Kunststof opbergkoffers

Wil je apparaten en onderdelen zorgeloos op kunnen bergen? Met de kunststof opbergkoffers van Koffersenkisten.nl kun je ervan op aan dat jouw spullen heel blijven en efficiënt op te bergen zijn. Als ze later toch naar een andere plek moeten, is het bovendien heel eenvoudig om deze opbergkoffers te verplaatsen.

Koffersenkisten.nl heeft een breed aanbod aan kunststof opbergkoffers in verschillende soorten en maten. En jouw kunststof opbergkoffer bij ons kopen heeft nog veel meer voordelen:

 • Gratis verzending naar ieder adres in de EU
 • Scherpe prijzen
 • Topmerk SKB
 • Ruim aanbod maten en sterktes; altijd een optie voor jouw toepassing

SKB stof- lucht- en waterdichte opbergkoffers

De SKB 3i koffers zijn lucht- stof- en waterdicht (IP67), hierdoor zullen jouw spullen ten allen tijde beschermd zijn in jouw opbergkoffer. De serie bestaat uit een ruim assortiment maten.

Bekijk SKB producten >

waterdichte opbergkoffer

 • Makkelijk handelbaar en stapelbaar
 • Houd spullen op hun plek met plukschuim of vakverdelers
 • "Trigger release" - krachtloos te openen sluitingen
 • SKB levenslange garantie

Universal Line opbergkoffers

Ben je op zoek naar een robuuste opbergkoffer met een mooie prijs/kwaliteitverhouding. Dan is onze Universal Line precies wat je nodig hebt.

goedkope kunststof transportkoffer

 • Scherpe prijzen - vanaf 20 Euro
 • Licht
 • Onderling stapelbaar met stapelnokken
 • Made in Holland

Handige kunststof koffers voor het opbergen van jouw spullen

Bij het opbergen van jouw spullen komt meer kijken dan ze alleen naar eentn opslagplaats brengen. Zeker wanneer het om apparatuur gaat die onbeschadigd moet blijven. Computeronderdelen zoals harde schijven en servers bijvoorbeeld, maar ook versterkers, mengpanelen, camera’s, microfoons of andere audio- en videoapparatuur. Als deze zijn opgeborgen, moet een opbergkoffer ze zo goed mogelijk beschermen tegen stof, nattigheid, uv-straling, corrosie, schokken of andere beschadigingen. Tussen de kunststof opbergkoffers in het online assortiment van Koffersenkisten.nl vind je beslist een koffer die jouw apparaten tegen al deze risico’s beschermt, zodat je ze na langdurige opslag gewoon weer kunt gebruiken.

Hiervoor moet een kunststof opbergkoffer over een aantal belangrijke eigenschappen beschikken. Allereerst moet de behuizing stevig zijn en tegen een stootje kunnen. Verder moet een kunststof opbergkoffer beschermen tegen plotselinge bewegingen bij schokken of stoten. En uiteraard moet je op de sluiting kunnen vertrouwen; wanneer een koffer onverwacht opengaat, wordt de inhoud alsnog blootgesteld aan de elementen. Als je optimaal gebruik wilt maken van de beschikbare ruimte, helpt het als de koffers makkelijk te stapelen zijn en voor het verplaatsen zijn prettige handgrepen een must. Dit zijn allemaal eigenschappen die je in de koffers in ons assortiment terugvindt.

Onze collecties kunststof opbergkoffers

Bij Koffersenkisten.nl verkopen we kunststof opbergkoffers uit twee verschillende collecties. Allereerst zijn er de koffers uit de SKB 3i collectie. Deze vrijwel onverwoestbare koffers zijn stofdicht en waterdicht volgens de normering IP67. Ook zijn ze eenvoudig af te sluiten en weer te openen door het trigger release systeem. Dit werkt zelfs als je handschoenen aan hebt, maar houdt de koffers zelfs tijdens een hobbelige rit gesloten. SKB biedt levenslange garantie op deze kunststof opbergkoffers, wat tekenend is voor hun kwaliteit. Vervoer je verschillende kleinere goederen? Dan kun je een 3i koffer met vakverdelers of plukschuim kopen om ze op hun plek te houden.

De koffers uit de Universal Line zijn een uitstekende budgetoptie: de aanschafprijs van deze kunststof opbergkoffers begint al bij 20 euro. Daar krijg je een koffer voor terug die makkelijk in gebruik, maar toch behoorlijk robuust is. Je moet er immers op kunnen vertrouwen dat jouw spullen veilig en onbeschadigd blijven. De Universal Line valt dus vooral op door zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Alle koffers in onze webshop zijn gebruiksvriendelijk en lichtgewicht. Je kunt deze kunststof koffers dus ook met een gerust hart inzetten als je jouw spullen naar een andere plek moet verplaatsen. Deze koffers helpen mee aan een schadevrije overtocht.

Online kunststof opbergkoffers kopen

In de webshop van Koffersenkisten.nl heb je de keuze uit een bijzonder ruim assortiment aan kunststof opbergkoffers in verschillende standaardmaten. Koffers met deze maten zijn op een groot aantal manieren toe te passen. Kijk dus zeker even bij onze kofferconfigurator, waar je een koffer op afmeting zoeken kunt, voordat je een koffer op maat gaat bestellen. Dat is namelijk sneller en voordeliger dan een maatwerk koffer of kist.

Binnen de Europese Unie rekenen we geen verzendkosten. Jouw kunststof opbergkoffers online kopen bij Koffersenkisten.nl biedt je dus flink wat voordelen!