Opbergkist

Een opbergkist helpt je om jouw spullen efficiënt in de opslag te zetten. In feite kun je daar iedere kist voor gebruiken waar jouw spullen in passen, maar als je kostbare apparatuur wilt opslaan waarvan de onderdelen breekbaar zijn, is het belangrijk dat je een stevige opbergkist van professionele kwaliteit gebruikt. Koffersenkisten.nl heeft een ruim aanbod aan opbergkisten van verschillende materialen. De perfecte opbergkist voor jouw toepassing zit daar ongetwijfeld ook tussen.

Bestel jouw opbergkist op Koffersenkisten.nl en je zult profiteren van een aantal aantrekkelijke voordelen, waaronder:

Opbergkisten

Extra stevige opbergkisten voor kwetsbare spullen

Opbergkist opslagZoals gezegd kan iedere kist in theorie als opbergkist gebruikt worden, zolang de kist maar groot genoeg is voor de spullen die je erin wilt bewaren. Het wordt echter een ander verhaal als de spullen die je wilt bewaren gevoelig zijn voor beschadigingen. Vooral omdat je spullen normaal gesproken opbergt om ze later weer te gebruiken. Audio- en videoapparatuur, zoals versterkers, mengpanelen, camera’s, microfoons, effectenapparatuur en muziekinstrumenten kunnen kapot gaan wanneer ze niet goed beschermd worden. Dat geldt ook voor computeronderdelen als CPU-torens en servers. Op Koffersenkisten.nl vind je verschillende opbergkisten die een totaaloplossing bieden voor de opslag van jouw kwetsbare goederen.

In ons online assortiment vind je verschillende soorten kunststof opbergkisten en aluminium opbergkisten. Al deze robuuste kisten zijn zo ontworpen dat je jouw spullen er makkelijk in kan bewaren, maar je kan de kisten zelf eveneens makkelijk kwijt. Ze zijn bijvoorbeeld relatief eenvoudig te tillen, omdat ze niet veel wegen. Bovendien kun je ze zelfs gebruiken als de beschikbare ruimte beperkt is. Aangezien al onze kisten eenvoudig te stapelen zijn, kun je ze zo neerzetten dat je de ruimte optimaal benut. Bovendien beschermen de opbergkisten uit ons assortiment de inhoud van de kisten tegen uiteenlopende risico’s. Welke bescherming dat precies is, hangt af van het model opbergkist waar jouw keuze op valt.

Kunststof opbergkisten van SKB

Ons volledige assortiment aan kunststof opbergkisten bestaat uit kisten van de SKB 3R-serie. Deze kisten staan bekend om hun ijzersterke karakter. Daar test SKB zijn kisten ook uitgebreid op. Bij vallen of stoten mag de polyethyleen behuizing geen krimp geven en daarmee bieden de kisten zelfs de bescherming tegen stoten en schokken zoals die volgens militaire normen vereist is. En dat is niet de enige vorm van militair genormeerde bescherming die je van een kunststof opbergkist van SKB kunt verwachten. SKB 3R kisten zijn stofvrije en waterdichte kisten die zelfs tegen schimmels, corrosie, oplosmiddelen en uv-stralen beschermen. Zelfs een vochtige loods of een plek in direct zonlicht vormt dus geen bedreiging voor SKB 3R opbergkisten.

SKB heeft zelfs zoveel vertrouwen in de bescherming van zijn 3R opbergkisten dat het Amerikaanse bedrijf levenslange garantie op deze kunststof kisten biedt. Dat biedt het bedrijf overigens ook op zijn even sterke kunststof koffers. Van een kunststof opbergkist van SKB kun je dus nog lang gebruik blijven maken. Bovendien zijn deze opbergkisten eenvoudig in gebruik. De behuizing weegt niet veel en door de stapelnokken blijven de koffers uitstekend op elkaar staan. Ook zijn ze als kunststof transportkisten in te zetten; als een model niet al van zichzelf wielen heeft, monteer je er eenvoudig zwenkwielen onder.

Defender aluminium opbergkisten

Opbergkist defender aluminiumIs bescherming volgens militaire normen niet nodig, maar wil je jouw spullen wel bewaren in een mooi ogende opbergkist die wel tegen een stootje kan? Kies dan voor een van de vele Defender aluminium opbergkisten die je bij Koffersenkisten.nl kunt bestellen. Er zijn aluminium opbergkisten uit verschillende Defender-reeksen beschikbaar. Voor de opslag van spullen in een ruimte zonder al te veel risico’s kun je bijvoorbeeld de lichtgewicht kisten uit de Defender KA44 reeks gebruiken. Heb je meer bescherming nodig? Kies dan voor de Defender KA64 serie of zelfs de extreem sterke Defender KA74 aluminium kisten. Die laatste serie is zelfs spatwaterdicht (IP67).

Ook Defender aluminium kisten zijn zeer eenvoudig in gebruik. Je tilt de kisten gemakkelijk op aan de handvatten, die ook nog eens prettig in de hand liggen. De constructie van de kisten is lichtgewicht, maar bijzonder sterk. De kisten zijn stabiel op elkaar te stapelen en je kan de toch al zo betrouwbare sluitingen nog beter afsluiten door de combinatie met een hangslot of cilinderslot. We verkopen speciale, makkelijk te monteren cilindersloten voor Defender kisten bij onze sloten en accessoires voor aluminium kisten. De kisten zijn gemaakt van anti-magnetisch, roestbestendig aluminium dat gemakkelijk schoon te maken is en dus ook voor hygiënische ruimtes een goede keuze is.

Een opbergkist met de juiste afmetingen kiezen

Opbergkist op afmeting zoekenDe bescherming die een opbergkist biedt wordt nooit beter dan wanneer de inhoud er perfect in past. Hiervoor hoef je geen dure maatwerk opbergkist te bestellen. Omdat IT-, video- en audioapparatuur vaak standaardafmetingen heeft, heb je aan een veel voordeligere opbergkist in een standaardmaat al voldoende. Bij Koffersenkisten.nl hebben we een groot aanbod aan koffers en kisten de meest gebruikte maten. Je kunt bij ons ook snel zien of we een opbergkist in de door jou gewenste maat hebben door onze kistenconfigurator te gebruiken. Hierdoor kun je gemakkelijk een kist op afmeting zoeken door de maten in te voeren en te kiezen voor “kunststof kisten” of “aluminium kisten”.

Voor kleinere onderdelen raden we een opbergkist met interieur aan. Je kan bij ons dan ook terecht voor verschillende opbergkisten met plukschuim, vakverdelers en gelaagd schuim. Dit zijn de ideale opbergkisten voor bijvoorbeeld gereedschappen, cameralenzen en lampen.

Opbergkist online kopen

Heb je een opbergkist nodig die jouw spullen een goede bescherming biedt tegen de riskante omstandigheden waar ze in de opslag mee te maken krijgen? Kies dan voor een stevige aluminium of kunststof opbergkist. We hebben bij Koffersenkisten.nl een uitgebreid aanbod aan opbergkisten die gebruikt kunnen worden in industriële omgevingen. Koop je deze kisten online in onze webshop, dan weet je zeker dat je een goede, eerlijke prijs betaalt voor een topkwaliteit opbergkist. En ook de verzending kost je niet veel, want we rekenen geen verzendkosten bij verzending naar Nederland of de rest van de Europese Unie.