Betalingsinformatie

Gemakkelijk online betalen

Koffersenkisten.nl biedt u de mogelijk om met diverse betalingsmogelijkheden af te rekenen, snel, veilig en gemakkelijk. Hieronder vindt u alles over de verschillende betalingsmogelijkheden en de afhandeling van uw betaling.

Betalingsafhandeling

Betalingen verlopen allemaal via een beveiligde verbinding van onze Payment Service Provider "MultiSafepay". Als ontvangstbevestiging van uw online betaling ontvangt u een e-mail met daarin een orderbevestiging en/of een factuur. Vóór levering van uw bestelling dient het factuurbedrag te zijn bijgeschreven op onze bankrekening. Wij streven er naar om uw bestelling binnen twee dagen na ontvangst van uw betaling op het door u aangegeven afleveradres te bezorgen. Meer weten over de levering, kijk dan op de pagina verzendinformatie.

iDEAL

Indien u voor veilig betalen met iDEAL kiest, wordt u via onze sites omgeleid naar uw vertrouwde bank omgeving. Hier kunt u met uw bankcodes inloggen en de betaling voltooien. Dit is de snelste methode, want het bedrag is direct inzichtelijk en uw bestelling wordt ook direct behandeld.

PayPal

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord. PayPal is één van de veiligste en één van de meest gebruikte manieren om te betalen op het internet. Uw bestelling is zelfs volledig verzekerd! U kunt met uw bankrekening betalen, (via een vooraf aangemaakte- of een ter plekke aan te maken PayPal-rekening),of met een Creditcard, (zonder verdere registratie). Indien u voor veilig betalen met PayPal kiest, dan wordt u omgeleid naar het PayPal inlogscherm.

Betalen op rekening

Zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om op rekening te betalen. U vraagt hiervoor een krediet aan. De optie om een krediet aan te vragen vindt u als u ingelogd bent in uw account. Wij beoordelen uw aanvraag en indien deze wordt geaccordeerd dan kunt u op rekening betalen. U kiest dan bij de betaalopties voor: 'op rekening betalen'.

Bankoverschrijving

U kunt uw betaling ook laten verlopen via een bankoverschrijving, echter kan het enkele dagen duren voordat uw betaling op onze rekening is bijgeschreven. Hierdoor kan het ook enkele dagen langer duren voordat wij uw bestelling in behandeling kunnen nemen. Neem bij een bankoverschrijving altijd het gehele IBAN nummer over.

Naam

Koffersenkisten.nl

Plaats

Reusel

Rekeningnummer (IBAN)

NL66 ABNA 0845 7132 72

Omschrijving

Vermeld a.u.b. uw factuurnummer 
(dit kunt u vinden in de e-mail met de proforma factuur).

 

Problemen met betalen? Een aantal tips:

  • Probeer het later opnieuw, het is mogelijk een tijdelijke storing bij je bank of Multisafepay.
  • Betaal als het kan met een andere betaalmethode.
  • Betaal met een andere browser of device.

Mocht de betaling alsnog problemen geven?

Neem dan contact op met onze klantenservice via: +31 (0)88 0234 302.