Maatwerk interieur

Staat u op het punt om kwetsbare apparaten of andere breekbare spullen te vervoeren? Met de koffers en kisten uit ons assortiment verkleint u het risico op schade aanzienlijk. Als uw spullen te klein zijn om zonder beweging in een kunststof koffer of aluminium kist te stoppen, helpt een maatwerk interieur ook mee aan een schadevrij transport. Op onze site casecreator.com kunt u een maatwerk schuimen interieur voor uw koffers en kisten uit ons assortiment bestellen.

Heeft u bij Koffersenkisten.nl de perfecte aluminium of kunststof kist of koffer gevonden? Bestel dan uw maatwerk interieur op casecreator.com en ervaar direct de volgende voordelen:

  • Veel flexibiliteit in het ontwerp van het interieur
  • Uitstekende bescherming van uw spullen
  • Verzending naar heel Europa
  • Uw schuiminterieur wordt binnen 5 werkdagen geleverd

Wat zijn de voordelen van een maatwerk interieur?

In de webshop van Koffersenkisten.nl hebben we een bijzonder breed aanbod aan koffers en kisten in verschillende standaardmaten. Hierdoor is een groot deel van alle mogelijke toepassingen afgedekt. Maar wat als de apparaten die u wilt vervoeren een afwijkend formaat hebben? Of misschien zelfs een afwijkende vorm? Dan kunt u ervoor kiezen om een maatwerk koffer of kist te laten maken, maar koffers en kisten met interieur zijn een veel voordeliger optie die dezelfde bescherming voor uw kostbare goederen bieden. Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om een nieuwe koffer of kist met een op maat gemaakt interieur te bestellen.

Een koffer met plukschuim of een kist met plukschuim is een handige manier om verschillende kleinere apparaten en onderdelen te vervoeren. Het is namelijk heel eenvoudig om de losse blokken uit het interieur te plukken om zo ruimte voor uw spullen te maken, terwijl het schuim tussen de openingen uw spullen nog eens extra beschermt tegen schokken en stoten. Dat kan echter wat lastiger zijn als de goederen die u vervoert niet vierkant of rechthoekig zijn. Het is weliswaar mogelijk om andere vormen uit het plukschuim te snijden, maar idealiter gebruikt u daar gelaagd schuim voor. Zo vermijdt u het risico dat u de geperforeerde randen van het schuim per ongeluk helemaal doorsnijdt.

Bent u niet handig met een mes of vindt u het gewoon prettig om de zekerheid te hebben van een interieur dat perfect op de spullen aansluit? Dan kunt u op casecreator.com zelf een schuiminterieur ontwerpen voor uw nieuwe koffer of kist. Eventueel kunt u dat ook doen voor een koffer of kist die u al heeft. We garanderen u een schuiminterieur van goede kwaliteit, zodat u zowel van de behuizing als het interieur optimale bescherming kunt verwachten.

Een maatwerk interieur bestellen: hoe gaat dat?

Klikt u bij een bezoek aan casecreator.com op “start ontwerpen”, dan komt u meteen in een scherm waar u het type interieur kunt selecteren. In veel gevallen kunt u de koffer of kist er zelfs bij bestellen, zodat u zeker weet dat het interieur perfect in de bijbehorende koffer of kist past. Heeft u het juiste interieur gevonden? Klik dan op “ontwerpen” en u komt op het ontwerpscherm terecht. Hier kunt u de vormen van de spullen die u wilt verplaatsen op het interieur intekenen. U kunt de vormen met de muis vergroten, maar voor een precies resultaat kunt u het beste in het menu de maten invoeren.

Bent u tevreden met het ontwerp? Eventueel kunt u dan een 3D voorbeeld bekijken en vervolgens op “Opslaan & Bestellen” klikken. Wij zullen dan voor u aan de slag gaan en een schuiminterieur maken dat helemaal naar de specificaties is die u aan ons heeft doorgegeven. Uw koffer of kist krijgt dan een S22 polyurethaan zacht schuiminterieur in de deksel en een NA36 polyethyleen hard schuiminterieur in de bodem, zodat uw spullen goed beschermd blijven. Is de diepte van het interieur hoger dan 100 centimeter? Dan zal het schuim uit verschillende lagen bestaan die al op elkaar gelijmd zijn als u het geleverd krijgt. Koopt u een los interieur? Dan zit er dubbelzijdig tape aan de buitenranden, zodat u het interieur zelf in de koffer of kist kunt plakken.

Het kan voorkomen dat het schuiminterieur ondanks uw nauwkeurige werk toch niet helemaal naar wens is. Dat betekent niet dat u maar genoegen moet nemen met een onbruikbaar interieur. Binnen 30 dagen na de bestelling kunt u uw interieur eenmalig voor de helft van de prijs opnieuw ontwerpen. Wij zullen het interieur volgens het vernieuwde ontwerp gratis naar u toe sturen. U betaalt verder alleen de kosten voor het terugsturen van het oorspronkelijke interieur.

Een koffer of kist in de juiste maat vinden

Wilt u voor u een maatwerk interieur bestelt zeker weten dat er een koffer of kist in de gewenste maat is? Gebruik dan onze configurator. Hiermee kunt u namelijk heel gemakkelijk een koffer of kist op afmeting zoeken. U hoeft hiervoor alleen maar de dimensies van de inhoud in te voeren en te kiezen welk type product u wilt hebben. U heeft bij ons de keuze uit kunststof koffers, aluminium koffers, kunststof kisten, aluminium kisten, rackproducten en Shell Cases van topkwaliteit.

Als u verschillende kleinere apparaten of onderdelen in dezelfde koffer gaat vervoeren, raden we u aan om deze spullen voor u te leggen en een handige indeling te zoeken. Houd daarbij voldoende ruimte tussen de losse onderdelen aan, zodat het schuim wel de bescherming biedt die u ervan verwacht. Bent u tevreden met hoe de artikelen liggen? Meet dan de lengte, breedte en hoogte van het geheel op en tel er aan alle kanten minstens een centimeter bij op, dan weet u zeker dat er aan voldoende beschermend materiaal is. Deze maten kunt u nu invoeren in de configurator om een koffer of kist in de juiste maat te vinden.

Maatwerk interieur online bestellen

We willen u helpen met alles wat u nodig heeft voor een schadevrij transport van uw goederen. Daar hoort een hoogwaardige koffer of kist met een stevige behuizing bij, maar ook het interieur. Daarom kunt u bij ons naast koffers en kisten met een interieur van plukschuim of vakverdelers ook terecht voor een maatwerk interieur voor onze hoogwaardige producten.