Foaminlay op maat

Foaminlay op maat makenKoffersenkisten.nl heeft een ruim aanbod aan koffers en kisten met interieur. Naast de flexibiliteit van plukschuim en vakverdelers kun je ook kiezen voor een foaminlay op maat. Als wij voor je een foaminlay op maat maken, weet je zeker dat jouw spullen perfect in het interieur passen en goed beschermd worden tegen de risico’s waar ze onderweg mee te maken krijgen. Net als bij onze koffers en kisten kun je bij onze foaminlays op maat op de hoogst mogelijke kwaliteit rekenen.

Een foaminlay op maat laten maken kun je via onze site casecreator.com doen. Dit biedt je vele voordelen, waaronder:

  • De vrijheid om een foaminlay te ontwerpen dat helemaal bij jouw voorkeuren past
  • De foaminlay die je ontworpen hebt wordt binnen 5 werkdagen bij je bezorgd
  • We verzenden maatwerk foaminlays naar de hele Europese Unie
  • Onze foaminlays beschermen jouw spullen uitstekend

Waarom een foaminlay op maat?

Een foaminlay is een van de vele interieurs die je bij ons voor jouw koffer of kist kan bestellen. Je kunt bijvoorbeeld een koffer met plukschuim bestellen om makkelijk het interieur naar eigen wens in te delen of een fotokoffer met vakverdelers voor jouw cameralenzen bij ons kopen. Dit soort interieurs maken het makkelijk om verschillende kleinere breekbare spullen in dezelfde koffer of kist mee te nemen zonder dat je jezelf druk hoeft te maken om beschadigingen. Het schuim of de beklede vakverdelers zorgen er namelijk voor dat de onderdelen niet met elkaar in aanraking komen en elkaar zo bijvoorbeeld niet kunnen bekrassen.

Zo’n koffer of kist met interieur is de ideale oplossing als je spullen moet vervoeren die niet helemaal perfect in de koffers en kisten uit ons assortiment passen. Ook apparaten met een afwijkende vorm, zoals boormachines en sommige soorten camera’s, kunnen iets aan zo’n interieur hebben. Je zou met een stanleymes aan de slag kunnen gaan en de vorm van de apparaten uit een interieur van plukschuim of gelaagd schuim kunnen snijden, maar hiervoor moet je vaak voorzichtig en secuur te werk gaan. Niet iedereen vindt zichzelf handig genoeg voor deze klus, maar ook als je dat wel bent kunnen we ons voorstellen dat je liever voor een foaminlay op maat kiest.

De interieurs die je via onze site casecreator.com kan bestellen zijn gemaakt van hard NA36 polyethyleen schuim. Hier blijven jouw spullen goed in zitten en bovendien dient het schuim als een soort aanvullende schokdemper voor de inhoud. Bestel je een interieur via deze site? Dan krijgt je voor in de deksel van jouw koffer of kist ook een zacht S22 polyurethaan interieur. Hier kun je geen vormen uit laten snijden, maar het materiaal beschermt jouw apparatuur wel tegen stoten of schokken.

Een foaminlay op maat ontwerpen en bestellen

Foaminlay op maat laptopWe hebben casecreator.com zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt. Op de startpagina kun je de informatie die je nodig hebt opzoeken of direct aan het ontwerp beginnen door op “start ontwerp” te klikken. Klik je daarop, dan kom je in ons assortiment terecht. Bij iedere foaminlay staat voor welke koffers en kisten deze geschikt is. De meeste modellen kun je zelfs met koffer en al kopen, maar het is ook mogelijk om een los maatwerk interieur te bestellen voor de koffer of kist die je al hebt. In dat geval leveren we de foaminlay met dubbelzijdig tape, zodat je de foaminlay zelf stevig in de koffer of kist kan plaatsen.

Heb je de juiste foaminlay gevonden? Klik dan op de knop “ontwerpen” die eronder staat en je komt direct in het tekenscherm terecht. Hier kun je de vormen van de uitsneden in het interieur plaatsen. Ons systeem zal het direct aangeven als je de uitsparingen te dicht op elkaar plaatst en een goede bescherming daardoor niet meer gegarandeerd is. Als je alle apparaten en accessoires die de koffer of kist in moeten zorgvuldig gemeten hebt, kun je het beste de maten voor iedere vorm in het menu invoeren. Is het ontwerp klaar? Dan kun je een 3D-model van jouw foaminlay bekijken of hem direct bestellen door op “Opslaan & Bestellen” te klikken.

Een enkele keer komt het voor dat de foaminlay ondanks het zorgvuldige ontwerp toch niet volledig naar wens is. In dat geval kun je eenmalig jouw maatwerk interieur terugsturen en tegen gereduceerd tarief een verbeterde foaminlay bestellen. Wij halen dan 50% van de prijs van de foaminlay af en sturen deze gratis naar het door je opgegeven adres toe; alleen de retourzending is voor jouw rekening.

De best passende koffer of kist voor jouw foaminlay

Het kan voorkomen dat je eerst wilt weten welke koffers en kisten er precies leverbaar zijn voor jouw toepassing voor je het schuimrubber op maat laat maken. Je kan op onze site eenvoudig een koffer of kist op afmeting zoeken door onze configurator te gebruiken. Daarvoor moet je natuurlijk wel weten hoeveel ruimte je nodig hebt in de kist. De makkelijkste manier om dit te doen is om de inhoud op een tafel of bureau te plaatsen en de artikelen zo neer te leggen dat je de beschikbare ruimte optimaal benut. Houd hiervoor wel ruime marges van minimaal zo’n 1,5 centimeter aan, zodat er voldoende beschermend schuim tussen de losse onderdelen is.

Ligt de inhoud naar behoren? Meet dan hoe lang en hoe breed de indeling is en tel daar weer een marge tot de rand van de koffer of kist daarbij op. Doe dit ook met het hoogste artikel. Je kan deze afmetingen invoeren in onze configurator en aangeven waar de tool precies op moet zoeken. Het is mogelijk om in ons volledige assortiment te zoeken, maar je kan de zoekopdracht ook specificeren tot kunststof koffers, kunststof kisten, aluminium kisten, aluminium koffers, rackproducten en Shell-Cases. Ons systeem laat dan meteen zien wat we in de aanbieding hebben.

Een foaminlay op maat kopen

Voor spullen met afwijkende maten lijkt een maatwerk koffer of kist al snel de enige oplossing. Hoe goed zo’n kist of koffer op maat jouw spullen ook beschermt, het is ook een prijzige optie. Soms is een foaminlay op maat al genoeg om jouw waardevolle apparatuur te beschermen tegen de risico’s van hun transport. Koffersenkisten.nl en casecreator.com helpen je voor een scherpe prijs aan de beste koffers, kisten en foaminlays.