Creëer uw eigen maatwerk kist- of kofferinterieur

Wanneer u kwetsbare of waardevolle producten, materialen of gereedschappen vervoert, is het natuurlijk belangrijk dat deze onbeschadigd en in goede staat de plaats van bestemming bereiken. Maar hoe pakt u dit aan? Wanneer het product een afwijkende vorm of maat heeft of bijzonder fragiel is, is dat al helemaal een uitdaging. Zeker wanneer de koffer of kist ook nog eens handelbaar, stapelbaar of zelfs draagbaar moet zijn. Herkent u deze uitdagingen? Kies dan voor een kist of koffer voorzien van een perfect passend maatwerk schuiminterieur. 

Een professioneel interieur voor optimale bescherming ontwerpt u zelf

Wanneer u op zoek bent naar de meest duurzame bescherming van uw producten, gereedschappen of presentatiematerialen, dan is een schuiminterieur waar deze perfect in passen de ultieme oplossing. We maken hiervoor gebruik van een zacht S22 polyurethaan schuiminterieur in de deksel en een harder NA36 polyethyleen schuiminterieur in de bodem. Dit biedt uw producten optimale bescherming. CaseCreator is een handige tool voor het ontwerpen van maatwerk kofferinterieurs voor professioneel en semiprofessioneel gebruik. Met dit programma ontwerpt u eenvoudig zelf het maatwerkinterieur voor uw product, passend in de gewenste maat koffer of kist.  

Hoe werkt Case Creator precies?

Een maatwerkinterieur voor uw koffer of kist zelf ontwerpen, is dat niet ingewikkeld en bewerkelijk? Nee, we hebben het heel eenvoudig voor u gemaakt. U meldt zich aan of logt in op het online portaal. U kiest de juiste maat van het interieur dat past bij uw wensen en klikt op ‘ontwerpen’. Vervolgens sleept u de uitsparingsvormen eenvoudig in het ontwerp. Als u klaar bent slaat u het ontwerp op en kunt u een 3D-voorbeeld bekijken. Als u tevreden bent met het ontwerp klikt u op ‘bestellen’ en gaan we voor u aan de slag. Heeft u nog geen koffer of kist waar het interieur met product in past? Bekijk hier onze speciaal geselecteerde koffers met maatwerkinterieurs.

Maatwerk interieur bestellen CaseCreatorDe voordelen van een maatwerkinterieur:

  • U vervoert uw producten en materialen altijd veilig en schadevrij.
  • Past perfect in geselecteerde kisten uit ons assortiment.
  • Uw ideale interieur ontwerpt u gewoon zelf.
  • Heeft u al een kist of koffer? U bestelt eenvoudig een los maatwerkinterieur.
  • Uw kist- of kofferinterieur wordt binnen 5 werkdagen geleverd.

 

Welk maatwerkoplossingen zijn er mogelijk voor uw kist- of kofferinterieur?

Wanneer u kiest voor een maatwerkinterieur, heeft u diverse opties. Waaronder een interieur van plukschuim, dat u eigenhandig kunt aanpassen aan uw behoeften en de beoogde inhoud. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om uw kist- of kofferinterieur zelf te ontwerpen, waarna wij deze volledig voor u op maat maken. Hiervoor kunt u terecht op onze website casecreator.com.

 

Maatwerk interieurPlukschuim: snel en eenvoudig een passend interieur voor uw favoriete koffer 

Plukschuim is de ideale manier om kleine onderdelen en losse apparaten te fixeren in uw kist of koffer. U verwijdert gemakkelijk losse blokken schuim uit het interieur en creëert zo uitsparingen voor uw kwetsbare product of gereedschap. Zo kunt u ze veilig vervoeren zonder beschadigingen. Plukschuim is dus een slimme, makkelijke en snelle manier om zorg te dragen voor een goede bescherming van uw producten. Bekijk ons ruime assortiment koffers en kisten met plukschuim interieur voor een koffer die u al in bezit heeft.