Rack Producten

Rack Producten

Rack Producten

Racks beschermen uw kostbare apparatuur niet alleen tijdens het transport, maar zelfs tijdens het gebruik. Hiermee zijn racks de ideale producten om uw computeronderdelen en audio- en videoapparatuur te beschermen wanneer u deze gebruikt in een riskante omgeving. Bij Koffersenkisten.nl vindt u de beste rackproducten van het internationaal gewaardeerde merk SKB. En dat is niet het enige waarvan u profiteert als u uw rack bij ons bestelt: wij zullen uw rack overal binnen de Europese Unie gratis verzenden.

Koffersenkisten.nl is de site voor de beste kwaliteit 19 inch racks. Uiteraard heeft dit betrekking op de kwaliteit van de producten zelf, maar zeker ook op de service die wij bieden. We bieden u:

 • Gratis verzending
 • Scherpe prijzen
 • Topmerk SKB
 • Ruim aanbod; altijd een optie voor uw toepassing
Lees verder...

Artikelen 1 tot 10 van 109 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

SKB 10U achterrailset

€ 59,00 incl. BTW

SKB 10U Roto Rack

€ 287,00 incl. BTW

SKB 11U 20 Inch statisch Shock Rack

€ 2.290,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)610

Breedte interieur (mm) 483

Hoogte interieur (mm)489

SKB 11U statisch Shock Rack

€ 2.448,00 incl. BTW

SKB 11U uitklapbaar Shock Rack

€ 3.093,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)483

Breedte interieur (mm) 610

Hoogte interieur (mm)490

SKB 12U achterrailset

€ 70,00 incl. BTW

SKB 12U pop-up rack

€ 308,00 incl. BTW

SKB 12U Roto Rack

€ 306,00 incl. BTW

SKB 14U 20 Inch statisch Shock Rack

€ 2.404,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)610

Breedte interieur (mm) 483

Hoogte interieur (mm)622

SKB 14U statisch Shock Rack

€ 2.629,00 incl. BTW

Artikelen 1 tot 10 van 109 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hoogwaardige rack producten voor extra zekerheid

Wanneer u kwetsbare elektronische apparaten gebruikt in een omgeving met een verhoogd risico op schokken en stoten kan een rack de kans op schade flink verminderen. Denkt u bijvoorbeeld aan een server of andere kwetsbare computeronderdelen in een ruimte waar de hele dag mensen in en uit lopen. Ook versterkers en andere audioapparatuur hebben baat bij een betrouwbaar rackproduct. Het gaat er op een podium immers niet altijd rustig aan toe en met een rack heeft u net dat beetje extra zekerheid dat uw spullen heel blijven. Vervoert u deze apparaten naar de volgende bestemming? Dan beschermt een rack uw apparatuur eveneens.

De racks in ons online assortiment zijn gemaakt door de Amerikaanse fabrikant SKB, waar Koffersenkisten.nl partner van is. Deze transportracks worden door geluidstechnici, muzikanten, dj’s en andere professionele gebruikers overal ter wereld geroemd om hun uitstekende bescherming en hun enorme gebruiksgemak. Het zijn hoogwaardige kunststof kisten die uw apparatuur zelfs bij transport over lastig terrein tegen schokken en stoten beschermen. Zo kunt u er zelfs na de zwaarste reis van op aan dat uw apparaten bij aankomst gewoon doen wat ze moeten doen.

Aan uw gebruiksgemak is ook gedacht bij het ontwerp van deze racks. We hebben racks met wielen om ze gemakkelijk van de bus of vrachtwagen naar hun eindbestemming te rijden en ondanks het robuuste ontwerp zijn alle racks opvallend licht. Daarnaast hebben de racks comfortabele handgrepen die het optillen aanzienlijk makkelijker maken, ook als de inhoud zwaar is.

Soorten rack producten voor professionals

Er zijn veel verschillende producten die u met een rack kunt vervoeren. Dat betekent dat het aanbod aan racks veel variatie kent, ook in onze webshop. Onze 19 inch racks zijn bestsellers, omdat deze voor uiteenlopende doeleinden in te zetten zijn. Deze hebben we dan ook beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zoals 19 inch racks met wielen en 19 inch Shallow Racks. Voor het zwaardere werk kunt u op de Shock Racks en Gig Rigs van SKB rekenen. Voor wat robuustere apparatuur of handbagage kunt u onze gebruiksvriendelijke Soft Racks gebruiken. Deze zijn bijvoorbeeld ook in te zetten als laptopkoffer.

Zeker bij apparaten die in rackproducten vervoerd of zelfs gebruikt worden is het belangrijk dat ze goed te stapelen zijn. Dat betekent niet alleen dat ze goed moeten blijven staan als je ze op elkaar zet. Idealiter grijpen de losse onderdelen in elkaar om zich zo extra stevig te verankeren. Dat is dan ook zeker het geval bij onze rackproducten. Er zitten diepe groeven in, zodat de kisten als het ware over elkaar heen geschoven kunnen worden. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte en heeft u veel zekerheid wanneer u de racks gaat vervoeren. Het Roto-X patroon in de Roto Racks is hier een goed voorbeeld van.

Racks in veel verschillende afmetingen

Omdat racks bedoeld zijn voor apparatuur die regelmatig gebruik wordt, zijn veel standaardmaten al voldoende voor het transport van uw onderdelen en apparaten. 19 inch racks zijn bijvoorbeeld zeer populair voor het vervoer van voorversterkers en servers. Als u met een specialistisch mengpaneel werkt, betekent dat overigens nog niet meteen dat u een maatwerk gig rack nodig heeft. SKB weet wat er speelt in de audiobranche en maakt daarom zelfs verschillende gig rigs voor extra diepe mengpanelen. Er is dus een grote kans dat u tussen ons assortiment aan racks in standaardmaten toch de perfecte gespecialiseerde rack gaat vinden.

Om het vinden van dat rack zo eenvoudig mogelijk voor u te maken hebben wij een rackconfigurator op onze site. Hiermee kunt u een rack op afmeting zoeken. Dat is vooral handig als u er voor het eerst een koopt en nog niet precies weet welk type u nodig heeft. Maar u kunt deze tool natuurlijk ook gebruiken om te controleren of er nog alternatieven zijn. Het enige wat u hier hoeft te doen is de afmetingen van uw mengpaneel, versterker of computeronderdelen in te voeren en de categorie “Rack Producten” te selecteren. Onze configurator laat dan na één muisklik zien welke opties er zijn.

Vindt u ondanks ons uitgebreide aanbod niets of voelt u zich toch zekerder bij een maatwerk rack? Bezoek dan eens Faescases.com om voor een goede prijs aan een maatwerk rack, koffer of transportkist te komen. We helpen u daar graag aan de racks die 100 procent aan uw vakspecialistische wensen voldoen.

Online professionele rack producten kopen

Zowel SKB als Koffersenkisten.nl is gericht op absolute topkwaliteit. En dat is precies wat u als betrouwbare professional in de IT of de muziekbusiness nodig heeft. Wie op zoek is naar hoogwaardige rack producten kan daarom op ons rekenen. En de accessoires die daarbij horen, zoals bevestigingsmiddelen, railsets en legplanken, kunt u ook voor een gunstige prijs bij ons kopen. Zo kunnen wij iedereen die zijn apparatuur veilig mee op tournee wil nemen van dienst zijn. Door ons ruime aanbod aan standaardmaten betaalt u nooit te veel, maar u kunt er altijd op rekenen dat onze rack producten uw apparatuur naar behoren beschermen.

Wilt u bepaalde producten vervoeren, maar bent u toch op zoek naar een aanbod dat breder inzetbaar is dan in de A/V-branche? Bekijk dan ook eens ons verdere aanbod aan koffers en kisten. We hebben een ruim assortiment aan kunststof en aluminium koffers en kisten waarmee u uw producten gemakkelijk zonder beschadigingen kunt vervoeren. In dat deel van ons assortiment vindt u veel producten van SKB, zoals de productreeksen 3i, 3R in Defender, maar ook de voordelige Universal Line en onze MIO aluminium koffers. Kwetsbare spullen vervoeren begint dus bij een bezoek aan de webshop van Koffersenkisten.nl!