Shell Cases

Shell Case - EVA koffers & cases

shell case logo

Shell Cases zijn praktische koffers met een bijzonder stijlvol design. Deze koffers zijn gemaakt van thermogevormd EVA en daarmee slijtvast, duurzaam en lichtgewicht. Van buiten lijken de Shell Cases van Koffersenkisten.nl weliswaar op een elegante uitvoering van een gewone koffer, maar laat u niet misleiden: dit is een buitengewoon betrouwbare koffer die uw producten beschermt en indruk maakt. Ideaal om uw producten te presenteren. Bovendien profiteert u bij Koffersenkisten.nl overal in de EU van gratis levering.

  • Gratis verzending
  • Ruim aanbod; altijd een optie voor uw toepassing
Lees verder...

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Shell Case Model 311 - Leeg

€ 26,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)208

Breedte interieur (mm) 127

Hoogte interieur (mm)84

Shell Case Model 311 - Plukschuim

€ 30,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)208

Breedte interieur (mm) 127

Hoogte interieur (mm)84

Shell Case Model 311 - Pouch & Vakverdelers

€ 32,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)208

Breedte interieur (mm) 127

Hoogte interieur (mm)84

Shell Case Model 320 - Pouch & Vakverdelers

€ 49,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)270

Breedte interieur (mm) 210

Hoogte interieur (mm)75

Shell Case Model 320 - Leeg

€ 37,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)270

Breedte interieur (mm) 210

Hoogte interieur (mm)75

Shell Case Model 320 - Plukschuim

€ 49,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)270

Breedte interieur (mm) 210

Hoogte interieur (mm)75

Shell Case Model 330 - Leeg

€ 59,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)340

Breedte interieur (mm) 237

Hoogte interieur (mm)135

Shell Case Model 330 - Plukschuim

€ 74,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)340

Breedte interieur (mm) 237

Hoogte interieur (mm)135

Shell Case Model 330 - Pouch & Vakverdelers

€ 79,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)340

Breedte interieur (mm) 237

Hoogte interieur (mm)135

Shell Case Model 340 - Leeg

€ 73,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)389

Breedte interieur (mm) 330

Hoogte interieur (mm)140

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gebruiksvriendelijke Shell Cases van hoogwaardig EVA

EVA is de afkorting van etyleenvinylacetaat. Dit is een kunststof die bekend staat om zijn lichte gewicht en zijn slijtvastheid. Dat maakt dat het met een Shell Case van EVA bijzonder makkelijk is om een apparaat of onderdelen daarvan te verplaatsen en dat het materiaal zeer lang meegaat. Het is een zachte en flexibele stof, maar het kan ook heel goed tegen een stootje. Dat is een groot voordeel wanneer de inhoud onderweg met schokken en stoten te maken krijgt, bijvoorbeeld door turbulentie of een hobbelig wegdek. Bovendien is EVA uv-bestendig en neemt het geen vocht op, ook niet aan de binnenzijde.

Al deze eigenschappen maken EVA tot het ideale materiaal voor onze Shell Cases. Deze zijn namelijk vooral bedoeld om kleinere artikelen op een eenvoudige wijze te kunnen vervoeren. Als de inhoud niet al te zwaar is, kunt u deze bijvoorbeeld zelfs als handbagage meenemen. Een Shell Case van Koffersenkisten.nl valt qua uiterlijk namelijk niet op tussen reguliere koffers, al is er duidelijk wat meer aandacht aan het design geschonken dan bij de gemiddelde koffer. We verkopen ook comfortabele ergonomische schouderriemen voor de Shell Case-modellen 330 en 340. Dat maakt het nog makkelijker om uw goederen van de ene naar de andere plek te brengen.

Door hun handzame formaat zijn Shell Cases makkelijk in grotere koffers en kisten te doen. Vervoert u uw product in een Shell Case die vervolgens in een kunststof of aluminium kist gaat? Dan beperkt u het risico op beschadiging van de inhoud tot een absoluut minimum.

Veel opties met ons ruime aanbod aan Shell Cases

We hebben in de webshop van Koffersenkisten.nl een ruim aanbod aan Shell Cases. Voor de toepassing die u in gedachten heeft is er dus altijd wel een passende koffer te vinden. Hiervoor bieden we u modellen aan in uiteenlopende formaten, maar u heeft ook de keuze uit verschillende interieuropties. Zo kunt u de koffers met ons ruime assortiment aan aantrekkelijk geprijsde standaardmodellen toch al behoorlijk aan uw eigen wensen aanpassen. Dat zijn de voordelen van een op maat gemaakte koffer zonder het prijskaartje dat daar normaal gesproken bij komt kijken!

De maten waarin wij onze Shell Cases kunnen leveren zijn uiteraard gebaseerd op de afmetingen van de artikelen die er regelmatig mee vervoerd worden. Daarnaast heeft u bij veel modellen de keuze tussen drie verschillende interieuropties: leeg, met plukschuim of met vakverdelers. Vakverdelers zijn handig als u een aantal kleinere onderdelen tegelijk wilt vervoeren, bijvoorbeeld losse lampen of lenzen van camera’s. De vakverdelers scheiden de losse onderdelen van elkaar, zodat ze elkaar niet bekrassen of op een andere manier beschadigen. Een koffer met plukschuim is handig voor het kleinste werk, zoals bouten, schroeven of kleine gereedschappen, maar ook kleine camera's, telefoons of afstandbedieningen. Hiermee creëert u in feite uw eigen interieur.

Lege koffers zijn ideaal voor grotere apparaten. Komt het formaat van de inhoud precies overeen met dat van de Shell Case? Dan is een lege Shell Case de perfecte manier om uw spullen te vervoeren. Hoewel deze Shell Cases geschikt zijn voor professioneel gebruik, kunt u ze natuurlijk ook gewoon gebruiken als koffer voor uw vakantiespullen.

Standaardmaat Shell Case of koffer op maat?

Zoals gezegd hebben we Shell Cases in verschillende afmetingen voor u in de aanbieding. Dit zijn veelgebruikte standaardmaten en daarom is het een goed idee om eerst eens hier te kijken voordat u een koffer op maat laat maken. Vooral omdat het bij ons niet veel moeite kost om een koffer in de juiste maat te vinden. In ons productoverzicht staan duidelijk de afmetingen in millimeters aangegeven. Maar u kunt ook gebruik maken van onze kofferconfigurator, waarmee u een Shell Case op afmeting zoeken kunt. We leggen u graag uit hoe dat werkt.

Wanneer u op “zoeken op afmeting” heeft geklikt, komt u meteen in een scherm terecht waar u de afmetingen kunt invoeren van de spullen die u vervoeren wilt. Voert u deze in en kiest u de categorie “Shell Cases”, dan ziet u meteen welke koffers we in deze categorie in de gewenste maat hebben. Ondanks ons grote assortiment kan het voorkomen dat de configurator geen resultaten geeft. Geef dan nog niet op, want dat betekent nog niet automatisch dat een maatwerk koffer noodzakelijk is. Misschien hebben we tussen onze kunststof koffers, aluminium koffers, kunststof kisten, aluminium kisten en rackproducten nog wel de perfecte verpakking voor u. Daar werkt deze tool namelijk ook voor.

Online Shell Cases kopen

Shell Cases combineren de bescherming van een professionele koffer of kist met het gemak van een koffer zoals u die in uw vrije tijd zou gebruiken. Bovendien is het een koffer waarmee uw producten een goede eerste indruk maken. Door de vele interieuropties heeft u zelfs met ons standaardassortiment een breed scala aan manieren om uw goederen een beschermde en stijlvolle overtocht te geven. En vliegt uw product met u mee? Dan kunt u deze met een Shell Case gewoon zo meenemen als u dat met uw gewone handbagage zou doen.

Bent u eerder op zoek naar een grote, robuuste koffer of kist van aluminium of kunststof? Dan is Koffersenkisten.nl eveneens de ideale webshop voor u. We staan bekend om onze goede service, onze onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding en onze snelle levering. Die levering geschiedt zelfs zonder kosten naar ieder adres binnen de EU. Reden genoeg dus om eens een kijkje te nemen in onze webshop. We helpen u graag met het beschermde transport van uw goederen.