Shock Racks - 30" diep

Shock Racks - 30" diep

De 30 inch diepe Shock Racks van SKB zijn de Shock Racks met de diepste inbouwdiepte die we bij KoffersenKisten.nl verkopen. Net als alle andere Shock Racks zijn deze transportkisten waterdicht, stofdicht, hittebestendig en beschermen ze zelfs tegen chemicaliën. Wie ervoor wil zorgen dat zijn elektronica met breekbare onderdelen onbeschadigd van A naar B komt, kan op deze robuuste Shock Racks vertrouwen.

Is een Shock Rack met een diepte van 30 inch de kunststof kist die u nodig hebt? Bij KoffersenKisten.nl profiteert u onder meer van:

  • Gratis verzending naar elk adres in de EU
  • De absolute topkwaliteit van de fabrikant SKB
  • Levenslange garantie op alle kunststof SKB producten
  • Een uiterst gunstige prijs-kwaliteitverhouding
Lees verder...

10 artikel(en)

per pagina

SKB 30 inch diep 10U Roto Shock Rack

€ 2.680,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)483

Breedte interieur (mm) 760

Hoogte interieur (mm)445

SKB 30 inch diep 4U Roto Shock rack

€ 2.268,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)483

Breedte interieur (mm) 760

Hoogte interieur (mm)178

SKB 30 inch diep 6U Roto Shock Rack

€ 2.350,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)483

Breedte interieur (mm) 760

Hoogte interieur (mm)267

SKB 30 inch diep 8U Roto Shock Rack

€ 2.421,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)711

Breedte interieur (mm) 483

Hoogte interieur (mm)356

SKB 3U statisch Shock Rack

€ 2.013,00 incl. BTW

SKB 3U uitklapbaar 30 Inch Shock Rack

€ 2.691,00 incl. BTW

SKB 4U statisch Shock Rack

€ 2.080,00 incl. BTW

SKB 4U statisch Shock Rack

€ 2.118,00 incl. BTW

Breedte interieur (mm) 483

Hoogte interieur (mm)222

SKB 4U uitklapbaar 30 Inch Shock Rack

€ 2.835,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)483

Breedte interieur (mm) 610

Hoogte interieur (mm)134

SKB 5U uitklapbaar 30 Inch Shock Rack

€ 2.966,00 incl. BTW

10 artikel(en)

per pagina

De voordelen van een 30 inch diep Shock Rack

De naam van Shock Racks belooft dat ze hun inhoud tegen de schadelijke effecten van schokken beschermen. Dat is ook zeker waar: de rotatiegegoten polyethyleen behuizing en de elastomerische schokdempers helpen mee aan een heelhuidse overtocht van uw apparatuur. Maar de duurzame, robuuste Shock Racks van SKB bieden u nog veel meer bescherming. In deze waterdichte kunststof kisten blijft uw apparatuur veilig voor vocht, uv-straling, extreme temperaturen en stof. Bij veel van onze 30 inch diepe Shock Racks is het bovendien mogelijk om extra schokdempers te voegen als de situatie daarom vraagt. Deze transportkisten zijn dus ideaal om uw kostbare spullen heel te houden.

SKB Shock Racks zijn bijvoorbeeld erg populair in de muziekbranche. Op tournee moeten dj’s, muzikanten en hun geluidstechnici vaak dure apparatuur meenemen, zoals versterkers, speakers, mengpanelen, draadloze systemen en soms zelfs complete lichtinstallaties. Door het stevige karakter van Shock Racks hoeft u zich geen zorgen te maken of uw spullen na de reis tussen twee steden nog wel heel zijn. Er zijn zelfs rackproducten die u om uw voorversterkers, effectenracks of workstations heen kunt laten zitten om ook tijdens de optredens of opnamen voor zoveel mogelijk bescherming te kunnen zorgen.

Deze voordelen ervaart u natuurlijk ook als u andere kwetsbare apparaten gebruikt, zoals drones, videocamera’s en computeronderdelen. Voor laptops hebben we speciale laptopkoffers van SKB in de aanbieding.

30 inch diepe Shock Racks online kopen

Gebruiksgemak is ook een belangrijke factor als u op zoek bent naar een goed Shock Rack. Als de kist bijna niet naar zijn plek te dragen is, heeft u er immers alsnog niets aan. Ondanks hun robuuste karakter is de behuizing van SKB Shock Racks opvallend licht, waardoor er zo min mogelijk kilo’s aan het totaalgewicht toegevoegd worden. Er zijn ook modellen waar u verwijderbare zwenkwielen op kunt monteren om het verplaatsen van uw spullen zo eenvoudig mogelijk te maken. Als dit kan, zullen deze wielen standaard met het Shock Rack meegeleverd worden.

Verder heeft u bij KoffersenKisten.nl de keuze uit Shock Racks in verschillende standaardmaten. Deze afmetingen zijn gebaseerd op apparatuur die er vaak mee vervoerd wordt. Er is dus een grote kans dat ook uw spullen erin passen. Wilt u dat snel zeker weten? Gebruik dan onze kistenconfigurator. Het enige wat u hier hoeft te doen is de afmetingen invoeren van de spullen die u wilt vervoeren. Kiest u voor “rack producten”, dan krijgt u meteen te zien of er een Shock Rack in die maat beschikbaar is. Dat is voor u veel voordeliger dan een maatwerk kist!

Koop uw 30 inch diepe Shock Rack vandaag nog bij KoffersenKisten.nl en profiteer direct van onze aantrekkelijke prijzen en gratis levering!