Kunststof Kisten

Voor duurzame kunststof kisten die wel tegen een stootje kunnen is Koffersenkisten.nl de ideale webwinkel. Bij ons kunt u verschillende soorten SKB opbergkisten en transportkisten kopen. De koffers en kisten van SKB staan bekend om hun nagenoeg onverwoestbare en volledig schokbestendige constructie. Het Amerikaanse merk biedt dan ook levenslange garantie op zijn producten. En dat is niet het enige waarvan u profiteert wanneer u bij Koffersenkisten.nl uw kunststof kisten koopt: de levering van onze producten is op alle adressen in de EU gratis.

Kunststof kisten

Waar gaat u uw kunststof kist voor gebruiken?

kunststof transportkisten

Transportkisten

Breed assortiment gemakkelijk te laden transportkisten.

kunststof opbergkisten

Opbergkisten

Berg uw spullen veilig op in ons ruim aanbod opbergkisten.

  • Gratis verzending
  • Scherpe prijzen
  • Topmerk SKB
  • Ruim aanbod maten en sterktes; altijd een optie voor uw toepassing

Soorten kunststof kisten

Alle kunststof kisten in onze webshop zijn afkomstig uit de SKB 3R-reeks. Uiteraard kunt u er daarbij op rekenen dat uw spullen zonder schade op hun bestemming aankomen; daar is een kunststof kist ook voor bedoeld. De kisten uit de 3R-lijn hebben hun goede reputatie verder te danken aan een aantal belangrijke extra eigenschappen. Zo zijn het allemaal stofvrije, waterdichte kisten, die volgens de norm MIL-C-4150J geschikt zijn voor extreme omstandigheden. Ze zijn gemaakt van lineair lagedichtheidpolyethyleen (LLDPE), een ijzersterke kunststof die zelfs onder lastige omstandigheden uw spullen zal blijven beschermen.

U heeft de keuze uit twee verschillende soorten kunststof kisten: kunststof transportkisten en kunststof opbergkisten. In hun functie zijn deze twee soorten kisten vergelijkbaar met elkaar: ze bieden maximale bescherming wanneer u uw spullen wilt opslaan of vervoeren. Verder is het een groot voordeel als de kisten goed op elkaar te stapelen zijn. Dat lijkt logisch bij vierkante of rechthoekige kisten, maar lang niet alle kisten blijven goed stevig staan als je ze op elkaar zet. Dat zit met de stapelnokken in SKB kisten wel goed. Zelfs als u kunststof kisten met wielen bestelt, zijn deze stabiel op elkaar te stapelen.

Kunststof kisten met vakverdelers en plukschuim

In onze webshop vindt u lege kisten, maar ook kisten met plukschuim en vakverdelers. Wat de meest geschikte keuze is, hangt volledig af van hoe u de kunststof kisten wilt gebruiken. Zonder schuim of verdelers beschermen de kunststof kisten uit de SKB 3R-reeks namelijk al uitstekend tegen schokken, corrosie, uv-straling, oplosmiddelen en schimmels. Daar zijn ze namelijk uitgebreid op getest volgens de militaire norm MIL-STD-810F. Stevig en betrouwbaar zijn deze kunststof kisten dus altijd en daar profiteren niet alleen militairen van.

Speakerkasten, mengpanelen en versterkers voor concerten, festivals of congressen kunnen dus prima in een kunststof kist van het juiste formaat vervoerd worden. Dat geldt ook voor industriële apparatuur en grote computeronderdelen, zoals CPU-torens. Hoeveel deze spullen ook te verduren krijgen tijdens een rit of vlucht: met een kunststof kist van Koffersenkisten.nl lopen ze tijdens het transport geen schade op. Kleinere voorwerpen, zoals microfoons, boren, bouten, schroeven of andere onderdelen kunt u echter niet zomaar los in een grotere kist gooien. De kans op schade tijdens het transport wordt dan te groot.

Daarbij kunnen vakverdelers en plukschuim van groot belang zijn. Deze stellen u in staat om grotere aantallen kleinere onderdelen toch in dezelfde kist te kunnen vervoeren zonder dat deze krassen, breuken en andere beschadigingen bij elkaar veroorzaken. Plukschuim is ideaal voor vierkante of rechthoekige apparaten als telefoons of kleine camera's, terwijl vakverdelers perfect geschikt zijn voor bijvoorbeeld microfoons, lampen en klein gereedschap.

Afmetingen kunststof kisten

Voor optimale bescherming is het belangrijk om kunststof kisten met de juiste afmetingen te kopen. In onze webshop vindt u alle gangbare standaardmaten. De normen waar deze maten op gebaseerd zijn immers niet uit de lucht komen vallen. Deze zijn bepaald op basis van producten die regelmatig vervoerd worden. De kans dat uw apparatuur in een van onze kunststof kisten past is dus groot. Dat is een stuk voordeliger dan een maatwerk koffer of kist bestellen en biedt in veel gevallen exact dezelfde bescherming.

Krijgt u geen resultaten bij het zoeken op afmeting? Dan hebben uw goederen een afwijkende maat en hebben ze een kist of koffer op maat nodig. Via Faescases.com kunt u voor een verrassend scherpe prijs maatwerk kisten en koffers en flightcases laten maken, al dan niet met het binnenwerk erbij. Ook daar geldt dat u voor deze prijs de best mogelijke kwaliteit geleverd krijgt, want wij willen u kunnen voorzien in al uw verpakkingswensen. Eventueel kunt u ook kijken of uw spullen met een maatwerk interieur toch in een kist met een standaardmaat passen.

We hebben op onze website een zeer eenvoudige manier om erachter te komen of uw producten in een van de kisten uit ons assortiment passen. U kunt in onze configurator namelijk kisten en koffers zoeken op afmeting. Als u de lengte, de breedte en de hoogte van de te vervoeren goederen weet, kunt u die daar eenvoudig invullen. Kies vervolgens welk type koffer of kist u wilt hebben, want u kunt naast kunststof kisten ook bij ons terecht voor aluminium kisten, aluminium koffers, kunststof koffers en rackproducten. Onze kistenconfigurator zoekt meteen de meest passende kist erbij, zodat u deze snel en simpel kunt bestellen.

Online kunststof kisten kopen voor professioneel gebruik

De koffers en kisten in onze webshop zijn stuk voor stuk van industriële kwaliteit. Daarnaast profiteert u bij ons van een goede service, een snelle levering en natuurlijk van gratis verzending. We garanderen u dat uw producten in onze koffers en kisten schadevrij op hun bestemming aankomen.

Blijkt een kist toch niet de meest handige manier te zijn om uw apparaten te vervoeren? Bekijk dan ook eens onze metalen en kunststof koffers. We hebben verschillende SKB koffers in ons assortiment, maar ook de voordelige lichtgewicht koffers uit onze Universal Line zijn een uitstekende optie. Onder deze koffers vindt u onder meer laptopkoffers, trolleys en andere koffers met wielen. Naast voldoende opbergruimte is er ook aan gebruiksgemak gedacht. Zo hebben de koffers comfortabele soft touch handvatten en makkelijke sluitingen.

Wanneer u een kunststof kist nodig heeft voor uw computeronderdelen, drone, zware gereedschappen, onderdelen van machines of audio- en videoapparatuur, moet u een stevige, stootvaste en waterdichte kist moet hebben die zelfs ritten over ruig terrein of turbulente vluchten overleeft. Dat is dan ook precies wat u van Koffersenkisten.nl mag verwachten. We hebben al decennialang ervaring in de inkoop en levering van kisten en koffers en hebben daardoor een heel duidelijk idee van de wensen op het gebied van kisten voor professioneel gebruik. Ook als u een aluminium variant zoekt, kunt u daarvoor op ons vertrouwen.