Shock Racks - 28" diep

Shock Racks - 28" diep

De 28 inch diepe Shock Racks van SKB bieden uw breekbare apparatuur optimale bescherming tegen schokken en stoten, maar ook tegen water, vocht, stof en zelfs chemische vloeistoffen. Deze heavy-duty Shock Racks zijn hiermee onmisbaar om met uw spullen te reizen zonder u zorgen te hoeven maken om beschadigingen. De inbouwdiepte van deze rackproducten is 28 inch, wat neerkomt op 711 millimeter.

Voor deze en andere robuuste Shock Racks biedt KoffersenKisten.nl een aantal belangrijke voordelen:

  • Gratis verzending naar ieder adres in de Europese Unie
  • De bewezen topkwaliteit van SKB
  • Levenslange garantie
  • Eerlijke prijzen
Lees verder...

4 artikel(en)

per pagina

SKB 28 inch diep 10U Roto Shock Rack

€ 2.941,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)483

Breedte interieur (mm) 730

Hoogte interieur (mm)445

SKB 28 inch diep 4U Roto Shock rack

€ 2.465,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)441

Breedte interieur (mm) 314

Hoogte interieur (mm)114

SKB 28 inch diep 6U Roto Shock Rack

€ 2.612,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)483

Breedte interieur (mm) 730

Hoogte interieur (mm)267

SKB 28 inch diep 8U Roto Shock Rack

€ 2.683,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)483

Breedte interieur (mm) 730

Hoogte interieur (mm)356

4 artikel(en)

per pagina

Robuuste rotatiegegoten Shock Racks voor een veilig transport

Het vervoeren van apparatuur is een klus die met veel zorg uitgevoerd moet worden. Een van de belangrijkste onderdelen van dat vervoer is een goede bescherming. Zonder zulke bescherming zit u met het risico dat uw servers, mengpanelen, computerkasten en versterkersystemen beschadigd op hun bestemming aankomen. Met de SKB 28 inch diepe Shock Racks uit onze webshop verkleint u het risico op dit soort beschadigingen. De rotatiegegoten behuizing van deze Shock Racks is robuust, duurzaam, stofdicht en waterdicht. Schokken worden opgevangen door de schokdempers van elastomeer. Wie op zoek is naar waterdichte kisten voor een veilig transport van elektronische apparatuur kan dus op de Shock Racks van SKB vertrouwen.

Alle 28 inch diepe Shock Racks uit ons assortiment zijn uitgerust met een aanpasbaar rails conversiesysteem (ARCS). Dit revolutionaire systeem stelt u in staat om de rackbreedte tot een halve inch (127 millimeter) breder of smaller te maken. Bovendien kunnen de adapterrails van 3/16 inch met schroefdraad aangepast worden naar rails van 7/32 inch met gaten of vierkanten waar kooimoeren doorheen kunnen. Verder is er rekening mee gehouden dat de Shock Racks makkelijk te verplaatsen moeten zijn. Zwenkwielen worden meegeleverd en kunnen makkelijk aan de kisten bevestigd worden. Ook met die wielen eraan zijn deze Shock Racks stabiel te stapelen.

Voordelige schokbestendige transportkisten

Shock Racks met een diepte van 28 inch zijn voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Geluidstechnici en muzikanten gebruiken ze vaak voor hun versterkersystemen, interfaces en effectenracks, maar ook voor de IT-branche kunnen ze handig zijn. Voor servers die dieper zijn dan gebruikelijk, zoals die van Dell of Compaq, zijn dit de ideale transportkisten. Omdat deze kisten zo’n breed toepassingsgebied hebben, is het vaak niet nodig om een maatwerk koffer of kist voor dit soort specialistische apparatuur kopen. Een Shock Rack in een standaardmaat is veel voordeliger.

Het is bij KoffersenKisten.nl niet moeilijk om erachter te komen of we een Shock Rack in de gewenste maat in het assortiment hebben. De afmetingen van onze rackproducten staan in het productoverzicht, maar nog makkelijker is onze kistenconfigurator. Hier kunt u een koffer of kist op afmeting zoeken door simpelweg de maten in te voeren. Zoekt u binnen onze rack producten? Dan laat de configurator ook Shock Racks met een andere inbouwdiepte zien. Dat is handig als een diepte van 28 inch toch niet de beste optie blijkt.

28 inch diepe Shock Racks online kopen

Zoekt u een veelzijdige, robuuste kunststof transportkist die uw spullen tegen verschillende riskante omstandigheden beschermt? Dan kunt u zich aan de 28 inch diepe Shock Racks van SKB geen buil vallen. KofferenKisten.nl biedt u daarnaast een uitstekende service en een snelle levertijd. En de levering is zelfs gratis als de bestelling naar Nederland of elders in de EU gaat.