Soft Racks

Soft Racks

Soft Racks zijn zachte koffers met ritssluiting voor het transport van elektronische apparatuur. Deze soepele koffers zijn bijzonder prettig met de hand te dragen en daarmee een uitstekende keuze voor lichtere geluidsapparatuur. Ondanks hun zachte buitenzijde bieden deze rackproducten toch de nodige bescherming voor uw kostbare elektronica.

Een groot voordeel van Soft Racks is hun draagbaarheid. Bestelt u uw Soft Racks bij KoffersenKisten.nl, dan ervaart u daarnaast de volgende voordelen:

  • Gratis verzending naar ieder EU-adres
  • De bewezen topkwaliteit van het merk SKB
  • Aantrekkelijke prijzen
Lees verder...

2 artikel(en)

per pagina

SKB 1U zachte rack koffer

€ 70,00 incl. BTW

SKB 2U zachte rack koffer

€ 84,00 incl. BTW

2 artikel(en)

per pagina

Zachte transportkoffers met een groot gebruiksgemak

Op het eerste gezicht lijkt het misschien alsof onze Soft Racks alleen maar handig mee te nemen zijn. Onder de nylon buitenzijde vindt u echter een houten kern die de inhoud beschermt tegen de ergste schokken of stoten. Deze bescherming is al meer dan voldoende voor de meeste kleine apparaten die voor rackmontage bedoeld zijn, maar ook voor testapparatuur zijn de Soft Racks van SKB een prima keuze. Het interieur van deze rackproducten is 14,8 inch (368,3 millimeter) diep en daar past het grootste deel van de meest gebruikte draadloze systemen makkelijk in.

Een belangrijke reden om voor een Soft Rack in plaats van een steviger 19 inch rack of een robuust Shock Rack te kiezen is het gebruiksgemak. Alle Soft Racks hebben een verstelbare schouderriem en een zachte lushandgreep die een ergonomisch verantwoord vervoer mogelijk maken. Verder hebben Soft Racks, in tegenstelling tot harde kunststof racks, voorvakken en binnenvakken waar u de accessoires in kunt vervoeren die nodig zijn om de apparatuur te laten werken. Deze vakken zijn groot genoeg voor kabels, bodypacks of de antennes van draadloze microfoons. Net als de beklede voor- en achterkleppen zijn de vakken uitgerust met heavy duty rittsluitingen.

Bescherming met draagbaarheid als speerpunt

KoffersenKisten.nl is uw specialist in koffers en kisten waarmee u uw breekbare spullen veilig van A naar B kunt brengen. Rackproducten zijn daar een belangrijk onderdeel van, omdat deze hele specifieke bescherming bieden waar professionals in de muziekbranche graag gebruik van maken. Dat gaat om geluidstechnici, maar ook om muzikanten en dj’s. Met onze rackproducten kunnen zij hun audioapparatuur beschermen als er iets of iemand tegenaan stoot. Onze kunststof racks bieden betrouwbare bescherming, maar wegen in hun draagbaarheid niet op tegen het gemak van de Soft Cases uit ons assortiment. Dit is dan ook een speerpunt geweest in het ontwerp van de zachte koffers.

We bieden deze Soft Cases in verschillende maten aan. U kunt natuurlijk door ons assortiment heen bladeren en de specificaties zorgvuldig nalezen, maar snel een koffer op afmeting zoeken is bij ons ook mogelijk. In onze configurator geeft u de afmetingen van de inhoud door, vervolgens kiest u in het menu voor “rack producten” en u ziet meteen of er een Soft Case in deze maat beschikbaar is. Is dat niet het geval, dan ziet u direct of er wel andere rackproducten in die afmetingen zijn.

Soft Racks online kopen

Soft Racks houden het midden tussen gigbags en transportkoffers. Het gebruiksgemak van deze zachte koffers is ongeëvenaard en ook de kwaliteit is dik in orde, omdat we bij KoffersenKisten.nl uitsluitend Soft Racks van het topmerk SKB verkopen.