Aluminium koffers

MIO aluminium profielenkoffers zijn veelgebruikte koffers voor het transport van gereedschappen, apparaten en onderdelen die gevoelig zijn voor beschadigingen. Bij Koffersenkisten.nl kun je MIO aluminium koffers in verschillende afmetingen kopen. Deze koffers zijn licht van gewicht, gemakkelijk te dragen en bijzonder gebruiksvriendelijk.

Kies je voor een MIO aluminium look koffer van KoffersenKisten.nl, dan bieden we je het volgende:

  • Geen verzendkosten bij verzending naar ieder adres in de EU
  • Absolute topkwaliteit - Made in Holland
  • Scherpe prijzen
  • Verschillende maten; altijd een optie voor jouw toepassing
aluminium koffers casecreator Wil je een aluminium koffer met interieur op maat?
Ga naar www.casecreator.com en ontwerp hem zelf!
 

Lichtgewicht aluminium profielen koffers voor schadevrij vervoer

Een aluminium profielenkoffer ziet er altijd stijlvol uit. Het ontwerp is tijdloos, maar ook robuust. En dat laatste is belangrijk, want alleen zo weet je zeker dat jouw apparatuur tijdens het vervoer geen schade oploopt. Het is dus aan te raden om jouw apparatuur te vervoeren in professionele kisten en koffers, zodat ze goed beschermd zijn tegen alle risico’s die een transport met zich meebrengt. Als je jouw producten aan een klant presenteert is de uitstraling van jouw koffer echter ook een belangrijke factor. Daar kan een MIO aluminium look koffer je bij helpen. Deze koffers maken indruk met hun professionele uitstraling.

Alle MIO aluminium look koffers in ons assortiment zijn geschikt voor gebruik in een professionele omgeving. Dat uit zich niet alleen in een oersterke behuizing, maar ook in een ontwerp waarin aandacht is voor gebruiksvriendelijkheid. Onze aluminium koffers zijn gemaakt om gedragen te worden door mensenhanden: dat merk je meteen. Al onze MIO aluminium koffers hebben een lichtgewicht constructie en handgrepen die jouw handen niet op de proef stellen. Over doorslaan hoef je zich ook geen zorgen te maken, want alle koffers die je hier vindt hebben een dekselstop.

Uiteraard zou je niets aan jouw aluminium koffers hebben als ze tijdens de reis makkelijk open gaan. We verkopen daarom ook alleen koffers en kisten met het betere hang- en sluitwerk. Onze aluminium look koffers zijn buitengewoon stabiel en betrouwbaar en zullen dat door hun slijtvaste buitenzijde ook lang blijven. Dat geld ook voor hun representatieve voorkomen. Deze in Nederland gemaakte koffers zijn dus een mooie oplossing voor alle uitdagingen waar je bij het transport van jouw producten mee te maken krijgt.

Modellen en afmetingen MIO aluminium koffers

Bij onze webshop kun je de complete collectie MIO aluminium koffers kopen. Of deze koffers qua afmetingen aan jouw wensen voldoen is snel te zien. Niet alleen hebben we dit duidelijk op onze productpagina’s gezet; je kunt de lengte van het interieur altijd aan het modelnummer aflezen. Dit nummer staat namelijk voor de interieurlengte in het aantal millimeters. De kleinste uitvoering, de MIO model 350, heeft bijvoorbeeld een binnenwerk van 350 millimeter lang. Bijna alle MIO koffers in onze webshop zijn overigens liggende koffers, met uitzondering van de staande MIO model 380T.

Mocht je nog niet precies weten welke koffer het meest geschikt is voor hoe je deze in wilt zetten, dan helpt onze configurator je in ieder geval om gemakkelijk een MIO aluminium look koffer te vinden waar jouw spullen perfect in passen. Voer hier de inhoudsmaten in om een koffer of kist op afmeting te zoeken. Dan gaat de kofferconfigurator voor je aan de slag. Zit er tussen ons ruime assortiment aan koffers en kisten in standaardmaten een artikel dat aan jouw wensen voldoet? Dan zul je die meteen op jouw scherm zien en gemakkelijk kunnen bestellen voor een prijs die voordeliger is dan een maatwerk koffer.

Deze handige tool werkt ook voor onze aluminium kisten, kunststof koffers en kunststof kisten. Ook is het mogelijk om via casecreator.com zelf een foam interieur te ontwerpen en bestellen. Dit is ideaal als je een groot aantal kleinere onderdelen, zoals boren of schroeven, in dezelfde koffer wilt vervoeren. Een MIO aluminium koffer met plukschuim is daar overigens ook geschikt voor.

Andere soorten koffers op Koffersenkisten.nl

Een transportkoffer met een aluminium look heeft een ontwerp dat eigenlijk altijd representatief is, maar misschien heb je wel een ander soort transportbox op het oog. Heb je een grotere inhoud nodig dan je tussen ons MIO-aanbod kan vinden? Bekijk dan ook eens onze aluminium kisten. Daar vind je verschillende kisten uit de SKB Defender-reeks met dezelfde bescherming, uitstraling en hetzelfde gebruiksgemak en comfort als onze MIO aluminium koffers. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan kunststof koffers en kunststof kisten van SKB en zelfs rackproducten, waaronder Shock Racks en zelfs Gig Rigs voor muzikanten, dj’s en hun geluidstechnici.

Wat je ook wilt vervoeren: Koffersenkisten.nl heeft de beste koffers en kisten om het transport succesvol mee te laten verlopen. We houden er altijd een ruim assortiment aan koffers en kisten in standaardmaten op na. Daardoor ben je niet meer kwijt dan nodig aan dit deel van jouw opslag en transport. De gestandaardiseerde maten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring met de relevante branches. Voor jouw toepassing is er daarom ook een uitgebreid aanbod aan koffers en kisten in onze online shop te vinden.

Online professionele MIO aluminium koffers kopen

MIO aluminium look koffers zijn de ideale presentatiekoffers. Zo’n koffer beschermt jouw producten en zorgt daarnaast ook voor een optimale presentatie. De look and feel van deze koffers is uniek en helpt je dus op alle fronten om de inhoud goed over te brengen. Daar is de zes stuks tellende MIO-reeks voor ontworpen en daar kun je dan ook op rekenen wanneer je deze aluminium koffers koopt in onze webshop. Wanneer we jouw bestelling binnen hebben, zorgen we ervoor dat je deze zo snel mogelijk in huis hebt. Dat zal je geen extra kosten opleveren, want de verzending is binnen de gehele EU gratis.

Koffersenkisten.nl is jouw partner op het gebied van transportkoffers, opbergkisten en nog veel meer oplossingen om jouw producten in te vervoeren of op te bergen. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor alle accessoires die daarbij horen. De sleutels die je nodig hebt om jouw MIO koffer te openen en af te sluiten worden uiteraard gewoon met de koffers meegeleverd.

De meeste MIO koffers zijn direct leverbaar vanuit onze eigen voorraad. Is het model dat je nodig hebt onverhoopt net uitverkocht, dan zullen we je op zo kort mogelijke termijn laten weten wanneer je de koffer in jouw bezit kunt verwachten.

aluminium koffers casecreator