Waterdichte kist

Waterdichte Kist SKBEen waterdichte kist is de ideale oplossing als je jouw spullen niet alleen wilt beschermen tegen schokken of stoten, maar ook tegen regen, vochtige ruimtes of andere natte omstandigheden. Bij Koffersenkisten.nl vind je een ruim assortiment aan waterdichte kisten van het merk SKB. De behuizing van deze kisten is bestendig tegen water, stof en waterdamp volgens de militaire norm MIL-C-4150J. Elektronische apparatuur zonder schade door een hevige regenbui dragen of in een vochtige loods opbergen wordt met deze kunststof transportkisten en opbergkisten vereenvoudigd.

Bestel jouw waterdichte kunststof kisten online bij Koffersenkisten.nl, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending naar ieder adres in de Europese Unie
  • Kunststof kisten van het topmerk SKB voor een eerlijke prijs
  • Levenslange garantie van SKB op al zijn kunststof producten

Houd jouw apparaten droog met een waterdichte kist

Water is de grootste vijand van elektronische apparatuur. Toch is water niet altijd te vermijden. Een geluidstechnicus, dj en muzikant op tournee heeft geen controle over de weersomstandigheden en daardoor kan het voorkomen dat hij zijn versterker, mengpaneel, effectenracks of draadloze systemen door de stromende regen moet dragen. Bij het vervoeren van een server, CPU-toren of andere computeronderdelen kan regen ook voor problemen zorgen. Een waterdichte kist is in zo’n geval geen overbodige luxe. Dan blijven de elektronische componenten van de apparaten droog en zorg je ervoor dat alles nog werkt op het moment dat de goederen hun bestemming bereiken.

Koffersenkisten.nl biedt een breed aanbod aan kisten om jouw spullen te beschermen. Tegen water, vocht en waterdamp, maar ook tegen stof, oplosmiddelen, corrosie, chemicaliën, schimmels en extreme temperaturen. En natuurlijk is jouw kist pas in orde als jouw spullen ook stoten en schokken tijdens een turbulente vlucht of een rit over een slechte weg schadeloos doorstaan. Wie daarnaar op zoek is kan vertrouwen op ons ruime aanbod. We hebben meer dan veertig verschillende kunststof opbergkisten en transportkisten in het assortiment die speciaal ontworpen zijn om jouw kwetsbare apparaten droog en schadevrij te houden. Hiermee wordt het veel makkelijker om zonder schade de overtocht te maken.

SKB 3R waterdichte kisten volgens militaire normen

Waterdichte kistVoor waterdichte kisten is er eigenlijk geen beter assortiment dan de kunststof kisten uit de 3R serie van het Amerikaanse merk SKB. SKB staat voor topkwaliteit en dat onderstreept de fabrikant met levenslange garantie op al zijn kunststof koffers, kisten en rackproducten. Dit kan SKB waarmaken vanwege het hoogwaardige LLDPE polyethyleen dat het merk gebruikt voor de behuizing van zijn kunststof kisten. Hier dringt geen water doorheen, zelfs geen vloeibare chemicaliën. Als water en vloeistoffen schade dreigen aan te richten aan jouw kostbare spullen, dan helpt een SKB 3R kunststof kist om deze vloeistoffen bij jouw spullen vandaan te houden.

De bescherming die 3R kisten bieden is volgens militaire normen. De waterdichtheid is bijvoorbeeld zoals beschreven staat in de MIL-C-4150J norm. Alle 3R kisten beantwoorden aan deze militaire norm, wat inhoudt dat ze volledig waterdicht, stofvrij en waterdampbestendig zijn. En dat zijn niet de enige strenge eisen waaraan deze waterdichte kisten voldoen. Ze zijn ook getest en goedgekeurd op bestendigheid tegen oplosmiddelen, corrosie, schimmels, schokken en uv-straling zoals in de MIL-STD-810F norm omschreven staat. Een waterdichte kist uit de SKB 3R-reeks beschermt de inhoud dus op vrijwel alle denkbare manieren.

Jouw spullen van vertrekpunt naar eindbestemming brengen wordt eveneens vereenvoudigd door het ontwerp van de kisten uit de 3R-reeks van SKB. Het polyethyleen dat gebruikt is voor de behuizing is robuust, zelfs bijna onverwoestbaar, maar ook lichtgewicht. Het is dus niet moeilijk om deze kisten op te tillen. Dat wordt nog verder versterkt door de comfortabele handvatten aan de kisten. Sommige modellen hebben zelfs een trekhandgreep, waarmee je jouw waterdichte transportkist in een handige transporttrolley kunt veranderen. De stapelnokken zorgen er verder voor dat de kisten stabiel op elkaar blijven staan.

Waterdichte kisten in verschillende afmetingen

Een waterdichte kist biedt de beste bescherming als jouw spullen er perfect in passen en daardoor niet kunnen verschuiven tijdens het transport. Veel spullen voor professionals in de IT- en muziekbranche hebben gestandaardiseerde afmetingen, waardoor je met ons ruime assortiment aan waterdichte kisten in standaardmaten alle nodige bescherming kan bieden. Voor kleinere onderdelen, zoals lampen of cameralenzen, kun je een transportkist met een interieur van plukschuim of vakverdelers bestellen om te voorkomen dat de losse componenten elkaar beschadigen. Voor grotere apparaten hebben we een handige tool op de site die het eenvoudig maakt om binnen de kortste keren de meest passende waterdichte kist te vinden.

In onze kistenconfigurator kun je namelijk de maten invoeren van de spullen waar je de kist voor nodig heeft. Zo kun je eenvoudig een waterdichte kist op afmeting zoeken. Je kan ervoor kiezen om alleen in de categorie “kunststof kisten” te zoeken, maar ook onze kunststof koffers van SKB bieden flink wat bescherming tegen water. Deze hebben namelijk een IP67 behuizing, wat inhoudt dat de koffer volledig stofdicht en dompeldicht is. Onze configurator werkt ook voor deze kunststof koffers en zelfs onze aluminium kisten, aluminium koffers en rackproducten. Zo heb je de bescherming van een maatwerk koffer, maar dan voor een veel betere prijs!

Waterdichte kist online kopen

Maak je zich zorgen over de schade die water aan jouw spullen kan aanrichten? Dan kan een waterdichte kist uit de webshop van Koffersenkisten.nl behoorlijk wat zorgen wegnemen. SKB stelt strenge eisen aan zijn eigen kunststof kisten en dat doen wij ook. En niet alleen op het gebied van waterdichtheid: als ze vallen moeten ze ook heel blijven. Hier worden de kisten uitgebreid op getest aan de hand van militaire normen. Met de bescherming van jouw spullen zit het dus wel goed. Hoe ruig het transport van de ene naar de andere plek ook is.

Koop jouw waterdichte kist online bij Kofferenkisten.nl en jouw bestelling wordt gratis verzonden. Dat doen we in heel Nederland en in de rest van de Europese Unie. Dat is een mooie aanvulling op onze toch al zo gunstige prijzen. Bovendien is het in onze webshop makkelijker dan ooit om een beschermende koffer of kist voor al jouw kwetsbare waren te bestellen.