Kunststof transportkisten

Bent u op zoek naar een sterke en duurzame kunststof transportkist waarin uw spullen perfect passen? Dan bent u bij Koffersenkisten.nl aan het juiste adres. In onze webshop kunt u voor een uitstekende prijs kunststof transportkisten kopen waarin uw spullen goed beschermd worden tegen de elementen. Binnen de EU worden deze transportkisten gratis verzonden!

Wij leveren het topmerk SKB!

Een goede kunststof transportkist zorgt dat uw spullen zonder schade aankomen op de bestemming. Daarnaast is zo’n kist goed handelbaar en gaat hij lang mee. KoffersenKisten.nl kiest voor transportkisten van het topmerk SKB, omdat deze producten garant staan voor een bijna onverwoestbare bescherming van uw spullen tijdens transport. Ongeacht de weersomstandigheden en hoe ruig de rit of vlucht ook is, SKB zorgt ervoor dat uw kostbare apparatuur of uitrusting in één stuk op de bestemming aankomt.

skb 3r series transportkisten

3R serie

Rotatiegegoten LLDPE kisten die zorgen voor maximale bescherming.

  • Verkrijgbaar met wielen en trekhandgreep
  • Verkrijgbaar met vakverdelers en schuiminterieur
  • LLDPE: extreem goede bescherming van uw spullen
  • Water-, lucht- en stofdicht.
  • Gemakkelijk te stapelen

Bekijk alle SKB producten >

levenslange garantie

Onomstotelijk bewijs voor de kwaliteit van SKB is dat bijna alle SKB producten die we aanbieden een million-mile-warranty hebben, oftewel een levenslange garantie.


Supersterke lichtgewicht transportkoffers

Met een kunststof transportkist verplaatst u uw goederen gemakkelijk van hun vertrekpunt naar hun bestemming. Deze kisten zijn specifiek voor transport bedoeld en daarom is het belangrijk dat ze niet al te zwaar zijn. Dat is bij de kunststof kisten uit de SKB 3R serie het geval. De kunststof waar deze kisten van gemaakt zijn is slagvast LLDPE polyethyleen. Deze stof is supersterk, maar weegt niet veel. Wordt de kist toch zwaar door het gewicht van de lading? Dan zijn er modellen verkrijgbaar die uitgerust zijn met wielen en een trekhandgreep, zodat u niet hoeft te tillen.

SKB 3R transportkisten zijn echter meer dan alleen handige kisten die het transport van uw goederen makkelijker maken. Deze stofdichte en waterdichte kisten beschermen hun inhoud niet alleen tegen schokken, stoten, vocht en stof, maar zelfs tegen corrosie, schimmels, uv-straling en oplosmiddelen. De kisten voldoen aan de belangrijkste militaire normen en zijn daarmee ook in extreme omstandigheden de beste keuze. Voor de bescherming van uw gevoelige apparatuur kunt u dus op de kunststof transportkisten uit de 3R serie van SKB vertrouwen, of het nu om audio- en videoapparatuur, IT-onderdelen of andere spullen met kwetsbare elektronische componenten gaat.

Heeft u beperkte ruimte in uw bus of vrachtwagen? Ook dat is geen probleem. Alle SKB 3R koffers zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te stapelen zijn. Ze zijn hiermee ook geschikt om als opbergkisten in uw opslagruimte te gebruiken.

De juiste maat kunststof transportkisten kiezen

De 3R serie bestaat uit meer dan veertig transportkisten in verschillende afmetingen. Deze afmetingen zijn standaardmaten voor alle veel voorkomende toepassingen. Als u een CPU-kast, server, mengpaneel, versterker of speaker met gebruikelijke afmetingen gaat vervoeren, is de kans dus groot dat u in deze productreeks een passende transportkist gaat vinden. Op deze manier heeft u dezelfde bescherming als een kunststof transportkist op maat, maar dan voor een veel lagere aanschafprijs.

Heeft u wat extra hulp nodig bij het vinden van de juiste maat transportkist? Bekijk dan ook eens onze kistenconfigurator. Hier kunt u heel eenvoudig uw koffers en kisten op afmeting zoeken. Voert u in deze tool de afmetingen in van het voorwerp waarvoor u de kist nodig heeft en ons systeem zoekt er meteen de passende kunststof kisten bij. Krijgt u niet direct resultaat? Dan kunt eventueel ook nog tussen onze aluminium kisten, kunststof koffers en aluminium koffers zoeken.

We krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om onze kisten te gebruiken voor meerdere artikelen. Dat kan, maar we raden u dan wel aan om een interieur met plukschuim of vakverdelers aan te schaffen. Dit is een aardig alternatief voor een transportkist op maat, want u kunt zo verschillende spullen in één kist vervoeren zonder dat ze elkaar kunnen bekrassen of anderszins beschadigen.

Online kunststof transportkisten kopen

De hoogwaardige kunststof transportkisten uit het assortiment van Koffersenkisten.nl zijn een fantastische keuze voor het vervoeren van breekbare spullen. Als u voor een mooie prijs de best mogelijke bescherming wilt, nodigen we u van harte uit om ons online assortiment eens te bekijken. Bij ons kunt u namelijk online de kunststof transportkist kopen waarmee uw producten onbeschadigd op hun bestemming aankomen.


Aluminium transportkisten

Naast kunststof transportkisten bieden we ook een assortiment Defender aluminium transportkisten. Met name het relatief lichte gewicht van aluminium biedt u voordelen tijdens transport.

Bekijk het aanbod >

aluminium transportkisten