Creëer uw eigen maatwerk kist- of kofferinterieur

Wanneer je kwetsbare of waardevolle producten, materialen of gereedschappen vervoert, is het natuurlijk belangrijk dat deze onbeschadigd en in goede staat de plaats van bestemming bereiken. Maar hoe pak je dit aan? Wanneer het product een afwijkende vorm of maat heeft of bijzonder fragiel is, is dat al helemaal een uitdaging. Zeker wanneer de koffer of kist ook nog eens handelbaar, stapelbaar of zelfs draagbaar moet zijn. Herken je deze uitdagingen? Kies dan voor een kist of koffer voorzien van een perfect passend maatwerk schuiminterieur. 

Een professioneel interieur voor optimale bescherming ontwerp je zelf

Wanneer je op zoek bent naar de meest duurzame bescherming van jouw producten, gereedschappen of presentatiematerialen, dan is een schuiminterieur waar deze perfect in passen de ultieme oplossing. We maken hiervoor gebruik van een zacht S22 polyurethaan schuiminterieur in de deksel en een harder NA36 polyethyleen schuiminterieur in de bodem. Dit biedt jouw producten optimale bescherming. CaseCreator is een handige tool voor het ontwerpen van maatwerk kofferinterieurs voor professioneel en semiprofessioneel gebruik. Met dit programma ontwerp je eenvoudig zelf het maatwerkinterieur voor jouw product, passend in de gewenste maat koffer of kist.  

Hoe werkt Case Creator precies?

Een maatwerkinterieur voor jouw koffer of kist zelf ontwerpen, is dat niet ingewikkeld en bewerkelijk? Nee, we hebben het heel eenvoudig voor je gemaakt. Je meldt je aan of logt in op het online portaal. Je kiest de juiste maat van het interieur dat past bij jouw wensen en klikt op ‘ontwerpen’. Vervolgens sleep je de uitsparingsvormen eenvoudig in het ontwerp. Als je klaar bent slaat je het ontwerp op en kun je een 3D-voorbeeld bekijken. Als je tevreden bent met het ontwerp klik je op ‘bestellen’ en gaan we voor je aan de slag. Heb je nog geen koffer of kist waar het interieur met product in past? Bekijk hier onze speciaal geselecteerde koffers met maatwerkinterieurs.

Maatwerk interieur bestellen CaseCreatorDe voordelen van een maatwerkinterieur:

  • Je vervoert jouw producten en materialen altijd veilig en schadevrij.
  • Past perfect in geselecteerde kisten uit ons assortiment.
  • Jouw ideale interieur ontwerp je gewoon zelf.
  • Heb je al een kist of koffer? Je bestelt eenvoudig een los maatwerkinterieur.
  • Jouw kist- of kofferinterieur wordt binnen 5 werkdagen geleverd.

 

Welk maatwerkoplossingen zijn er mogelijk voor jouw kist- of kofferinterieur?

Wanneer je kiest voor een maatwerkinterieur, heb je diverse opties. Waaronder een interieur van plukschuim, dat je eigenhandig kan aanpassen aan jouw behoeften en de beoogde inhoud. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om jouw kist- of kofferinterieur zelf te ontwerpen, waarna wij deze volledig voor je op maat maken. Hiervoor kun je terecht op onze website casecreator.com.

 

Maatwerk interieurPlukschuim: snel en eenvoudig een passend interieur voor jouw favoriete koffer 

Plukschuim is de ideale manier om kleine onderdelen en losse apparaten te fixeren in jouw kist of koffer. Je verwijdert gemakkelijk losse blokken schuim uit het interieur en creëert zo uitsparingen voor jouw kwetsbare product of gereedschap. Zo kun je ze veilig vervoeren zonder beschadigingen. Plukschuim is dus een slimme, makkelijke en snelle manier om zorg te dragen voor een goede bescherming van jouw producten. Bekijk ons ruime assortiment koffers en kisten met plukschuim interieur voor een koffer die je al in bezit heeft.