Aluminium disselbakken

aluminium transportkoffer aanhangerEen aluminium disselbak beschermt uw spullen zelfs als ze vervoerd worden. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat uw aanhanger of caravan niet te zwaar belast wordt. Maar dit gaat zeker niet ten koste van de bescherming van uw spullen tijdens de reis!

Bij KoffersenKisten.nl ervaart u de volgende voordelen als u een aluminium disselbak of andere koffers en kisten bestelt:

  • Breed aanbod maten en sterktes; altijd een optie voor u
  • Lichtgewicht
  • Roest niet
  • Afsluitbaar met hangsloten/cilindersloten
  • Scherpe prijzen
  • Gratis verzonden
Aluminium disselbakken

De beste bescherming met een roestbestendige disselbak

Alle disselbakken in het online assortiment van KoffersenKisten.nl zijn supersterke aluminium kisten uit de Defender KA64 en Defender KA74 series. Deze kisten staan bekend om hun duurzame en extreem sterke karakter. En dat is wel zo prettig als u breekbare spullen aan uw caravan of aanhanger bevestigt. Ondanks de sterkte van het materiaal wegen deze aluminium kisten niet veel. Als u de disselbak naar de aanhanger of caravan toe draagt, is de klus daardoor niet zwaarder dan strikt noodzakelijk. Dit draagcomfort wordt verder versterkt door de gebruiksvriendelijke handgrepen aan de kisten.

Deze aluminium kisten zijn uitgebreid getest op hoe ze reageren in geval van vallen, regen, stoten of slijtage. Hier bieden de aluminium disselbakken uit de verschillende Defender reeksen uitstekende bescherming tegen. U kunt deze kisten dan ook prima gebruiken wanneer u gaat reizen met audio- en videoapparatuur of gevoelige onderdelen. Zelfs als het weer slecht is kunt u op deze kisten vertrouwen. Ze zijn namelijk gemaakt van anti-magnetisch en roestbestendig aluminium. De sluitingen op de kisten zijn van topkwaliteit, maar als u zich toch zekerder voelt met een hangslot of cilinderslot erop, dan is dat mogelijk met deze disselbakken.

De best passende aluminium disselbak

Alle aluminium kisten in dit gedeelte van onze webshop zijn geschikt om op de dissel van uw caravan of aanhanger te monteren. Ze zullen dan tijdens de gehele reis stevig blijven zitten. Wel heeft u de keuze uit verschillende afmetingen. Deze afmetingen zijn standaardmaten voor de meest gebruikte toepassingen, waardoor het zeer waarschijnlijk is dat u daar ook een disselbak voor uw beoogde doel tussen vindt. De lengte, breedte en hoogte van het interieur van de kisten staat duidelijk vermeld in ons productoverzicht, maar er is een nog eenvoudigere manier om een passende disselbak te vinden.

U kunt namelijk onze kistenconfigurator gebruiken om een disselbak op afmeting te zoeken. Hier kunt u de afmetingen van de inhoud invoeren en “aluminium kisten” in het menu selecteren om tussen onze aluminium kisten te zoeken naar een kist op de gewenste afmeting. De configurator is ook te gebruiken voor de rest van ons ruime assortiment. Wilt u dus een aluminium koffer, een kunststof kist of een kunststof koffer bij uw disselbak hebben om uw spullen te beschermen, bijvoorbeeld voor in de auto of aanhangwagen? Dan kunt u daar ook gewoon de configurator voor gebruiken.

Online aluminium disselbakken kopen

U gaat op reis met een aanhangwagen of caravan en heeft voor sommige breekbare spullen de beste bescherming nodig? Daar kan een aluminium disselbak uit de webshop van KoffersenKisten.nl u bij helpen. Deze gebruiksvriendelijke, duurzame, maar vooral sterke aluminium kisten zorgen ervoor dat de inhoud beschermd wordt tegen schokken of stoten. De aluminium kisten uit de Defender KA74-reeks zijn zelfs spatwaterdicht. Een aluminium disselbak van KoffersenKisten.nl is een bijzonder voordelige keuze. Ook omdat we geen verzendkosten rekenen bij bestellingen die naar adressen in de EU verzonden worden.