19 inch racks - met wielen

19 inch racks met wielen

19 inch racks met wielen maken het verplaatsen van zware audio- en videoapparatuur een stuk eenvoudiger. Bij KoffersenKisten.nl kunt u terecht voor verschillende rollende Roto Racks die makkelijk naar hun bestemming te rollen, maar ook stabiel te stapelen zijn. Al onze 19 inch racks met wielen zijn van topkwaliteit.

Verder profiteert u bij KoffersenKisten.nl van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending naar ieder adres in de EU
  • Alle 19 inch racks met wielen zijn van het gerenommeerde merk SKB
  • SKB biedt levenslange garantie op al zijn rackproducten
  • KoffersenKisten.nl biedt een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
Lees verder...

3 artikel(en)

per pagina

SKB 4U rollend Roto Rack

€ 264,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)483

Breedte interieur (mm) 476

Hoogte interieur (mm)178

SKB 6U rollend Roto Rack

€ 288,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)483

Breedte interieur (mm) 476

Hoogte interieur (mm)267

SKB 8U rollend Roto Rack

€ 332,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)483

Breedte interieur (mm) 476

Hoogte interieur (mm)356

3 artikel(en)

per pagina

Vervoer gemakkelijk uw audioapparatuur

Versterkingssystemen, geluidseffectenprocessors, mengpanelen en allerlei andere zware audioapparatuur moeten vaak met muzikanten en dj’s mee op tournee. Deze spullen van de ene naar de andere locatie brengen is niet altijd even eenvoudig. De apparaten wegen veel en zijn daarom niet altijd te tillen. Verder is deze apparatuur vaak kwetsbaar. Als er veel activiteit op het podium of in de opnamestudio is, hebben de spullen daarom zelfs dan bescherming nodig. Een 19 inch rack met wielen is dan de ideale oplossing. De robuuste behuizing van rotatiegegoten LLDPE polyethyleen kan zeer goed tegen schokken en door de wielen onder de racks rijdt u uw spullen makkelijk naar de plaats van bestemming toe.

Het ideale 19 inch rack met wielen brengt een optimale bescherming tegen schokken of stoten en een groot gebruiksgemak bij elkaar. SKB is zich daarvan bewust en heeft er daarom bij het ontwerp van zijn 19 inch racks met wielen rekening mee gehouden dat u ze zo gemakkelijk mogelijk mee kunt nemen. Zo zijn deze kunststof kisten bijvoorbeeld uitgerust met een comfortabele soft-touch trekhandgreep waarmee ze in een handige transporttrolley veranderen. Dat scheelt flink wat belasting voor uw rug: u hoeft niet meer diep te bukken om de racks vooruit te rijden. U kunt ze gewoon achter u aan rijden. Een ergonomisch verantwoord ontwerp dus.

Deze racks worden vaak op elkaar gestapeld om de laadruimte optimaal te benutten. De wielen doen niets af aan de stapelbaarheid van de Roto Racks. Ze blijven stevig op elkaar staan en worden dus zelfs tijdens een uitzonderlijk ruige rit of vlucht goed beschermd.

Snel een 19 inch rack met wielen in de juiste afmeting vinden

Met standaardmaten komt u in het geval van onze rackproducten al een heel eind. Het formaat van voorversterkers en mengpanelen is meestal namelijk gestandaardiseerd, waardoor u met 19 inch racks in standaardafmetingen al in een groot deel van de mogelijke toepassingen voorziet. We houden er bij KoffersenKisten.nl een ruim aanbod aan rackproducten voor muzikanten en geluidstechnici op na. Een veilige overtocht van uw spullen kunt u dus wel aan onze producten overlaten.

Om u te helpen de juiste racks voor uw apparaten te vinden kunt u gebruik maken van onze kistenconfigurator. Hier kunt u snel een 19 inch rack op afmeting zoeken door de maten van de inhoud in millimeters in te voeren. Deze configurator is overigens ook te gebruiken voor onze kunststof kisten, aluminium kisten, kunststof koffers en aluminium koffers.

Online 19 inch racks met wielen kopen

Wilt u uw zware audioapparatuur zo gemakkelijk mogelijk van uw bus of vrachtwagen naar het podium of de opnameruimte verplaatsen? Dan is een SKB 19 inch rack met wielen het juiste product voor u. We versturen deze transportkisten gratis naar ieder adres in de Europese Unie.