Specials en Gig Rigs

Specials en Gig Rigs

De specials en Gig Rigs van SKB brengen de scherpe aanschafprijs van transportracks in standaardmaten samen met gespecialiseerde bescherming voor high-end audioapparatuur en computers. Zo kunt u uw spullen voor een gunstige prijs beschermen tegen de risico’s waar de onderdelen tijdens vervoer mee te maken krijgen.

KoffersenKisten.nl biedt u de volgende voordelen wanneer u uw specials en Gig Rigs hier bestelt:

  • Gratis verzending naar alle adressen in de EU
  • Geproduceerd door SKB en daarom van topkwaliteit
  • Op alle SKB specials en Gig Rigs is levenslange garantie van toepassing
  • Bij KoffersenKisten.nl bent u altijd voordelig uit
Lees verder...

10 artikel(en)

per pagina

SKB 12U pop-up rack

€ 308,00 incl. BTW

SKB Gig Rig

€ 703,00 incl. BTW

SKB Gig Safe

€ 376,00 incl. BTW

SKB koffer voor computergebaseerde audio-/videocontroller en presentatie

€ 361,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)591

Breedte interieur (mm) 597

Hoogte interieur (mm)451

SKB koffer voor computergebaseerde audio-/videocontroller en presentatie

€ 309,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)591

Breedte interieur (mm) 597

Hoogte interieur (mm)540

SKB Mighty '07 Gig Rig

€ 872,00 incl. BTW

SKB Mighty Gig Rig uitbreider

€ 414,00 incl. BTW

SKB rotatiegegoten koffer voor rackuitbreiding met wielen

€ 443,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)660

Breedte interieur (mm) 648

Hoogte interieur (mm)381

SKB Studio Flyer 2U

€ 313,00 incl. BTW

SKB Studio Flyer 4U

€ 392,00 incl. BTW

10 artikel(en)

per pagina

De beste bescherming voor uw gespecialiseerde apparatuur

Als u reist met een gespecialiseerd mengpaneel of een audio-interface waarvan de afmetingen afwijken van de standaard lijkt een maatwerk transportkist misschien de enige optie voor een schadevrij transport. Koffersenkisten.nl biedt u echter de mogelijkheid om veel voordeliger toch de best mogelijke bescherming voor uw rackapparatuur aan te schaffen. Tussen onze specials en Gig Rigs vindt u verschillende producten die zowel het vervoer als het gebruik van uw kostbare apparatuur eenvoudiger maken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook zorgeloos op reis met een extra diep mengpaneel of dat ene kwetsbare effectenrack dat zo typerend is voor het geluid dat u nastreeft.

De specials en Gig Rigs in het assortiment van KoffersenKisten.nl zijn allemaal afkomstig van het Amerikaanse SKB. Deze fabrikant staat bekend om zijn hoogwaardige transportkisten en opbergkisten. U kunt op deze producten vertrouwen en dat bewijst SKB onder meer door levenslange garantie op al hun harde kunststof producten te bieden. Deze specials en Gig Rigs zijn gemaakt van zeer sterk polyethyleen, waardoor uw spullen ook tijdens een reis over een ruige ondergrond heel blijven. Het gemak van draagbare studioapparatuur vervoeren wordt zo flink vergroot. Ook omdat voor de stevige, duurzame behuizing lichtgewicht kunststof gebruikt is.

Specials en Gig Rigs met ultiem gebruiksgemak

Bescherming is niet het enige waarom SKB koffers en kisten op zoveel waardering kunnen rekenen. Ze worden ook geroemd om hun gebruiksgemak. Juist bij zulke gespecialiseerde koffers en kisten als specials en Gig Rigs is dit een belangrijke factor. Bij de SKB Mighty ’07 Gig Rig staat het mengpaneel bijvoorbeeld al meteen op de juiste hoogte als u hem opent. En de Studio Flyer heeft een handig verstelbaar compartiment voor uw laptop, wat voor opnamen op locatie een uitstekende oplossing is. Het verplaatsen wordt, afhankelijk van het model, vereenvoudigd door onder meer zwenkwielen en een trekhandgreep.

Onze kistenconfigurator maakt het gemakkelijk om snel de juiste special, Gig Rig of andere transportkist bij uw apparatuur te vinden. Als u de afmetingen weet kunt u daarmee namelijk een koffer of kist op afmeting zoeken. Al onze specials en Gig Rigs vallen onder “rack producten”, dus als u die optie selecteert bij de zoekopdracht, ziet u meteen welke producten bij uw apparaten passen. U kunt onze configurator ook gebruiken voor de rest van ons assortiment.

Specials en Gig Rigs online kopen

Onze specials en Gig Rigs bieden u het gemak en de perfecte bescherming van een maatwerk oplossing voor een prijs die eerder bij een standaardassortiment past. Bovendien leveren wij gratis op ieder adres dat binnen de Europese Unie ligt. Bij KoffersenKisten.nl betaalt u dus nooit te veel voor een koffer of kist die de perfecte optie is voor hoe u hem wilt gebruiken.