Maatwerkoplossingen; wanneer u nét dat beetje extra zoekt

Op onze website vind je een zeer gevarieerd aanbod koffers en kisten in diverse materialen, afmetingen, afwerkingen en interieurs. In veel gevallen zal je in ons complete kist- en kofferassortiment een passende oplossing voor jouw toepassing of product kunnen vinden. Maar soms voldoet een standaardproduct nét niet aan jouw eisen of wensen. Bijvoorbeeld omdat je een hele specifieke combinatie van eigenschappen vraagt van een koffer. Zoals een afwijkende maat in combinatie met extra beschermende eigenschappen voor bijzonder kostbare en/of kwetsbare producten of extreme omstandigheden. In dat geval heeft het de voorkeur om jouw kofferdesign of het interieur wat extra aandacht te geven.

Ook daar helpen we je bij, door middel van diverse maatwerkoplossingen.

Ontwerp zelf een maatwerk kofferinterieur

Je hebt een koffer of kist (op het oog), maar deze beschermt jouw product of apparatuur onvoldoende tegen beschadigingen. Hierbij kun je denken aan gevoelige meetapparatuur, breekbare producten of zeer waardevolle inhoud die heelhuids bij jouw klant op bestemming moet arriveren. Je kan natuurlijk een compleet product inclusief passend kofferinterieur op maat laten maken, maar misschien heb je zelf al precies voor ogen wat je nodig hebt. Met ons ontwerpprogramma CaseCreator, ontwerpt je jouw eigen kofferinterieur precies zoals je dat wilt. Eenvoudig, snel en voordeliger. Ben je tevreden over jouw design, dan bestel je deze in het gewenste aantal met een druk op de knop.

Wanneer kies je voor een koffer interieur op maat?

Maatwerk koffers en kistenEr zijn verschillende situaties en uitdagingen te bedenken die vragen om maatwerkoplossing, bijvoorbeeld:

  • Je hebt jouw ideale koffer al gevonden, maar jouw toepassing vraagt om een maatwerkinterieur.
  • Je hebt slechts een of enkele stuks nodig, voor een project of eenmalige behoefte.
  • Je zoekt een snelle maatwerkoplossing, met een korte levertijd.
  • Je weet al precies wat je zoekt en met wat hulp kun je het ontwerp zelf creëren in onze designtool CaseCreator.

 

Lees meer over het zelf ontwerpen van jouw maatwerk kist-of kofferinterieur.

Een maatwerkkoffer of -kist

Maar wat als je in ons assortiment koffers en kisten met maatwerkinterieur niet het model vindt dat je zoekt? Bijvoorbeeld omdat de standaarddimensies niet toereikend zijn voor jouw toepassing, product of apparatuur. Of misschien heb je wel een groot project waar je een groot aantal koffers of kisten voor nodig heeft, maar je weet nog niet direct waar jouw koffer of kist aan moet voldoen. Kortom, de uitdaging en het risico dat jouw ontwerp uiteindelijk niet voldoet aan jouw eisen (of die van jouw klant) zijn groot. In dat geval komt er mee bij kijken dan alleen het ontwerpen van een maatwerk kofferinterieur. Als zusteronderneming van Koffersenkisten.nl helpen de experts van Faes je graag bij jouw complete vraagstuk. Zij hebben alle disciplines in huis, zoals; engineering, productie, logistiek, service en advies.

Wanneer kies je voor een complete maatwerkoplossing?

Met technisch inzicht en wat creativiteit kom je een heel eind met onze CaseCreator tool, maar in sommige gevallen kun je beter kiezen voor een gedegen advies op maat.

  • Je bent op zoek naar een koffer met specifieke eigenschappen of afmetingen.
  • De mogelijkheden tot het creëren van uitsparingen in het foam interieur zijn ontoereikend, je bent op zoek naar een meer geavanceerd ontwerp.
  • Jouw product of apparatuur is zeer kwetsbaar of kostbaar en dient extra goed beschermd te worden (maatwerkkoffers kunnen worden voorzien van meerdere foamlagen, waaronder ook in het deksel).
  • Je wilt graag een koffer of kist die esthetisch gezien aan jouw wensen voldoet, de kleur en bedrukking bijvoorbeeld.
  • Je wilt niet alleen advies met betrekking tot de koffer zelf, maar bijvoorbeeld ook over een optimaal logistiek proces rondom het vervoer van jouw product of materialen.

Kom meer te weten over maatwerkkoffers- en kisten

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van koffers en kisten op maat? Wil je jouw vraagstuk of uitdaging graag aan ons voorleggen en te weten komen wat we voor je kunnen betekenen? Bezoek dan onze website van Faes.

 

Maatwerk koffers en kisten