten. Natuurlijk bieden onze koffers bescherming tegen water, UV, corrosie, stof en meer. Ook zijn ze voorzien van een paar flinke sluitingen. Het koffer openen? Dat doe je makkelijk en snel dankzij het trigger release systeem. Zo mis je nooit een perfect foto- of videomoment.

Het juiste binnenwerk voor optimale bescherming

Een hard case alleen is niet genoeg om jouw drone optimaal te beschermen. Wanneer je het écht goed wilt aanpakken is ook het juiste interieur van groot belang. Je wilt voorkomen dat de fragiele onderdelen van jouw apparaat gaan schuiven en zo elkaar beschadigen. Daarom hebben we bij Koffersenkisten.nl een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet. Je hebt de keuze uit:

Een drone koffer, voor de DJI Mavic Pro. Deze koffer bevat een schuimrubberen binnenkant welke op maat gesneden is voor het specifieke product. Daarnaast is er ruimte voor accessoires als accu’s, controllers, laders en andere rekwisieten.

Een waterdichte koffer met plukschuim. Plukschuim bestaat uit een aantal blokjes die op verschillende punten met elkaar verbonden zijn. Pluk het juiste aantal blokjes uit het schuim voor jouw product. Het is ook mogelijk om jouw producten af te tekenen en uit te snijden.

Staat jouw drone koffer er niet tussen?

Vind je net niet wat je zoekt? Bijvoorbeeld omdat jij over een groter product beschikt dan past in één van onze standaard koffers. Dan verwijzen we je graag naar ons moederbedrijf Faes. Zij bieden maatwerkoplossingen voor al jouw transport- en opslag uitdagingen. Dus ook voor een drone koffer op maat.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren