Aluminium kisten

Aluminium kisten combineren een stevige, krachtige constructie met een opvallend licht gewicht en een uniek uiterlijk. Bij Koffersenkisten.nl vindt u een ruim en gevarieerd aanbod aan roestvrije aluminium kisten uit de verschillende Defender-reeksen van de Amerikaanse fabrikant SKB. Defender aluminium kisten staan bekend om hun robuuste karakter en zijn dus een uitstekende keuze als u iets kostbaars wilt vervoeren. Verder profiteert u bij Koffersenkisten.nl van gratis verzending naar ieder adres in de Europese Unie.

De Defender serie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies uit ons assortiment de beste optie voor uw toepassing:

aluminium kist ka44 serie

Defender KA44 serie

Het instapmodel uit de serie

aluminium kist ka64 serie

Defender KA64 serie

Geschikt voor het zwaardere werk

aluminium kist ka74 serie

Defender KA74 serie

Paradepaardje van absolute topkwaliteit

  • Spatwaterdicht
  • Supersterk plaatmateriaal
  • Met stapelnokken
  • Lichtgewicht
  • Afsluitbaar met hangsloten/cilindersloten
  • Roest niet


  • Absolute topkwaliteit
  • Gratis verzending
  • Scherpe prijs
  • Ruim aanbod maten en sterktes; altijd een optie voor uw toepassing

aluminium kist ka44 serie

Soorten aluminium kisten voor professionele toepassingen

In onze webshop vindt u aluminium kisten uit drie verschillende Defender-series: Defender KA44, Defender KA64, Defender KA74 en de Viking Boxen . Alle aluminium kisten wie wij verkopen zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Kwetsbare onderdelen of apparaten, zoals gespecialiseerde gereedschappen, industriële componenten, computerhardware of audio- en videoapparaten, kunt u dus met een gerust hart in een aluminium kist uit deze reeksen vervoeren. Het verschil tussen de reeksen zit vooral in de dikte van het plaatmateriaal waarvan de kisten gemaakt zijn. Dat is bij alle kisten van stevig aluminium, maar hoe hoger het cijfer in de serienaam, hoe dikker de platen zijn.

Hierdoor zijn Defender KA44 kisten de instapmodellen en Defender KA64 kisten een betrouwbare keuze voor het zwaardere werk. Defender KA74 kisten zijn zelfs geschikt voor extreme omstandigheden en daarmee de beste transportkisten en opbergkisten voor breekbare goederen. Ook zijn KA74 kisten spatwaterdicht, waardoor uw spullen door de regen te dragen zijn. Natuurlijk zijn er daarnaast veel overeenkomsten tussen kisten uit de verschillende reeksen. Zo zijn al deze kisten roestbestendig en anti-magnetisch. Dat is dan ook een groot voordeel van hoogwaardig aluminium als materiaal: zelfs extreme kou of hitte doet deze kisten niets. Deze factoren komen een langdurig beschermd transport ten goede.

Alle Defender aluminium kisten zijn uitgerust met solide en comfortabele handvatten, die het verplaatsen van uw goederen niet alleen veiliger, maar ook makkelijker maken. Omdat aluminium makkelijk schoon te maken is, is ook de nette uitstraling van uw metalen kisten tot lang na aankoop te handhaven. Bovendien zijn de kisten hierdoor toe te passen in een omgeving waar hoge eisen op het gebied van hygiëne gelden, zoals in ziekenhuizen of de voedselverwerkende industrie.

Welke afmeting moet mijn aluminium kist hebben?

De aluminium kisten uit de Defender-reeksen zijn in een breed scala aan maten en modellen te verkrijgen. In ons assortiment vindt u aluminium kisten in alle standaardmaten. Met deze maten kunnen wij u voorzien in een groot deel van alle mogelijke professionele toepassingen. Deze maten zijn immers gebaseerd op de dimensies van veel gebruikte apparaten en onderdelen in het bedrijfsleven. Ons aanbod sluit daardoor naadloos aan op de vraag van onze klanten. Er is altijd wel een Defender kist van superieure kwaliteit te bestellen voor kwetsbare apparatuur die veel vervoerd wordt.

Onze kistenconfigurator is een handige tool om snel te weten of we een aluminium kist in het assortiment hebben voor de toepassing die u voor ogen heeft. Hier kunt u namelijk kisten zoeken op afmeting. U hoeft daar alleen maar de lengte, breedte en hoogte van het interieur in millimeters in te voeren en een categorie te selecteren, in dit geval aluminium kisten. Weet u hoe groot de lading precies is? Dan kunt u op deze manier heel makkelijk door de aluminium kisten waar deze in past bladeren.

Overigens hoeft u niet per se een categorie te kiezen. U kunt ook zoeken op alle categorieën, dan vindt u tussen de zoekresultaten ook aluminium koffers, kunststof kisten, kunststof koffers en racks. Dat biedt u extra mogelijkheden. Omdat deze standaardmaten in grote aantallen geproduceerd kunnen worden, bent u zo een stuk voordeliger uit dan wanneer u maatwerk koffers en kisten laat maken.

Veelzijdige aluminium kisten voor industriële toepassingen

Hoewel de aluminium kisten uit ons assortiment uitstekend geschikt zijn voor persoonlijke doeleinden — u zou ze bijvoorbeeld kunnen gebruiken om uw breekbare eigendommen te verhuizen — hebben ze veel eigenschappen die ze bijzonder geschikt maken voor industriële toepassingen. Tijdens de opslag of de reis blijven uw spullen droog en beschermd tegen de elementen. Dit komt ook doordat de kisten goed af te sluiten zijn. Bewaart u gegevensdragers met gevoelidge data in de kisten? Dan kunt u de kist zelfs afsluiten met een hangslot of cilinderslot dat alleen met een sleutel te openen is. Bij onze sloten en accessoires vindt u handige cilindersloten die speciaal voor Defender kisten ontworpen zijn.

Deze aluminium kisten zijn veelzijdig en uiterst praktisch in gebruik. Het verplaatsen van de kisten gaat bijzonder eenvoudig. De aluminium constructie van de kisten is bovendien licht, maar ijzersterk. Daardoor heeft u te maken met lichtgewicht kisten die toch de bescherming bieden die u van een professionele aluminium kist verwacht.

Online aluminium kisten kopen

Bent u op zoek naar een aluminium kist om een speakerkast, drone, CPU-toren of gereedschap schadevrij te vervoeren? Of heeft u meer baat bij een aluminium kist waar u uw spullen veilig in op kunt slaan? Bij Koffersenkisten.nl vindt u een bijzonder uitgebreid aanbod aan aluminium kisten van absolute topkwaliteit voor een scherpe prijs. Zijn de kisten te groot en heeft u liever iets wat handzamer is? Kijk dan ook eens bij onze aluminium koffers. Daar vindt u compacte MIO profielen koffers die net zo goed tegen een stootje kunnen als onze aluminium kisten en zelfs in te zetten zijn voor presentatiedoeleinden.

We hebben bij Koffersenkisten.nl dus aan alle wensen gedacht die u op het gebied van opslag en transport zou kunnen hebben. Ons assortiment is erop gericht om uw spullen veilig, droog en comfortabel van vertrekplaats naar bestemming te kunnen brengen, hoe ruig het terrein waarover het vervoer plaatsvindt ook is. Hiervoor hebben we een assortiment samengesteld dat altijd actueel en relevant is. We verkopen altijd de laatste modellen koffers en kisten met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bescherming. Een veilige overtocht begint dus met een koffer of kist uit onze webshop.

Uw bestelling zal zo spoedig mogelijk en zonder verzendkosten geleverd worden. Wanneer we onverhoopt niet direct uit voorraad kunnen leveren, laten we u weten wanneer u uw koffer of kist kunt verwachten.