Transportkist

Transportkisten helpen u om uw spullen gemakkelijk te vervoeren. Een goede transportkist maakt het verplaatsen van zware goederen bijvoorbeeld minder belastend voor uw rug en gewrichten. Als de spullen die u vervoert breekbaar zijn, is het ook een vereiste dat de kist genoeg bescherming biedt om ze heel te houden. Tourende muzikanten en geluidstechnici maken daarom graag gebruik van robuuste kunststof transportkisten om hun apparatuur te beschermen. Maar ook in de IT-sector zijn schokbestendige rackproducten een must voor het transport van goederen.

Koffersenkisten.nl heeft kunststof en aluminium transportkisten in verschillende sterktes en afmetingen in het assortiment. De transportkist die u nodig heeft zit daar ongetwijfeld ook tussen. Bovendien bieden wij een aantal belangrijke voordelen als u uw transportkist bestelt in onze webshop:

  • Gratis verzending in Nederland, maar ook in de rest van de EU
  • Kunststof transportkisten van het topmerk SKB
  • Aluminium transportkisten uit de gevarieerde Defender reeks
  • Op alle kunststof transportkisten biedt SKB levenslange garantie
  • Scherpe prijzen en een goede service

Transportkisten

Duurzame transportkisten voor een schadevrij transport

Transportkist voor schadevrij transportHoe gevarieerd het aanbod aan transportkisten ook is, de eisen die de gebruikers aan deze kisten stellen komen altijd op hetzelfde neer. De inhoud moet heel blijven en gemakkelijk naar zijn bestemming te brengen zijn. Vanzelfsprekend zijn de details afhankelijk van de spullen die u ermee wilt vervoeren en uw persoonlijke voorkeuren, maar een robuuste behuizing die tegen stoten of schokken kan is onmisbaar voor een transportkist. Bij Kofferenkisten.nl vindt u daarom uitsluitend SKB kunststof kisten en Defender aluminium kisten. Dat zijn namelijk producten waarvan we zeker weten dat ze uw kwetsbare apparatuur de juiste bescherming tegen beschadigingen onderweg bieden.

De transportkisten in onze webshop moeten aan een aantal belangrijke eisen voldoen. Een sterke behuizing is er daar een van, maar lang niet de enige. Professionele gebruikers hebben vaak meerdere transportkisten nodig en dan is het belangrijk dat de kisten stabiel blijven staan als u ze stapelt. Dan kunt u de beschikbare ruimte zo goed mogelijk benutten en hoeft u niet bang te zijn dat de kisten tijdens transport gaan schuiven en de inhoud alsnog het risico loopt beschadigd te raken. Daar letten we bij Koffersenkisten.nl op als we onze koffers en kisten uitzoeken. Ook moeten de transportkisten makkelijk te tillen en verplaatsen zijn.

Kunststof transportkisten van SKB

SKB Logo TransportkistAlle kunststof transportkisten in ons assortiment zijn gemaakt door het Amerikaanse SKB. Deze fabrikant is de eerste keuze van professionals overal ter wereld als het gaat om het schadevrij vervoeren van breekbare goederen. De transportkisten uit de 3R serie van SKB bieden alle eigenschappen die u van een goede transportkist voor professioneel gebruik mag verwachten. Deze waterdichte kisten hebben een ijzersterke behuizing van lineair lage dichtheid polyethyleen (LLDPE). Hier komt geen water en stof doorheen, maar ook schimmels, uv-straling, corrosie en oplosmiddelen krijgen geen kans om schade aan de inhoud aan te richten. Alle bescherming van deze transportkisten is conform de zwaarste militaire normen.

 

Verder heeft SKB bij het ontwerp en de productie van de 3R transportkisten veel aandacht geschonken aan een zo groot mogelijk gebruiksgemak. De handvatten zijn stevig en liggen goed in de hand, terwijl sommige modellen zelfs een trekhandgreep hebben die uw lichtgewicht transportkist tot een rijdende transporttrolley maakt. Deze is gemakkelijk achter u aan te rollen. Bij meeste modellen die geen trekhandgreep hebben is het overigens mogelijk om zwenkwielen aan de transportkisten te monteren. Zo kunt u alsnog onnodig tillen vermijden. Door de stapelnokken blijven de kisten stevig op elkaar staan en zijn ze zelfs te stapelen met kisten van andere merken.

Het kan voorkomen dat uw apparaten kleinere randapparatuur hebben die ook bescherming nodig heeft. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan losse lampen, cameralenzen of accu’s. Daarvoor hebben we 3R transportkisten met vakverdelers in de aanbieding. Voor nog kleinere onderdelen, zoals schroeven en boren, raden we een 3R transportkist met plukschuim interieur aan.

Defender aluminium transportkisten

In ons assortiment aan aluminium kisten hebben we transportkisten uit drie verschillende Defender-reeksen. Deze kisten hebben verschillende sterktes en maten, waardoor u zowel voor professioneel gebruik als voor bijvoorbeeld een verhuizing een passende kist kunt vinden. Alle Defender reeksen bestaan uit lichtgewicht kisten met een uiterst stevige aluminium constructie, maar de dikte van het plaatmateriaal verschilt per reeks. Defender KA44 transportkisten zijn de instapmodellen. Deze zijn robuust en eenvoudig te verplaatsen, maar ook voordelig. Defender KA64 transportkisten hebben dikkere platen en zijn daarmee geschikt voor zwaarder werk, terwijl Defender KA74 transportkisten extreem stevig en duurzaam zijn.

Ook bij onze aluminium transportkisten is gebruiksgemak een belangrijke eigenschap. Zo is aluminium roestbestendig en anti-magnetisch, wat het duurzame karakter van de kisten ten goede komt. Aluminium transportkisten zijn daarnaast gemakkelijk en goed schoon te maken, waarmee de kisten uit alle Defender series gebruikt kunnen worden in een omgeving waar hoge eisen voor hygiëne gelden, zoals in de keuken van een restaurant of zelfs een medische omgeving. De handgrepen aan alle Defender aluminium transportkisten zijn comfortabel, wat het optillen in combinatie met het lichte gewicht tot een gemakkelijke opgave maakt.

Tussen de sloten en accessoires voor onze aluminium kisten hebben we cilindersloten voor alle Defender transportkisten in de aanbieding. Deze zijn eenvoudig op de kisten te monteren, zodat de sluitingen gegarandeerd dicht blijven tot u zelf bepaalt dat ze open mogen.

Online transportkisten kopen

Heeft u een transportkist nodig om gevoelige apparatuur schadevrij te verplaatsen? Of vindt u het gemak van een transportkist prettig voor al uw spullen? Dan vindt u bij Koffersenkisten.nl gegarandeerd een bruikbare transportkist. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal kisten in verschillende veelgebruikte standaardmaten. Door onze kistenconfigurator te gebruiken kunt u zelfs eenvoudig een kunststof kist of aluminium kist op afmeting zoeken. Dan heeft u snel de gewenste transportkist gevonden. We verkopen uitsluitend koffers en kisten van hoogwaardige kwaliteit, dus een beschermd transport is gegarandeerd.

 

Naast transportkisten hebben we ook aluminium en kunststof opbergkisten in ons assortiment. Verder kunt u bij ons terecht voor stevige kunststof koffers van SKB, waaronder handige laptopkoffers. Voor alle bijbehorende accessoires kunt u ook bij ons terecht. Bij al deze producten rekenen we eveneens geen verzendkosten in de hele EU.