19 inch racks

19 inch racks

Zoekt u een sterk en duurzaam 19 inch rack om uw apparatuur maximaal te beschermen? Dan bent u bij Koffersenkisten.nl aan het juiste adres. Koffersenkisten.nl is de site voor de beste kwaliteit 19 inch racks. Uiteraard heeft dit betrekking op de kwaliteit van de producten zelf, maar zeker ook op de service die wij bieden. We bieden u:

Zoekt u een 19 inch rack met wielen? Kijk dan hier >>

Lees verder...

7 artikel(en)

per pagina

SKB 10U Roto Rack

€ 287,00 incl. BTW

SKB 12U Roto Rack

€ 306,00 incl. BTW

SKB 2U Roto Rack

€ 180,00 incl. BTW

SKB 3U Roto Rack

€ 190,00 incl. BTW

SKB 4U Roto Rack

€ 200,00 incl. BTW

SKB 6U Roto Rack

€ 238,00 incl. BTW

SKB 8U Roto Rack

€ 267,00 incl. BTW

7 artikel(en)

per pagina

Sterke, duurzame 19 inch racks

In de muziekbranche en de IT-sector worden 19 inch racks veel gebruikt. Een 19 inch rack is namelijk de ideale manier om uw mengpaneel, server, voorversterker of andere audio- en videoapparatuur ook tijdens gebruik de beste bescherming te bieden. En bent u klaar met het gebruik? Dan kunt u de kunststof behuizing van het rack afsluiten en uw apparatuur goed beschermd naar de volgende bestemming brengen. Veel muzikanten, dj’s en geluidstechnici zweren bij dit soort rackproducten, omdat deze transportkisten hun apparaten zowel op het podium tijdens het optreden als bij het transport naar de volgende locatie van de tour tegen beschadigingen beschermen.

Racks worden vaak gebruikt om kostbare spullen met breekbare onderdelen te vervoeren. Daarbij heeft u transportkisten nodig die sterk en duurzaam zijn. Koopt u uw 19 inch racks online bij KoffersenKisten.nl, dan kunt daarop rekenen. We verkopen namelijk uitsluitend rackproducten van de Amerikaanse fabrikant SKB, die bekend staat om zijn duurzame rotatiegegoten koffers en kisten. Die duurzaamheid blijkt ook wel uit de levenslange garantie die SKB op al zijn 19 inch racks biedt. De behuizing is van buitengewoon stevig kunststof, waardoor uw spullen geen schade op kunnen lopen door bijvoorbeeld schokken, stoten of regen.

Aan uw gebruiksgemak heeft SKB eveneens gedacht. De heavy duty handgrepen voldoen aan militaire normen en maken het eenvoudig om de racks te verplaatsen. Ook het stapelen gaat zeer gemakkelijk. Zijn de racks eenmaal gestapeld, dan blijven ze ook stevig staan. Bovendien worden alle ijzerwaren die u nodig heeft voor rackinbouw met de 19 inch racks meegeleverd.

De juiste maat rack voor uw apparatuur

Versterkers, mengpanelen en servers hebben vaak gestandaardiseerde afmetingen. Dat maakt het voor u voordelig om voor een goede prijs aan de stevigste racks te komen. In de meeste gevallen kunt u namelijk een 19 inch rack in een standaardmaat kopen en hoeft u geen maatwerk rack aan te schaffen met alle extra kosten die daarbij komen. Bij KoffersenKisten.nl hebben we een zeer ruim aanbod aan Roto Racks, Shock Racks en andere rackproducten in verschillende soorten en maten. Vindt u bij ons een rack in de gewenste afmetingen? Dan heeft u alle benodigde bescherming voor een bijzonder gunstige prijs.

Onze kistenconfigurator is een handige tool om u te helpen een rack in de juiste afmetingen te vinden. Met deze configurator kunt u namelijk een rack op afmeting zoeken door de afmetingen van de inhoud in millimeters in te voeren. Selecteert u daarna de optie “rack producten” uit het menu, dan gaat de tool meteen op zoek naar een rack met de juiste afmetingen en kunt u deze met een paar muisklikken bestellen. Eenvoudiger kan het niet.

Heeft u naast een 19 inch rack nog andere soorten koffers en kisten nodig? Dan kunt u op hetzelfde gedeelte van onze webshop ook kunststof kisten, aluminium koffers, aluminium kisten en kunststof koffers op afmeting zoeken.

Online 19 inch rack kopen

Is een 19 inch rack de beste oplossing voor het vervoer van uw spullen? Dan kunt u bij KoffersenKisten.nl voor een goede prijs de beste SKB racks online kopen. Dat houdt niet op bij de producten zelf: we verzenden uw bestelling gratis naar ieder gewenst adres binnen de EU.