Defender KA74

De Defender KA74 is het paradepaardje uit de Defender aluminium kisten serie. De kisten zijn voorzien van supersterk plaatmateriaal, extra stevige scharnieren en sterke handgrepen. Deze aluminium kisten zijn spatwaterdicht, waardoor ze geschikt zijn voor buitengebruik. Absolute topkwaliteit!

Alle producten van KoffersenKisten.nl worden gratis verzonden.

Defender KA74: de sterkste aluminium kisten

Wie op zoek is naar aluminium kisten met de best mogelijke bescherming kan niet om de Defender KA74 serie heen. Deze kisten zijn gemaakt van ijzersterk plaatmateriaal, waardoor de inhoud hoe dan ook tegen de risico’s van opslag en transport beschermd worden. In tegenstelling tot de aluminium kisten uit alle andere Defender-reeksen zijn de Defender KA74 kisten spatwaterdicht. Voor een vochtige opslagloods of als je ze door de regen moet tillen zijn deze aluminium kisten dus de allerbeste keuze. Temeer omdat het aluminium waarvan de kisten gemaakt zijn volledig roestbestendig is. Het materiaal is overigens ook anti-magnetisch.

Een kist uit de KA74-reeks levert betrouwbare bescherming tegen hitte, kou en neerslag. Zo’n kist is bovendien uiterst robuust. Er zijn uitgebreide tests aan de verkoop vooraf gegaan om er zeker van te zijn dat hij onder meer vallen en stoten zonder schade doorstaat. Dat is echter niet het enige waar een goede aluminium kist aan moet voldoen. Het is immers ook belangrijk dat de kisten makkelijk in gebruik zijn. Daar kun je bij Defender KA74 kisten van uitgaan. Het aluminium is licht, waardoor de kisten niet zwaarder worden dan noodzakelijk en door de praktische handgrepen zijn ze ook eenvoudig te tillen.

Vervoer je een harde schijf met persoonlijke gegevens of andere gevoelige informatie? Of wilt je gewoon zeker zijn dat de kisten tijdens transport dicht blijven? Defender KA74 kisten zijn met een cilinderslot of hangslot af te sluiten. Deze accessoires kun je overigens ook in onze webshop kopen. Dan weet je zeker dat de kist altijd door de juiste personen geopend wordt.

Makkelijk een aluminium kist in de juiste maat

Valt jouw keuze voor de bescherming van jouw spullen op een aluminium kist, dan is de Defender KA74 serie de beste keuze. Een ander groot voordeel is dat deze extreem sterke en duurzame aluminium kisten in verschillende afmetingen te verkrijgen zijn. Voor iedere standaardafmeting is wel een aluminium kist in deze reeks te vinden. Die afmetingen zijn gebaseerd op toepassingen waarvoor de kisten vaak gebruikt worden. Dit maakt het voor je mogelijk om een aluminium kist te kopen waar jouw goederen precies in passen zonder dat je daar de hoofdprijs van een aluminium kist op maat voor betaalt.

Heb je moeite de juiste kist voor jouw toepassing te vinden? Kijk dan ook eens bij onze kistenconfigurator. Hier hoef je alleen maar de afmetingen van de lading in te voeren en vervolgens zal ons systeem de perfecte aluminium kist op afmeting zoeken voor je. Vind je niet direct een aluminium kist bij die afmetingen? Kijk dan ook eens bij onze kunststof kisten, aluminium koffers en kunststof koffers. Ook daar garanderen we namelijk een uitstekende kwaliteit en een zeer gebruiksvriendelijk ontwerp.

Defender KA74 aluminium kisten online kopen

Is jouw keuze voor het beschermen van jouw kwetsbare spullen gevallen op een aluminium transportkist of opbergkist? Dan zijn er eigenlijk geen betere opties dan de aluminium kisten uit de Defender KA74-reeks. Bij KoffersenKisten.nl kun je deze duurzame, sterke kisten voor een scherpe prijs online kopen. Als we jouw bestelling binnen hebben, zullen we ervoor zorgen dat je deze zo snel mogelijk in huis hebt.