Een topkwaliteit waterdichte koffer online kopen op kofferkisten.nl. U zoekt een waterdichte koffer die geschikt is voor het opbergen van uw kostbare spullen. Een waterdichte koffer van SKB is licht van gewicht maar tegelijkertijd oersterk en waterdicht (IP67). Daarnaast zijn de koffers stofdicht en bovendien schokbestendig.

Je kunt het zo gek niet bedenken. Een Skb koffer kan voor heel veel toepassingen gebruikt worden. Over het algemeen wordt de koffer ingezet door mobiele professionals. Denk bijvoorbeeld aan fotografen, meettechnici, monteurs, muzikanten etc. Ook een computer, fotocamera, videocamera of ander meetapparatuur kunt u opbergen in aluminiumkoffer. Me name de beroepen met outdoor activiteiten hebben veel baat bij een waterdichte en stofdichte koffer van SKB.

Waterdichte en stofdichte koffer online kopen


Waterdichte kofferEen waterdichte koffer koop je eenvoudig online op koffersenkisten.nl. Er zijn koffers in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Ook zijn er kunststof koffers verkrijgbaar met opties zoals rolwieltjes of sloten. Het online bestellen van een koffer gaat als volgt:
- Bepaal de gewenste maat van uw koffer;
Leg de spullen die u in de koffer wilt opbergen op een tafel. Positioneer de objecten waarbij u voldoende ruimte tussen de objecten houdt. Soms is het handiger om objecten staand in plaats van liggend in de koffer te plaatsen. Hierdoor kunt u mogelijk ruimte besparen en daarmee voor een kleinere koffer kunnen gaan. Probeer verschillende combinaties uit om te zien wat het beste uitpakt, of beter gezegd 'in pakt' 
- Meet nu de omtrek en de hoogte voor een indicatie van de koffermaat. Wilt u de spullen in uw koffer goed organiseren en veilig vastzetten? Kies voor een interieur op maat. Een maatwerk schuim interieur ontwerpt u op casecreator.com.

Waterdichte kunststof koffer met schuim

Een waterdichte koffer met schuim is de ideale combinatie voor het beschermen van uw kostbare spullen. Uw spullen zijn beschermd door dat ze in individuele compartimenten worden bewaard en omringd door schokabsorberend schuim. Ontwerp vandaag nog uw interieur op casecreator.com