Defender KA64

De Defender KA64 aluminium kisten serie heeft dikker plaatmateriaal dan de kisten uit de Defender KA44 serie en is voorzien van stapelnokken voor betrouwbaar stapelen. De KA64 aluminium kist is vanwege zijn sterke en stabiele, doordachte constructie geschikt voor het zwaardere werk.

Je betaalt geen verzendkosten als je jouw aluminium kisten bij KoffersenKisten.nl bestelt.

Aluminium Defender kisten

Sterke, roestbestendige opslagkisten en transportkisten

Hebben jouw spullen onderdelen die breekbaar zijn? Dan wil je ze bij transport of opslag wel goed beschermen. De aluminium kisten uit de Defender KA64-reeks bieden je de bescherming die je nodig hebt. Deze kisten zijn handig voor privégebruik, als je bijvoorbeeld tijdelijk een oude computer of speaker ergens op wilt slaan, maar ook geschikt voor industriële toepassingen. Met het oog op gebruiksgemak is aluminium ook fanatstisch materiaal om jouw spullen te beschermen. Het materiaal is licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen. Verder zijn onze aluminium transportkisten en opbergkisten roestbestendig en eenvoudig schoon te maken.

Alle Defender KA64 aluminium kisten zijn uitgerust met stapelnokken. Hierdoor kun je de kisten stabiel op elkaar zetten. Dat zorgt ervoor dat ze stevig blijven staan als je ze opbergt, maar het voorkomt ook schuiven tijdens vervoer. Er zijn zelfs kisten van verschillende andere merken waarmee de aluminium kisten uit de KA64-reeks gestapeld kunnen worden. De inhoud van de kisten is veilig voor extreme hitte en kou, want die komen niet door het aluminium heen. En als je zeker wilt weten dat jouw kist dicht blijft of de inhoud niet in verkeerde handen valt, kun je de kisten ook afsluiten met een hangslot of cilinderslot.

Defender KA64 kisten voor verschillende toepassingen

De aluminium kisten uit de Defender KA64-serie zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Dit zijn allemaal slagvaste kisten met dik plaatmateriaal, dus je hoeft alleen nog maar op de afmetingen te letten. Alle standaardmaten zijn vertegenwoordigd en daardoor zijn de kisten voor een breed scala aan toepassingen in te zetten. Welk apparaat je ook op wilt bergen of vervoeren; je vindt er bij ons een transportkist of opbergkist voor. De inhoudsmaten van de kisten vind je duidelijk terug in het bovenstaande productoverzicht en de productdetails. Zo weet je snel of de aluminium kist geschikt is voor hoe je hem wilt gebruiken.

Er is een nog snellere manier om erachter te komen of we de perfecte aluminium kist voor je hebben. Je kunt namelijk ook jouw aluminium kisten op maat zoeken in onze kistenconfigurator. Hierin kun je de lengte, breedte en hoogte invoeren van de spullen die je erin wilt doen. Daarna selecteert je de categorie uit het menu, in dit geval aluminium kisten, maar je kunt deze handige configurator ook gebruiken voor onze aluminium koffers, kunststof kisten en kunststof koffers.

Hiermee helpen we je om een betaalbare oplossing te vinden voor de opslag of het transport van jouw spullen. Je hoeft immers niet de aanschafprijs voor een maatwerk kist neer te leggen.

Defender KA64 aluminium kisten online kopen

Ben je overtuigd geraakt door de kwaliteiten van de Defender KA64 aluminium kisten? Bij KoffersenKisten.nl kun je deze robuuste en zeer gebruiksvriendelijke aluminium kisten voor een goede prijs online kopen. We zorgen ervoor dat jouw bestelling snel verzonden wordt. De verzending is bovendien gratis.

Mocht aluminium achteraf toch niet het juiste materiaal blijken voor jouw doeleinden, dan kun je bij ons ook een ruim aanbod aan kunststof kisten, koffers en racks vinden.