Maatwerkoplossingen; wanneer u nét dat beetje extra zoekt

Op onze website vindt u een zeer gevarieerd aanbod koffers en kisten in diverse materialen, afmetingen, afwerkingen en interieurs. In veel gevallen zal u in ons complete kist- en kofferassortiment een passende oplossing voor uw toepassing of product kunnen vinden. Maar soms voldoet een standaardproduct nét niet aan uw eisen of wensen. Bijvoorbeeld omdat u een hele specifieke combinatie van eigenschappen vraagt van een koffer. Zoals een afwijkende maat in combinatie met extra beschermende eigenschappen voor bijzonder kostbare en/of kwetsbare producten of extreme omstandigheden. In dat geval heeft het de voorkeur om uw kofferdesign of het interieur wat extra aandacht te geven.

Ook daar helpen we u bij, door middel van diverse maatwerkoplossingen.

Ontwerp zelf een maatwerk kofferinterieur

U heeft een koffer of kist (op het oog), maar deze beschermt uw product of apparatuur onvoldoende tegen beschadigingen. Hierbij kunt u denken aan gevoelige meetapparatuur, breekbare producten of zeer waardevolle inhoud die heelhuids bij uw klant op bestemming moet arriveren. U kunt natuurlijk een compleet product inclusief passend kofferinterieur op maat laten maken, maar misschien heeft u zelf al precies voor ogen wat u nodig heeft. Met ons ontwerpprogramma CaseCreator, ontwerpt u uw eigen kofferinterieur precies zoals u dat wilt. Eenvoudig, snel en voordeliger. Bent u tevreden over uw design, dan bestelt u deze in het gewenste aantal met een druk op de knop.

Wanneer kiest u voor een koffer interieur op maat?

Maatwerk koffers en kistenEr zijn verschillende situaties en uitdagingen te bedenken die vragen om maatwerkoplossing, bijvoorbeeld:

  • U heeft uw ideale koffer al gevonden, maar uw toepassing vraagt om een maatwerkinterieur.
  • U heeft slechts een of enkele stuks nodig, voor een project of eenmalige behoefte.
  • U zoekt een snelle maatwerkoplossing, met een korte levertijd.
  • U weet al precies wat u zoekt en met wat hulp kunt u het ontwerp zelf creëren in onze designtool CaseCreator.

 

Lees meer over het zelf ontwerpen van uw maatwerk kist-of kofferinterieur.

Een maatwerkkoffer of -kist

Maar wat als u in ons assortiment koffers en kisten met maatwerkinterieur niet het model vindt dat u zoekt? Bijvoorbeeld omdat de standaarddimensies niet toereikend zijn voor uw toepassing, product of apparatuur. Of misschien heeft u wel een groot project waar u een groot aantal koffers of kisten voor nodig heeft, maar u weet nog niet direct waar uw koffer of kist aan moet voldoen. Kortom, de uitdaging en het risico dat uw ontwerp uiteindelijk niet voldoet aan uw eisen (of die van uw klant) zijn groot. In dat geval komt er mee bij kijken dan alleen het ontwerpen van een maatwerk kofferinterieur. Als zusteronderneming van Koffersenkisten.nl helpen de experts van Faes Cases u graag bij uw complete vraagstuk. Zij hebben alle disciplines in huis, zoals; engineering, productie, logistiek, service en advies.

Wanneer kiest u voor een complete maatwerkoplossing?

Met technisch inzicht en wat creativiteit komt u een heel eind met onze CaseCreator tool, maar in sommige gevallen kunt u beter kiezen voor een gedegen advies op maat.

  • U bent op zoek naar een koffer met specifieke eigenschappen of afmetingen.
  • De mogelijkheden tot het creëren van uitsparingen in het foam interieur zijn ontoereikend, u bent op zoek naar een meer geavanceerd ontwerp.
  • Uw product of apparatuur is zeer kwetsbaar of kostbaar en dient extra goed beschermd te worden (maatwerkkoffers kunnen worden voorzien van meerdere foamlagen, waaronder ook in het deksel).
  • U wilt graag een koffer of kist die esthetisch gezien aan uw wensen voldoet, de kleur en bedrukking bijvoorbeeld.
  • U wilt niet alleen advies met betrekking tot de koffer zelf, maar bijvoorbeeld ook over een optimaal logistiek proces rondom het vervoer van uw product of materialen.

Kom meer te weten over maatwerkkoffers- en kisten

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van koffers en kisten op maat? Wilt u uw vraagstuk of uitdaging graag aan ons voorleggen en te weten komen wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze website van Faes Cases.

 

Maatwerk koffers en kisten