Laptopkoffers

Laptopkoffers van SKB

KoffersenKisten.nl biedt u laptopkoffers uit de 3i serie van het topmerk SKB. Wij kiezen voor laptopkoffers van SKB omdat zij zorgen voor een onverwoestbare bescherming van uw laptop. Ongeacht de weersomstandigheden en hoe ruig de rit of vlucht ook is, SKB zorgt ervoor dat uw kostbare apparatuur in één stuk op de bestemming aankomt.

Onomstotelijk bewijs voor de kwaliteit van de SKB 3i serie is de levenslange garantie.

 

SKB levenslange garantie

skb laptopkoffer

SKB 3i-serie 1813-5 waterdichte laptopkoffer

Maatwerkinterieur met vakverdelers en hoekklemmen.

skb laptopkoffer plukschuim

SKB 3i-serie 1813-5 waterdichte koffer met plukschuim

Maak het interieur zelf op maat van uw laptop met het plukschuim.

skb laptopkoffer schouderriem

SKB schouderriem voor laptopkoffer

Comfortabele beklede schouderriem voor de SKB 3i-1813-5.

De voordelen van laptopkoffers

Laptopkoffers zijn een stuk steviger dan stoffen laptoptassen. De harde kunststof behuizing biedt namelijk een betere bescherming tegen schokken of stoten dan een laptoptas zou doen. Dat kan een laptopkoffer tot een betere keuze maken wanneer u bijvoorbeeld een dure laptop heeft of er belangrijk werk op de harde schijf van uw laptop staat. Bovendien beschermt een laptopkoffer uw laptop en accessoires tegen grotere risico’s. De koffers uit ons assortiment beschermen uw computer bijvoorbeeld ook tegen stof, water en uv-straling. Gezien de kwetsbaarheid van de elektronica in uw laptop is dat geen overbodige luxe.

Alle laptopkoffers in het online assortiment van Koffersenkisten.nl zijn 1813-5 koffers uit de 3i-serie van het internationaal gewaardeerde merk SKB. Deze Amerikaanse fabrikant staat bekend om zijn bijna onverwoestbare kunststof koffers en kisten die gemaakt zijn om gevoelige elektronische apparaten te beschermen. Daarnaast zijn deze kunststof koffers heel makkelijk in gebruik. Iedere koffer uit de 3i-serie is uitgerust met gebruiksvriendelijke trigger release sluitingen, waarmee het openen en het sluiten van de koffer kinderspel is. Het polypropyleen waarvan de koffers gemaakt zijn is licht van gewicht en dus makkelijk te tillen. Dat gemak wordt verder versterkt door de soft-touch handgreep.

Vindt u het prettiger om uw laptopkoffer over uw schouder te dragen? Dan hoeft u niet alsnog genoegen te nemen met een laptoptas. Met de ergonomische 3i-1813-5 schouderriem kan uw laptopkoffer ook gewoon over de schouder mee.

Het interieur van een laptopkoffer

De meeste laptoptassen en laptopkoffers hebben een vergelijkbaar interieur. Er is een vak voor de laptop en een compartiment voor eventuele belangrijke documenten. Sommige laptopkoffers bieden ruimte aan pennen en USB-sticks. Bij Koffersenkisten.nl is het mogelijk om het interieur van uw laptopkoffer helemaal naar uw smaak aan te passen. Dat kan al heel eenvoudig door voor een SKB koffer met plukschuim te kiezen. Plukschuim biedt u namelijk veel vrijheid in de indeling van uw laptopkoffer, wat handig is als u naast uw laptop ook veel kleine accessoires meeneemt die om bescherming vragen.

Heeft u speciale wensen voor het interieur van uw laptopkoffer? Dan kunt u ook voor een SKB 3i-1813-5 koffer met maatwerk interieur kiezen. Dan heeft u alle voordelen van een gunstig geprijsde laptopkoffer in een standaardmaat met het gemak van een maatwerk interieur. U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om de koffer uit te rusten met vakverdelers. Dat kan handig zijn als u naast uw laptop ook opslagmedia of andere elektronische onderdelen mee heeft. De vakverdelers zorgen ervoor dat ieder onderdeel op zijn plek blijft en de rest van de inhoud niet beschadigd wordt.

Het interieur van alle SKB 3i laptopkoffers is 470 millimeter lang, 330 millimeter breed en 121 millimeter diep. Dit zijn gangbare maten voor laptoptassen en -koffers. Zoekt u optimale bescherming voor een laptop met afwijkende maten? Bezoek dan Faescases.com voor een maatwerk laptopkoffer tegen een eerlijke prijs.

Online laptopkoffers kopen

Reist u veel met uw laptop, maar biedt een standaard laptoptas niet de bescherming waarnaar u op zoek bent? Een kunststof laptopkoffer uit de webshop van Koffersenkisten.nl zorgt ervoor dat uw laptop en uw andere persoonlijke eigendommen de hele reis heel blijven. Ook als ze veel met schokken te maken krijgen. Bij ons kunt u online laptopkoffers kopen van SKB, die met zijn levenslange garantie belooft dat uw spullen veilig blijven.

De laptopkoffers uit ons assortiment worden gratis verzonden naar adressen binnen de Europese Unie.