Accessoires

Accessoires voor rackproducten

De rack accessoires in de webshop van KoffersenKisten.nl helpen u om uw Shock Racks, Soft Racks en 19 inch racks zo efficiënt mogelijk in te zetten. Hier vindt u onder meer railsets voor de montage van uw racks en bevestigingsmiddelen voor rackinbouw. Al onze accessoires zijn van SKB, hetzelfde topmerk als onze rackproducten. Binnen de EU rekenen we geen verzendkosten.

Lees verder...

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

SKB 10U achterrailset

€ 59,00 incl. BTW

SKB 12U achterrailset

€ 70,00 incl. BTW

SKB 20 inch steunrails

€ 158,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)495

Breedte interieur (mm) 51

Hoogte interieur (mm)32

SKB 24 inch steunrails

€ 158,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)584

Breedte interieur (mm) 51

Hoogte interieur (mm)32

SKB 30 inch steunrails

€ 175,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)749

Breedte interieur (mm) 51

Hoogte interieur (mm)32

SKB 4U achterrailset

€ 33,00 incl. BTW

SKB 6U achterrailset

€ 36,00 incl. BTW

SKB 8U achterrailset

€ 44,00 incl. BTW

SKB A/V-legplank voor Mighty GigRig

€ 169,00 incl. BTW

SKB bevestigingsmiddelen voor rackinbouw

€ 29,00 incl. BTW

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Soorten accessoires voor rackproducten

Met onze rackproducten beschermt u uw versterkers, effectenapparatuur, draadloze systemen en andere video- en audioapparatuur. Bovendien wordt het vervoer van deze spullen een stuk veiliger en makkelijker wanneer u een van de rackproducten uit de webshop van KoffersenKisten.nl gebruikt. Het kan echter voorkomen dat u extra accessoires voor uw rackproducten nodig heeft om ervoor te zorgen dat ze werken zoals u wilt. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. We hebben verschillende soorten railsets voor u in de aanbieding. Daar zitten achterrailsets bij voor modellen racks die deze niet standaard hebben en verzinkt stalen steunrailsets die uw rack in staat stellen om meer gewicht te dragen.

Stuurt u uw audio- of videoapparatuur aan met een laptop? Dan hoeft u niet per se op zoek naar een tafel en maar hopen dat die past, want met de A/V legplank van SKB met scharende scharnieren kunt u de laptop precies zo plaatsen als u het beste uitkomt. Het oppervlak van de legplank is uitgerust met klittenband, waardoor u uw laptop stevig op de plank vast kunt zetten. Dat is wel zo prettig als mensen om uw console heen tegen de apparaten aan kunnen stoten. De SKB A/V legplank voor de Mighty GigRig is eventueel ook te gebruiken voor losse monitoren of projectors.

Wilt u er zeker van zijn dat alle racks goed blijven zitten? Met de bevestigingsmiddelenset van SKB weet u dat de bouten, moeren en klemmen perfect passen bij de rackproducten die u van SKB gebruikt. Deze set is ook een prima keuze als u vindt dat de bevestigingsmiddelen die bij uw SKB racks geleverd zijn aan vervanging toe zijn.

Voor welke racks zijn deze accessoires geschikt?

In onze webshop hebben we zo duidelijk mogelijk inzichtelijk gemaakt voor welke racks van SKB de accessoires precies te gebruiken zijn. Bij accessoires die slechts geschikt zijn voor een beperkt aantal Shock Racks, 19 inch racks en Soft Racks staat dit duidelijk aangegeven in de productinformatie. Ook de afmetingen die bij de steunrailsets in ons productoverzicht staan helpen u bij het maken van de best passende keuze voor uw rackproducten. Komt u er niet uit? Leg dan uw probleem voor aan onze klantenservice. We helpen u graag om de perfecte accessoires bij uw racks uit te zoeken.

Online accessoires voor rackproducten kopen

Bij KoffersenKisten.nl helpen we u met het schadevrije vervoer van uw kostbare goederen. Onze kunststof kisten, kunststof koffers, aluminium kisten, aluminium koffers en rackproducten zijn daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van, maar ook sloten en andere accessoires dragen bij aan een succesvol transport van uw spullen. U vindt daarom een aantal uiterst nuttige accessoires in onze webshop. Hiermee wordt het nog gemakkelijker om onze koffers en kisten te gebruiken.