Aluminium disselbakken

aluminium transportkoffer aanhangerEen aluminium disselbak beschermt jouw spullen zelfs als ze vervoerd worden. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat jouw aanhanger of caravan niet te zwaar belast wordt. Maar dit gaat zeker niet ten koste van de bescherming van jouw spullen tijdens de reis!

Bij KoffersenKisten.nl ervaar je de volgende voordelen als je een aluminium disselbak of andere koffers en kisten bestelt:

  • Breed aanbod maten en sterktes; altijd een optie voor jou
  • Lichtgewicht
  • Roest niet
  • Afsluitbaar met hangsloten/cilindersloten
  • Scherpe prijzen
  • Gratis verzonden

De beste bescherming met een roestbestendige disselbak

Alle disselbakken in het online assortiment van KoffersenKisten.nl zijn supersterke aluminium kisten uit de Defender KA64 en Defender KA74 series. Deze kisten staan bekend om hun duurzame en extreem sterke karakter. En dat is wel zo prettig als je breekbare spullen aan jouw caravan of aanhanger bevestigt. Ondanks de sterkte van het materiaal wegen deze aluminium kisten niet veel. Als je de disselbak naar de aanhanger of caravan toe draagt, is de klus daardoor niet zwaarder dan strikt noodzakelijk. Dit draagcomfort wordt verder versterkt door de gebruiksvriendelijke handgrepen aan de kisten.

Deze aluminium kisten zijn uitgebreid getest op hoe ze reageren in geval van vallen, regen, stoten of slijtage. Hier bieden de aluminium disselbakken uit de verschillende Defender reeksen uitstekende bescherming tegen. Je kunt deze kisten dan ook prima gebruiken wanneer je gaat reizen met audio- en videoapparatuur of gevoelige onderdelen. Zelfs als het weer slecht is kun je op deze kisten vertrouwen. Ze zijn namelijk gemaakt van anti-magnetisch en roestbestendig aluminium. De sluitingen op de kisten zijn van topkwaliteit, maar als je jezelf toch zekerder voelt met een hangslot of cilinderslot erop, dan is dat mogelijk met deze disselbakken.

De best passende aluminium disselbak

Alle aluminium kisten in dit gedeelte van onze webshop zijn geschikt om op de dissel van jouw caravan of aanhanger te monteren. Ze zullen dan tijdens de gehele reis stevig blijven zitten. Wel heb je de keuze uit verschillende afmetingen. Deze afmetingen zijn standaardmaten voor de meest gebruikte toepassingen, waardoor het zeer waarschijnlijk is dat je daar ook een disselbak voor jouw beoogde doel tussen vindt. De lengte, breedte en hoogte van het interieur van de kisten staat duidelijk vermeld in ons productoverzicht, maar er is een nog eenvoudigere manier om een passende disselbak te vinden.

Je kan namelijk onze kistenconfigurator gebruiken om een disselbak op afmeting te zoeken. Hier kun je de afmetingen van de inhoud invoeren en “aluminium kisten” in het menu selecteren om tussen onze aluminium kisten te zoeken naar een kist op de gewenste afmeting. De configurator is ook te gebruiken voor de rest van ons ruime assortiment. Wil je dus een aluminium koffer, een kunststof kist of een kunststof koffer bij jouw disselbak hebben om jouw spullen te beschermen, bijvoorbeeld voor in de auto of aanhangwagen? Dan kun je daar ook gewoon de configurator voor gebruiken.

Online aluminium disselbakken kopen

Je gaat op reis met een aanhangwagen of caravan en heeft voor sommige breekbare spullen de beste bescherming nodig? Daar kan een aluminium disselbak uit de webshop van KoffersenKisten.nl je bij helpen. Deze gebruiksvriendelijke, duurzame, maar vooral sterke aluminium kisten zorgen ervoor dat de inhoud beschermd wordt tegen schokken of stoten. De aluminium kisten uit de Defender KA74-reeks zijn zelfs spatwaterdicht. Een aluminium disselbak van KoffersenKisten.nl is een bijzonder voordelige keuze. Ook omdat we geen verzendkosten rekenen bij bestellingen die naar adressen in de EU verzonden worden.