Laptopkoffers

Laptopkoffers van SKB

Wil jij jouw laptop overal mee naartoe nemen, maar beschik je nog niet over de juiste bescherming? Dan hebben wij het product voor jou. Namelijk een laptopkoffer van SKB. Deze zijn onverwoestbaar en beschermen jouw laptop tegen de elementen. Hoe ruig de omstandigheden ook zijn, en hoe vaak je jouw koffer ook moet in- of uitladen, jouw laptop komt gegarandeerd aan. En wel in één stuk. Om die woorden kracht bij te zetten, krijg je van SKB levenslange garantie op jouw product. Als dat geen bewijs is van de hoge kwaliteit, weten wij het ook niet meer. 

 

SKB levenslange garantie

skb laptopkoffer

SKB 3i-serie 1813-5 waterdichte laptopkoffer

Maatwerkinterieur met vakverdelers en hoekklemmen.

skb laptopkoffer plukschuim

SKB 3i-serie 1813-5 waterdichte koffer met plukschuim

Maak het interieur zelf op maat van jouw laptop met het plukschuim.

skb laptopkoffer schouderriem

SKB schouderriem voor laptopkoffer

Comfortabele beklede schouderriem voor de SKB 3i-1813-5.

Bescherm jouw laptop met een hard case

Een laptopkoffer - hard case - is een stuk steviger dan een stoffen variant. Dankzij de kunststof behuizing is jouw laptop namelijk beter beschermd tegen schokken of stoten. En dat is geen overbodige luxe. Zeker niet wanneer jouw laptop vol staat met belangrijke documenten die nergens anders opgeslagen zijn. Maar een hard case beschermt jouw laptop tegen nog veel meer! Ook grotere risico’s als stof, water en uv-straling maken geen schijn van kans. 

Deze waterdichte laptopkoffers zijn gemaakt van polypropyleen. Dit is een lichtgewicht materiaal, waardoor jouw laptop makkelijk te tillen blijft. Dat gebruiksgemak wordt nog eens versterkt door de soft-touch handgreep en de trigger release sluitingen. Deze laatste openen en sluiten snel en eenvoudig. 

Draag je jouw laptop liever over je schouder? Ook dan kun je met een laptopkoffer uit de voeten. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de ergonomische schouderriem aan jouw bestelling toevoegen. 

Stel zelf het interieur van jouw laptopkoffer samen

Laptoptassen en laptopkoffers lijken qua indeling veel op elkaar. Vaak bestaat zo’n koffer uit een vak voor je laptop en een gedeelte voor belangrijke documenten. In sommige gevallen is er ook nog een apart compartiment voor een pen, USB-stick of hard drive te vinden. Wij geven jou graag de ruimte. Daarom pas je bij Koffersenkisten.nl jouw interieur naar smaak aan. Hoe? Simpel! Kies voor een SKB koffer met plukschuim. Dit geeft je veel vrijheid in de indeling van jouw laptoptas. Zo is niet alleen je laptop zelf, maar zijn ook de bijbehorende accessoires beschermd. 

Wanneer je speciale wensen hebt, kun je ook kiezen voor een koffer met vakverdelers. In dat geval heb je alle voordelen van een voordelige laptopkoffer in een standaardmaat, met het gemak van een op maat ingericht interieur.  Je kiest bijvoorbeeld voor vakverdelers die ervoor zorgen dat ieder onderdeel op z’n plek blijft. Een win-win! 

Online laptopkoffer kopen

Gun jij jouw laptop de best mogelijke bescherming onder alle omstandigheden? Kies dan voor een laptopkoffer uit onze webshop. Zo ben jij ervan verzekerd dat zowel je laptop als de rest van je spullen heelhuids op hun eindbestemming aankomen.

Uiteraard worden al onze producten gratis verzonden naar adressen binnen de Benelux.