Kunststof transportkisten

Ben je op zoek naar een sterke en duurzame kunststof transportkist waarin jouw spullen perfect passen? Dan ben je bij Koffersenkisten.nl aan het juiste adres. In onze webshop kun je voor een uitstekende prijs kunststof transportkisten kopen waarin jouw spullen goed beschermd worden tegen de elementen. Binnen de EU worden deze transportkisten gratis verzonden!

Wij leveren het topmerk SKB!

Een goede kunststof transportkist zorgt dat jouw spullen zonder schade aankomen op de bestemming. Daarnaast is zo’n kist goed handelbaar en gaat hij lang mee. KoffersenKisten.nl kiest voor transportkisten van het topmerk SKB, omdat deze producten garant staan voor een bijna onverwoestbare bescherming van jouw spullen tijdens transport. Ongeacht de weersomstandigheden en hoe ruig de rit of vlucht ook is, SKB zorgt ervoor dat jouw kostbare apparatuur of uitrusting in één stuk op de bestemming aankomt.

skb 3r series transportkisten

3R serie

Rotatiegegoten LLDPE kisten die zorgen voor maximale bescherming.

  • Verkrijgbaar met wielen en trekhandgreep
  • Verkrijgbaar met vakverdelers en schuiminterieur
  • LLDPE: extreem goede bescherming van jouw spullen
  • Water-, lucht- en stofdicht.
  • Gemakkelijk te stapelen

Bekijk alle SKB producten >

levenslange garantie

Onomstotelijk bewijs voor de kwaliteit van SKB is dat bijna alle SKB producten die we aanbieden een million-mile-warranty hebben, oftewel een levenslange garantie.


Supersterke lichtgewicht transportkoffers

Met een kunststof transportkist verplaats je jouw goederen gemakkelijk van hun vertrekpunt naar hun bestemming. Deze kisten zijn specifiek voor transport bedoeld en daarom is het belangrijk dat ze niet al te zwaar zijn. Dat is bij de kunststof kisten uit de SKB 3R serie het geval. De kunststof waar deze kisten van gemaakt zijn is slagvast LLDPE polyethyleen. Deze stof is supersterk, maar weegt niet veel. Wordt de kist toch zwaar door het gewicht van de lading? Dan zijn er modellen verkrijgbaar die uitgerust zijn met wielen en een trekhandgreep, zodat je niet hoeft te tillen.

SKB 3R transportkisten zijn echter meer dan alleen handige kisten die het transport van jouw goederen makkelijker maken. Deze stofdichte en waterdichte kisten beschermen hun inhoud niet alleen tegen schokken, stoten, vocht en stof, maar zelfs tegen corrosie, schimmels, uv-straling en oplosmiddelen. De kisten voldoen aan de belangrijkste militaire normen en zijn daarmee ook in extreme omstandigheden de beste keuze. Voor de bescherming van jouw gevoelige apparatuur kun je dus op de kunststof transportkisten uit de 3R serie van SKB vertrouwen, of het nu om audio- en videoapparatuur, IT-onderdelen of andere spullen met kwetsbare elektronische componenten gaat.

Heb je beperkte ruimte in jouw bus of vrachtwagen? Ook dat is geen probleem. Alle SKB 3R koffers zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te stapelen zijn. Ze zijn hiermee ook geschikt om als opbergkisten in jouw opslagruimte te gebruiken.

De juiste maat kunststof transportkisten kiezen

De 3R serie bestaat uit meer dan veertig transportkisten in verschillende afmetingen. Deze afmetingen zijn standaardmaten voor alle veel voorkomende toepassingen. Als je een CPU-kast, server, mengpaneel, versterker of speaker met gebruikelijke afmetingen gaat vervoeren, is de kans dus groot dat je in deze productreeks een passende transportkist gaat vinden. Op deze manier heb je dezelfde bescherming als een kunststof transportkist op maat, maar dan voor een veel lagere aanschafprijs.

Heb je wat extra hulp nodig bij het vinden van de juiste maat transportkist? Bekijk dan ook eens onze kistenconfigurator. Hier kun je heel eenvoudig jouw koffers en kisten op afmeting zoeken. Voer je in deze tool de afmetingen in van het voorwerp waarvoor je de kist nodig heeft en ons systeem zoekt er meteen de passende kunststof kisten bij. Krijg je niet direct resultaat? Dan kun je eventueel ook nog tussen onze aluminium kisten, kunststof koffers en aluminium koffers zoeken.

We krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om onze kisten te gebruiken voor meerdere artikelen. Dat kan, maar we raden je dan wel aan om een interieur met plukschuim of vakverdelers aan te schaffen. Dit is een aardig alternatief voor een transportkist op maat, want je kunt zo verschillende spullen in één kist vervoeren zonder dat ze elkaar kunnen bekrassen of anderszins beschadigen.

Online kunststof transportkisten kopen

De hoogwaardige kunststof transportkisten uit het assortiment van Koffersenkisten.nl zijn een fantastische keuze voor het vervoeren van breekbare spullen. Als je voor een mooie prijs de best mogelijke bescherming wilt, nodigen we je van harte uit om ons online assortiment eens te bekijken. Bij ons kun je namelijk online de kunststof transportkist kopen waarmee jouw producten onbeschadigd op hun bestemming aankomen.


Aluminium transportkisten

Naast kunststof transportkisten bieden we ook een assortiment Defender aluminium transportkisten. Met name het relatief lichte gewicht van aluminium biedt je voordelen tijdens transport.

Bekijk het aanbod >

aluminium transportkisten