Kunststof transportkoffers

Met de kunststof transportkoffers uit de webshop van Koffersenkisten.nl kunt u uw apparatuur met gevoelige onderdelen tijdens transport goed beschermen. Bij ons vindt u namelijk een ruim assortiment aan kunststof transportkoffers van hoge kwaliteit in alle gangbare maten.

Bestelt u uw kunststof transportkoffers bij ons? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Gratis verzending binnen de hele EU
 • Scherpe prijzen
 • Topmerk SKB
 • Ruim aanbod maten en sterktes; altijd een optie voor uw toepassing
Kunststof transportkoffers

SKB heavy duty transportkoffers

De SKB 3i serie is onze best verkochte range transportkoffers. Ze combineren oerdegelijkheid met een relatief licht gewicht. De 3i serie bestaat uit een ruim assortiment maten en uitvoeringen.

waterdichte transportkoffer

 • Waterdicht (IP67)
 • SKB levenslange garantie
 • "Trigger release" - krachtloos te openen sluitingen
 • Beschikbaar als trolley en met plukschuim of vakverdelers

Universal Line transportkoffers

Bent u op zoek naar een robuuste transportkoffer met een mooie prijs/kwaliteitverhouding? Dan is onze Universal Line precies wat u nodig heeft.

goedkope kunststof transportkoffer

 • Scherpe prijzen - vanaf 20 Euro
 • Licht
 • Gebruiksvriendelijk
 • Made in Holland

 • Gratis verzending
 • Scherpe prijzen
 • Topmerk SKB
 • Ruim aanbod maten en sterktes; altijd een optie voor uw toepassing

Gebruiksvriendelijke lichtgewicht kunststof transportkoffers

Voor het vervoeren van kwetsbare apparaten is een goede bescherming nodig. Zo kunt u uw apparaten zelfs beschermen tijdens een rit over ruig terrein. Daar zorgen onze kunststof koffers wel voor. De behuizing is van stevig kunststof dat nagenoeg onverwoestbaar is, maar dat is niet het enige. Als u een grote hoeveelheid kleinere onderdelen van A naar B wilt vervoeren, kunt u dit ook doen in een kunststof koffer met plukschuim of een interieur met vakverdelers. Daarmee voorkomt u dat de onderdelen direct over elkaar heen bewegen en op die manier elkaar beschadigen.

Er zijn meer voorwaarden waaraan de ideale kunststof transportkoffer moet voldoen. Hoe belangrijk het ook is dat uw apparaten de reis zonder schade doorstaan; als hij niet prettig in de hand ligt, is het niet de juiste koffer. Het optillen van zware apparaten is immers al vervelend genoeg. Daarom vindt u in het assortiment van Koffersenkisten.nl uitsluitend koffers met comfortabele handvatten. Zelfs als u uw spullen van het vliegtuig of de auto naar de eindbestemming moet dragen, kost dat met onze kunststof transportkoffers weinig moeite.

Soorten kunststof transportkoffers

De kunststof transportkoffers in ons assortiment komen uit twee verschillende collecties. Allereerst is er de 3i-serie van het topmerk SKB. Deze IP67 stofdichte en waterdichte koffers houden uw spullen droog en krasvrij. En dat is wel zo prettig als u kostbare computeronderdelen of high-end audio- en videoapparatuur vervoert. Het trigger release-systeem van de sluitingen zorgt ervoor dat deze SKB kunststof koffers eenvoudig te openen en sluiten zijn, zelfs als u daarbij handschoenen draagt. Tijdens de reis zullen ze echter gewoon gesloten blijven en uw goederen beschermen. Deze koffers zijn ook als transporttrolley te verkrijgen.

Heeft u een beperkt budget en wilt u toch de beste kwaliteit? Met de koffers uit onze Universal Line heeft u al vanaf 20 euro een robuuste, gebruiksvriendelijke transportkoffer. De gebruiksvriendelijkheid zit hem in de makkelijk te bedienen sluitingen en de goed in de hand liggende handgreep. Zowel Universal Line transportkoffers als SKB 3i transportkoffers zijn lichtgewicht koffers die makkelijk te verplaatsen zijn. Moet u verschillende koffers op elkaar stapelen? Geen probleem! Deze koffers zijn uitgerust met stapelnokken en kunnen dus stabiel op elkaar geplaatst worden.

Formaten kunststof transportkoffers

De standaardmaten van onze kunststof transportkoffers zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen. Wilt u zeker weten dat uw goederen gaan passen? Het makkelijkst is dan om bij ons uw koffers te zoeken op afmeting. Voer simpelweg in hoe groot het apparaat of de onderdelen die u wilt vervoeren zijn en dan gaat onze kofferconfigurator meteen op zoek naar een koffer waar ze in passen. Eventueel kunt u deze tool ook gebruiken voor kunststof kisten, aluminium koffers of aluminium kisten.

Zit de maat die u nodig heeft er niet tussen? Dan kunt u op Faescases.com voor een goede prijs een kunststof transportkoffer op maat bestellen. Ook daar is topkwaliteit gegarandeerd!

Online kunststof transportkoffers kopen

Wilt u hoogwaardige kunststof transportkoffers kopen voor een goede prijs? Het online aanbod van Koffersenkisten.nl gaat u daar zeker bij helpen. We verzenden gratis naar ieder adres binnen de Europese Unie en we kunnen doorgaans zeer snel leveren.