Kunststof transportkoffers

Met de kunststof transportkoffers uit de webshop van Koffersenkisten.nl kun je jouw apparatuur met gevoelige onderdelen tijdens transport goed beschermen. Bij ons vind je namelijk een ruim assortiment aan kunststof transportkoffers van hoge kwaliteit in alle gangbare maten.

Bestel je jouw kunststof transportkoffers bij ons? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

 • Gratis verzending binnen de hele EU
 • Scherpe prijzen
 • Topmerk SKB
 • Ruim aanbod maten en sterktes; altijd een optie voor jouw toepassing
Kunststof transportkoffers

SKB heavy duty transportkoffers

De SKB 3i serie is onze best verkochte range transportkoffers. Ze combineren oerdegelijkheid met een relatief licht gewicht. De 3i serie bestaat uit een ruim assortiment maten en uitvoeringen.

waterdichte transportkoffer

 • Waterdicht (IP67)
 • SKB levenslange garantie
 • "Trigger release" - krachtloos te openen sluitingen
 • Beschikbaar als trolley en met plukschuim of vakverdelers

Universal Line transportkoffers

Ben je op zoek naar een robuuste transportkoffer met een mooie prijs/kwaliteitverhouding? Dan is onze Universal Line precies wat je nodig hebt.

goedkope kunststof transportkoffer

 • Scherpe prijzen - vanaf 20 Euro
 • Licht
 • Gebruiksvriendelijk
 • Made in Holland

 • Gratis verzending
 • Scherpe prijzen
 • Topmerk SKB
 • Ruim aanbod maten en sterktes; altijd een optie voor jouw toepassing

Gebruiksvriendelijke lichtgewicht kunststof transportkoffers

Voor het vervoeren van kwetsbare apparaten is een goede bescherming nodig. Zo kun je jouw apparaten zelfs beschermen tijdens een rit over ruig terrein. Daar zorgen onze kunststof koffers wel voor. De behuizing is van stevig kunststof dat nagenoeg onverwoestbaar is, maar dat is niet het enige. Als je een grote hoeveelheid kleinere onderdelen van A naar B wilt vervoeren, kun je dit ook doen in een kunststof koffer met plukschuim of een interieur met vakverdelers. Daarmee voorkom je dat de onderdelen direct over elkaar heen bewegen en op die manier elkaar beschadigen.

Er zijn meer voorwaarden waaraan de ideale kunststof transportkoffer moet voldoen. Hoe belangrijk het ook is dat jouw apparaten de reis zonder schade doorstaan; als hij niet prettig in de hand ligt, is het niet de juiste koffer. Het optillen van zware apparaten is immers al vervelend genoeg. Daarom vind je in het assortiment van Koffersenkisten.nl uitsluitend koffers met comfortabele handvatten. Zelfs als je jouw spullen van het vliegtuig of de auto naar de eindbestemming moet dragen, kost dat met onze kunststof transportkoffers weinig moeite.

Soorten kunststof transportkoffers

De kunststof transportkoffers in ons assortiment komen uit twee verschillende collecties. Allereerst is er de 3i-serie van het topmerk SKB. Deze IP67 stofdichte en waterdichte koffers houden jouw spullen droog en krasvrij. En dat is wel zo prettig als je kostbare computeronderdelen of high-end audio- en videoapparatuur vervoert. Het trigger release-systeem van de sluitingen zorgt ervoor dat deze SKB kunststof koffers eenvoudig te openen en sluiten zijn, zelfs als je daarbij handschoenen draagt. Tijdens de reis zullen ze echter gewoon gesloten blijven en jouw goederen beschermen. Deze koffers zijn ook als transporttrolley te verkrijgen.

Heb je een beperkt budget en wil je toch de beste kwaliteit? Met de koffers uit onze Universal Line heb je al vanaf 20 euro een robuuste, gebruiksvriendelijke transportkoffer. De gebruiksvriendelijkheid zit hem in de makkelijk te bedienen sluitingen en de goed in de hand liggende handgreep. Zowel Universal Line transportkoffers als SKB 3i transportkoffers zijn lichtgewicht koffers die makkelijk te verplaatsen zijn. Moet je verschillende koffers op elkaar stapelen? Geen probleem! Deze koffers zijn uitgerust met stapelnokken en kunnen dus stabiel op elkaar geplaatst worden.

Formaten kunststof transportkoffers

De standaardmaten van onze kunststof transportkoffers zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen. Wil je zeker weten dat jouw goederen gaan passen? Het makkelijkst is dan om bij ons jouw koffers te zoeken op afmeting. Voer simpelweg in hoe groot het apparaat of de onderdelen die je wilt vervoeren zijn en dan gaat onze kofferconfigurator meteen op zoek naar een koffer waar ze in passen. Eventueel kun je deze tool ook gebruiken voor kunststof kisten, aluminium koffers of aluminium kisten.

Zit de maat die je nodig heeft er niet tussen? Dan kun je op Faes.nl voor een goede prijs een kunststof transportkoffer op maat bestellen. Ook daar is topkwaliteit gegarandeerd!

Online kunststof transportkoffers kopen

Wil je hoogwaardige kunststof transportkoffers kopen voor een goede prijs? Het online aanbod van Koffersenkisten.nl gaat je daar zeker bij helpen. We verzenden gratis naar ieder adres binnen de Europese Unie en we kunnen doorgaans zeer snel leveren.