Aluminium koffers

MIO aluminium profielenkoffers zijn veelgebruikte koffers voor het transport van gereedschappen, apparaten en onderdelen die gevoelig zijn voor beschadigingen. Bij Koffersenkisten.nl kunt u MIO aluminium koffers in verschillende afmetingen kopen. Deze koffers zijn licht van gewicht, gemakkelijk te dragen en bijzonder gebruiksvriendelijk.

Kiest u voor een MIO aluminium look koffer van KoffersenKisten.nl, dan bieden we u het volgende:

  • Geen verzendkosten bij verzending naar ieder adres in de EU
  • Absolute topkwaliteit - Made in Holland
  • Scherpe prijzen
  • Verschillende maten; altijd een optie voor uw toepassing
aluminium koffers casecreator Wilt u een aluminium koffer met interieur op maat?
Ga naar www.casecreator.com en ontwerp hem zelf!
 
Aluminium koffers

Lichtgewicht aluminium profielen koffers voor schadevrij vervoer

Een aluminium profielenkoffer ziet er altijd stijlvol uit. Het ontwerp is tijdloos, maar ook robuust. En dat laatste is belangrijk, want alleen zo weet u zeker dat uw apparatuur tijdens het vervoer geen schade oploopt. Het is dus aan te raden om uw apparatuur te vervoeren in professionele kisten en koffers, zodat ze goed beschermd zijn tegen alle risico’s die een transport met zich meebrengt. Als u uw producten aan een klant presenteert is de uitstraling van uw koffer echter ook een belangrijke factor. Daar kan een MIO aluminium look koffer u bij helpen. Deze koffers maken indruk met hun professionele uitstraling.

Alle MIO aluminium look koffers in ons assortiment zijn geschikt voor gebruik in een professionele omgeving. Dat uit zich niet alleen in een oersterke behuizing, maar ook in een ontwerp waarin aandacht is voor gebruiksvriendelijkheid. Onze aluminium koffers zijn gemaakt om gedragen te worden door mensenhanden: dat merkt u meteen. Al onze MIO aluminium koffers hebben een lichtgewicht constructie en handgrepen die uw handen niet op de proef stellen. Over doorslaan hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want alle koffers die u hier vindt hebben een dekselstop.

Uiteraard zou u niets aan uw aluminium koffers hebben als ze tijdens de reis makkelijk open gaan. We verkopen daarom ook alleen koffers en kisten met het betere hang- en sluitwerk. Onze aluminium look koffers zijn buitengewoon stabiel en betrouwbaar en zullen dat door hun slijtvaste buitenzijde ook lang blijven. Dat geld ook voor hun representatieve voorkomen. Deze in Nederland gemaakte koffers zijn dus een mooie oplossing voor alle uitdagingen waar u bij het transport van uw producten mee te maken krijgt.

Modellen en afmetingen MIO aluminium koffers

Bij onze webshop kunt u de complete collectie MIO aluminium koffers kopen. Of deze koffers qua afmetingen aan uw wensen voldoen is snel te zien. Niet alleen hebben we dit duidelijk op onze productpagina’s gezet; u kunt de lengte van het interieur altijd aan het modelnummer aflezen. Dit nummer staat namelijk voor de interieurlengte in het aantal millimeters. De kleinste uitvoering, de MIO model 350, heeft bijvoorbeeld een binnenwerk van 350 millimeter lang. Bijna alle MIO koffers in onze webshop zijn overigens liggende koffers, met uitzondering van de staande MIO model 380T.

Mocht u nog niet precies weten welke koffer het meest geschikt is voor hoe u deze in wilt zetten, dan helpt onze configurator u in ieder geval om gemakkelijk een MIO aluminium look koffer te vinden waar uw spullen perfect in passen. Voer hier de inhoudsmaten in om een koffer of kist op afmeting te zoeken. Dan gaat de kofferconfigurator voor u aan de slag. Zit er tussen ons ruime assortiment aan koffers en kisten in standaardmaten een artikel dat aan uw wensen voldoet? Dan zult u die meteen op uw scherm zien en gemakkelijk kunnen bestellen voor een prijs die voordeliger is dan een maatwerk koffer.

Deze handige tool werkt ook voor onze aluminium kisten, kunststof koffers en kunststof kisten. Ook is het mogelijk om via casecreator.com zelf een foam interieur te ontwerpen en bestellen. Dit is ideaal als u een groot aantal kleinere onderdelen, zoals boren of schroeven, in dezelfde koffer wilt vervoeren. Een MIO aluminium koffer met plukschuim is daar overigens ook geschikt voor.

Andere soorten koffers op Koffersenkisten.nl

Een transportkoffer met een aluminium look heeft een ontwerp dat eigenlijk altijd representatief is, maar misschien heeft u wel een ander soort transportbox op het oog. Heeft u een grotere inhoud nodig dan u tussen ons MIO-aanbod kunt vinden? Bekijk dan ook eens onze aluminium kisten. Daar vindt u verschillende kisten uit de SKB Defender-reeks met dezelfde bescherming, uitstraling en hetzelfde gebruiksgemak en comfort als onze MIO aluminium koffers. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan kunststof koffers en kunststof kisten van SKB en zelfs rackproducten, waaronder Shock Racks en zelfs Gig Rigs voor muzikanten, dj’s en hun geluidstechnici.

Wat u ook wilt vervoeren: Koffersenkisten.nl heeft de beste koffers en kisten om het transport succesvol mee te laten verlopen. We houden er altijd een ruim assortiment aan koffers en kisten in standaardmaten op na. Daardoor bent u niet meer kwijt dan nodig aan dit deel van uw opslag en transport. De gestandaardiseerde maten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring met de relevante branches. Voor uw toepassing is er daarom ook een uitgebreid aanbod aan koffers en kisten in onze online shop te vinden.

Online professionele MIO aluminium koffers kopen

MIO aluminium look koffers zijn de ideale presentatiekoffers. Zo’n koffer beschermt uw producen en zorgt daarnaast ook voor een optimale presentatie. De look and feel van deze koffers is uniek en helpt u dus op alle fronten om de inhoud goed over te brengen. Daar is de zes stuks tellende MIO-reeks voor ontworpen en daar kunt u dan ook op rekenen wanneer u deze aluminium koffers koopt in onze webshop. Wanneer we uw bestelling binnen hebben, zorgen we ervoor dat u deze zo snel mogelijk in huis heeft. Dat zal u geen extra kosten opleveren, want de verzending is binnen de gehele EU gratis.

Koffersenkisten.nl is uw partner op het gebied van transportkoffers, opbergkisten en nog veel meer oplossingen om uw producten in te vervoeren of op te bergen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor alle accessoires die daarbij horen. De sleutels die u nodig heeft om uw MIO koffer te openen en af te sluiten worden uiteraard gewoon met de koffers meegeleverd.

De meeste MIO koffers zijn direct leverbaar vanuit onze eigen voorraad. Is het model dat u nodig heeft onverhoopt net uitverkocht, dan zullen we u op zo kort mogelijke termijn laten weten wanneer u de koffer in uw bezit kunt verwachten.

aluminium koffers casecreator

De complete serie Mio koffers: