19 inch Shallow Racks

19 inch Shallow Racks

19 inch Shallow Racks zijn 19 inch racks die minder diep zijn dan de standaard modellen, maar verder aan dezelfde hoogwaardige specificaties voldoen. Voor video- en audioapparatuur waarvan de hoogte beperkt is bieden deze rackproducten optimale bescherming, zowel bij het transport als tijdens gebruik. Deze racks zijn zeer in trek bij muzikanten en beeld- en geluidstechnici.

Als een Shallow Rack de juiste keuze voor uw apparatuur is, biedt KoffersenKisten.nl u de volgende voordelen:

  • Gratis verzending naar Nederland en overal elders in de EU
  • Kwaliteitsmerk SKB
  • Levenslange garantie vanuit SKB
  • Aantrekkelijke prijzen
Lees verder...

4 artikel(en)

per pagina

SKB rotatiegegoten 2U Shallow Rack

€ 166,00 incl. BTW

SKB rotatiegegoten 3U Shallow Rack

€ 175,00 incl. BTW

SKB rotatiegegoten 4U Shallow Rack

€ 195,00 incl. BTW

SKB rotatiegegoten 6U Shallow Rack

€ 227,00 incl. BTW

4 artikel(en)

per pagina

Handige Shallow Racks voor video- en audioapparatuur

Het interieur van alle rackproducten in deze categorie van onze webshop is 19 inch breed, oftewel 483 millimeter. Deze lengte is gekozen omdat die zo standaard is daarmee een groot aantal toepassingen mogelijk is. De lengte en breedte van de verschillende soorten racks loopt echter uiteen. Shallow Racks zijn daarin herkenbaar aan hun beperkte hoogte. Het hoogste model, het SKB 6U Shallow Rack, heeft een interieur dat 267 millimeter hoog is. Het laagste model is het SKB 2U Shallow Rack, waarvan het interieur niet meer dan 89 millimeter hoog is. Hiermee kunt u bijvoorbeeld bepaalde effectenracks, draadloze microfoonsystemen, stroomregelaars of cd- en dvd-spelers schadevrij vervoeren.

Dit soort apparatuur bevat meestal componenten die vrij kwetsbaar zijn en die mogen tijdens de reis niet beschadigd raken. Toch biedt een 19 inch rack meer dan alleen bescherming tijdens het reizen met de apparatuur. Tijdens gebruik kunnen de apparaten ook met risico’s te maken krijgen, als het er op het podium wild aan toe gaat bijvoorbeeld. Ook dan kunt u rekenen op de bescherming van onze 19 inch Shallow Racks. En als de opname of het optreden klaar is, kunt u het voordeksel snel en gemakkelijk op het rack plaatsen en de spullen weer inladen.

Alle Shallow Racks zijn uitgerust met stapelribben die in elkaar grijpen. Daardoor kunt u verschillende racks op elkaar plaatsen zonder dat ze onderweg gaan verschuiven.

Shallow Racks van SKB: duurzaam en buitengewoon sterk

De Shallow Racks in het assortiment van KoffersenKisten.nl zijn allemaal afkomstig van SKB, een Amerikaanse fabrikant die op flink wat aanzien kan rekenen. Dat komt grotendeels door het duurzame en buitengewoon sterke karakter van de rotatiegegoten behuizingen van alle rackproducten, koffers en kisten van het merk. De Shallow Racks zullen lang meegaan en al die tijd uw kwetsbare elektronica beschermen tegen stoten en schokken. Ook water dringt niet door de kisten heen, waardoor ook regen en vocht geen bedreiging voor de inhoud is.

Met de vele standaardmaten waarin de rackproducten van SKB beschikbaar zijn kunt u voor een scherpe prijs het vervoer van uw spullen regelen. In onze kistenconfigurator kunt u snel het rack vinden dat u nodig heeft. Hier kunt u namelijk uw racks op afmeting zoeken. Kiest u in het menu voor “rack producten”, dan zoekt de configurator ook naar andere rackproducten en dat is handig als uw apparatuur toch te hoog blijkt voor een Shallow Rack.

Online Shallow Racks kopen

Passen uw spullen perfect in een Shallow Rack van SKB? Dan is er eigenlijk geen betere optie voor de bescherming van de kwetsbare delen van uw apparatuur. Bij KoffersenKisten.nl kunt u deze Shallow Racks voor een aantrekkelijke prijs online kopen. Bovendien worden ze gratis verzonden als het opgegeven adres binnen de EU is.